Изгубен залог

1049

Историята е истинска. Имената по-долу са сменени, за да се скрие самоличността на главните лица.
*

Всичко това стана по погрешка… 

Шофирах за към вкъщи и забелязах оргомния камион, който съседите бяха паркирали пред тях и разтоварваха вещи. Бяха си обикновено семейство, с две деца, куче и малка лодка.

 

Опитваха се да разтоварят един диван, когато паркирах до тях и през колата ги попитах имат ли нужда от помощ, съпругът Тим, който можеше да ми бъде близнак, както по-късно открих, и Тина в един глас отговориха: Да, моля!!!
След като им се представих и свалихме дивана, им подадох ръка. До това време съпругата ми и децата се прибраха от пазар и ги поканихме на вечеря да се опознаем.

Тогава забелязах, че Тина имаше стегнато дупе, едва покрито от тънката й бяла рокля, под която прозираше червената й прашка, не носеше сутиен и можех да различа малките й гърди, но с големи щръкнали зърна.
Знаех, че това беше началото на флиртаджийските ни отношения.
По-късно жена ми изкоментира външния й вид, аз й отвърнах, че ако тя има тяло като нейното, трябва да го показва.
Грешен отговор…

Няма значение какво казвам, мастурбирам три пъти на седмица, и веднъж на месец или два, ако съм късметлия, получавам секс от жена си.
Тим ме извика следващия петък, имал проблем с водопороводните тръби.
Най-смешното беше, че когато дойдох, бяхме облечени по един и същи начин. Направо паднах!
Том отиде и се завря в мазето под къщата и спря водата.
Тина дойде в това време, каза ми „Довиждане”, но прокара пръсти нагоре по голия ми крак към късите ми панталони, бръкна в тях и сграбчи хуя ми. „Какъв начин да ми платят за услугата”, си помислих, тя ме взимаше за Тим , а аз не исках това да продължи, защото щях да я притесня…

Но тя каза, че ако имаше време, щеше да ми направи свирка. Оха, Тим беше късметлия. Тим влезе, чу разговора, но се скри, за да не разбере тя грешката си. След като Тина излезе, Тим влезна в стаята и се наведе под мивката, за да ми помогне, но се подхлъзна и падна върху мен точно върху твърдия ми благодарение на Тина чатал.

След като се посмяхме, поправихме теча и седнахме да обядваме.
След това пуснахме телевизора и DVD-то, за да видим дали работят, хванах един диск и го пуснах в плейъра.
на видеото видях Тим, а Тина го чукаше в задника. Гледах няколко минути когато Тим се върна и видя какво гледах, очите му се разшириха от изумление. Казах му да се успокои, защото тайната му ми хареса… Мда, хубав начин да го изнудя…
Няколко седмици по-късно излязохме да ловим риба, попаднахме в дъждовна буря, тъй че се скрихме на сухо в една барака наблизо и започнахме да игрем някакви отегчителни игри с карти.
След това играхме стрип-покер и загубих тениската и гащетата си.

Тим също си загуби гащетата, след това паднах аз и вече трябваше да остана чисто гол.
Тим не можа да удържи следващите две ръце, тъй че и той остана гол, и сега и двамата, смеейки се, останахме както майка ни е родила.

Следващия залог беше кой ще бъде заложникът, аз спечелих, а Тим искаше реванш.
Но аз вдигнах залога. Губещият изпълняваше волята на печелившия.Out In Public Tomm and Max bareback sex uncut cocks Amateur Gay Porn 051 Изгубен залог

Тим накрая се съгласи. Аз спечелих. Казах му да излезе навън в дъжда и да ми донесе бира, опита се да се облече, но аз не му позволих.
Той се беше овлажнил, твърдият му 17-сантиметров кур щръкна, знаех, че му харесва моя 20-сантиметров, но двойно по-дебел от неговия
Той ми даде бирата и се обърна да излезе, и аз използвах възможността да го плясна по задника, на което той запротестира.
Заповядах му да застане на колене и лакти, да пълзи и да ми засмуче хуя.
Той отново запротестира, но престорено, и запълзя към мен. След секунди хуя ми беше вече в устата му. Бях готов да свърша за секунди, и изстрелях дълбоко в устата му няколко струи гъста сперма, той се облиза. „Колко послучен заложник си”, казах, той се усмихна.
Тина се обади и ние и казахме, че се крием от бурята и ще се приберем по-късно.

Тим се опитваше да се почисти, когато изведнъж ме усети зад себе си, бутнах го на възглавниците и натиснах хуя си към задника му. Тим се притисна към мен докато се опитвах да вляза в задника му, стегнат и тесен без лубрикант.
Беше трудно и извика, хванах бутилката със слънцезащитен лосион и щедро намазах чепа си. На света нямаше нищо подобно на това да ти мирише на кокос докато чукаш в гъза новия си съсед. .
Тим сега стенеше „Чукай ме, чукай ме здраво” и аз здраво забих в задника му и започнах до го помпя.

Когато хванах хуя му и започнах да го лъскам, Тим започна да се празни в ръката ми, аз я вдигнах към устните му и той я облиза с език.
Това ме възбуди толкова много, че започнах да пълня тесния му задник му със сперма, и той не ме остави да се измъкна, докато не ме изцеди тотално.
Легнахме един до друг и започнахме да се смеем, това беше първият път, в който докосвах друг мъж, та камо ли да го чукам. Тогава направих нещо импулсивно, наведох се към него и зарових език в устата му. Започнахме да се целуваме и за пръв път вкусих топлата му сперма и тогава…. Мисля, че това вече е една друга история…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук