Професорът

3998

Беше гореща лятна нощ през лятото. Срещнах се с познат от училище съвсем случайно по улицата и решихме да се поразходим из града заедно. Бяхме изпушили няколко треви преди да наближим мястото където отивахме. Знаехме, че веднъж стигнем ли там няма да е трудно да намерим някой предлагащ първокласни свирки. Това което не бяхме предвидили е колко беше претъпкано мястото.

Щяхме да чакаме поне час преди да влезем, ако приятеля ми не познаваше охраната на входа. Тази нощ, този нощ беше наистина претъпкано.
Това беше обществена баня. Наложи се да подмина един които правеше свирка на някакъв подпрян на стената. Да гледам ме възбуди още повече. Свалих си дрехите и си увих хавлия около кръста. Огледах се за приятеля ми, но той беше зачезнал някъде, така че се разходих наоколо.
Една малка тайна която бившата ми приятелка ми помогна да разкрия е, че обичам да ме чукат. Помня фойерверките, които гърмяха в главата ми щом тя завреше пръста си в задника ми докато се чукахме. Окуражена от очевидната ми наслада, тя си купи вибратор и ме оправи с него. Беше като, бомба която гръмна. Не мина доста време след като открих на едно купонче в къщата на приятели, че мъжкия пенис доставя поне толкова удоволствие колкото вибратора заврян отзад. След време се научих да харесвам смученето на пениси. И трябва да призная че обикновения мъж гей прави доста по добри свирки от обикновената жена. Така че разхождайки се сред тези полу голи мъже знаех, че ме чака нещо приятно.
Не отне много време. Завивайки зад ъгъла се намерих следващ някакъв пич. Беше слаб и доста висок. Мой тип, мислих си докато го следвах, но нещо в него ми се струваше доста познато. Затова и когато се обърна веднага го разпознах.
Беше господин Марков, любимия ми професор от училище. Преподаваше история и неговите часове бяха супер интересни.
Беше и доста добре изглеждащ, доста мускулест, и женен за декан ката на друг департамент в университета. Бях сигурен че поне една от колежките ми е спала с него.twink student gets an f for fucking 0171 Професорът
Когато и той ме разпозна имаше това леко дяволито присмиващо се изражение на лицето, типично за него. Приближих се още няколко стъпки до него с голяма усмивка на лицето.
– Е господинчо, – каза ми той докато се протягаше и леко ми погали зърното. – каква приятна изненада да те видя тук тази вечер.
Почувствах някакво странно задоволство и бях доста сериозен когато казах:
– Удоволствието е мое.
Протегнах се напред, поставих ръцете си на корема му и бавно ги спуснах надолу по кръста му. Погледнах го в очите и знаех че ще направя всичко което поиска от мен, стига и той да ми даде това което искам – здрав, горещ, мъжки секс.
Пламъчето в очите му ме накара да мисля че ми чете мислите. Той ме хвана за врата и ме издърпа за да ме целуне. Не бях много по мъжките целувки, преди тази. Тази ме накара да се възбудя страшно.
– Ела с мен. – каза ми и аз го последвах до една по уединена стая.
Той отвори вратата, обърна се към мен и свали хавлията си. Отдолу се показа твърд, станал, тъмен пенис. Направо се пре възбудих като видях колко голям беше. Беше ми първия не обрязан, но все пак съм бил само с трима мъже до сега.
Свалих си хавлията и го оставих да ме огледа. Е не, всъщност се перчех. Бях слаб, мускулест, доста привлекателен и само на деветнайсет.
Паднах на колене, увих ръка около основата на пениса му и стиснах леко. После се наведох напред, поех главичката между устните си и засмуках. Облизвах я леко с език. Пениса му беше достатъчно тънък, така че реших да го поема целия надолу в гърлото ми. Беше страхотно. После той ми каза:
– Харесва ти да ми смучеш члена, нали?
– Да, много! Да го правя ме възбужда адски!
Отново поех пениса му в уста. Поех толкова дълбоко че главата ми беше заровена в коматите му топки. После той започна да се движи в бавен ритъм, чукайки гърлото ми.
Нещо се случи. той загуби ритъма си. Не можех да дишам, извадих го от устата си и го погледнах в очите.
Сграбчи ме за ръката и ме издърпа да се изправя. Покри устните ми със своите. Езика му навлезе между тях и аз го осмуках.
– Искам да ме вземеш отзад! – казах му. – Искам да ме чукаш! Искам да усетя пениса ти в мен и топките ти да се удрят в задника ми.

– Правил ли си го преди? – попита ме и аз кимнах.
– Чудесно! Ще те накарам да го заобичаш!
Той ме притисна надолу, разтвори краката ми, притисна колената ми към гърдите, наведе се надолу и започна да ближе ануса ми с горещия си език. Беше толкова хубаво.
Той спря за момент и погледна към пениса ми. Беше страшно корав, извит към корема ми и страшно сълзящ. Тай вкара пръст в задника ми и аз изстенах от удоволствие.
– Стискай, – каза ми. – стискай колкото можеш.
Направих каквото ми каза и се почувствах страхотно. Не знаех че в задника ми има толкова ерогенни зони. Никога не ме бяха докосвали по този начин. След малко той вкара още един пръст, после още един и още един…
Всичко което ми правеше ми предлагаше едно ново не изпитвано удоволствие.
Той се премести на колене и се настани между краката ми. Притисна главичката на пениса си в ануса ми. Държеше члена си в ръка и търкаше главичката около отвора. Беше невероятно.
– Искаш да го усетиш вътре, нали? – попита ме.
Кимнах.
– Хубаво, тогава се отпусни и се наслаждавай.
Той нежно се притисна напред и за моя изненада пениса му навлезе доста лесно. Не спря докато не усетих космите по корема му върху задника си. Той го издърпа леко после отново навлезе с повече сила, после отново и отново… и тогава аз свърших. Крещях в екстаза от оргазма, докато цялото ми тяло се тресеше от усещането.
Знаех че и той свършва. Знаех че изпълва ануса ми със сперма. После мисля че припаднах.
Мина доста време докато и двамата дойдем на себе си. По някое вре и двамата се разсмяхме от задоволство. Малко след това събрахме сили да се изправим и да отидем до душовете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук