Летният лагер

3150

Тъй като съм учител в педагогическия университет, това лято имах практика в лагер.Не ми си ходеше, но трябваше. И ето ме на 8 юли се отправям към лагера. През 1998 година бях ходил там и мястото ми беше познато. След девет години бях в същия лагер. Веднага щом пристигнах в главата ми нахлуха спомени. Но днес аз съм отговорник.

Щях да представлявам и да наблюдавам деца на по 14 години. Заедно с мен отговорник беше и Катя -момиче от друг институт. Запознахме се. Тя беше на 20 години. Още от пръв поглед ми допадна. Смяната дойде. Децата се оказаха послушни.

Заедно устроихме любителски концерт… А когато в десет часа се стъмни ние се събрахме около огъня и си разказвахме страшни истории. Беше ни весело. Студента Иван, който е бил отговорник четири години, беше майстор на страшните истории. И вечерта като сложихме децата да спят се събрахме в гората. Аз, Катя, Иван и Надя – помощничката на Иван. Той разказваше история за маниак-извратеняк. Ние слушахме. И изведнъж храстите помръднаха. Катя се уплаши и си притисна в мен. Почувствах топлината на тялото й. Ужасно силно я пожелах, но въздържах порива си. От храстите излезе куче. Засмяхме се. Иван продължи с историята си. Но Надя каза ,че я заболяло корема и Иван я отведе в медицинския пункт.

Ние с Катя останахме да загасим огъня, но тя каза, чей харесва да гледа как огъня гори. Останахме до огъня. Взех си китарата и започнах да пея тъжни песни. Забелязах, че тя плаче.

-Какво става с теб?

– Тази песен ми напомня за детството.

Станах, избърсах сълзите й и я целунах. Тя отвърна на целувката ми и легнахме на одеялото. Развързах бялата и блуза, видях стегнатите и гърди. Те бяха големи и зърната им стърчаха. Целунах ги, прокарах езика си по зърната. Те набъбнаха. Свалих шортите й и тънките червени бикини.Видях путката й, беше съвършено гладка.

-Харесва ли ти ?-попита Катя.

-Да , страхотна е – и спуснах език към нея

Тя разтвори краката си и и с устни докоснах клитора й. Катя потръпна, а аз още по силно заработих с уста. Започна да стене от възбуда.Тогава си свалих потника.Катя целуна зърната ми.Това беше приятно.Даже много.Застанах на колене ,Катя свали шортите ми и видя моя надървен хуй, който я гледаше. Хвана го с ръка и започна да я плъзга нагоре надолу. Беше й приятно. Погалих си члена в бузата й. Тя разбра какво искам.

-Никога не съм правила свирка, но съм виждала в порно.

-Може да опиташ.

Катя допря върха на езика си до главата. Изстенах. Тя не беше неопитна, но така ми каза. Това ме възбуди още повече. Тя си разтвори устата и аз вкарахкура си дълбоко. Тя започна активно да го смуче.Аз мачках сочните й гърди. След свирката легнах, Катя седна на кура ми и ме яхна. Ускорих темпото. Толкова силно стенехме, бяхме забравили че лагера е близо до нас. Бях на границата, но реших още да не свършвам. Изправихме се. Катя се наведе напред, хвана с ръце краката си, наклони се напред и разтвори краката си на ширината на раменете. Минах отзад, хванах я за талията и вкарах кураси. След няколко тласъка опръсках бедрата й със сперма. Това беше страхотна вечер.

Следващите дни всичко беше както обикновено, но ми се случи една история. Беше в дискотеката. Всички танцуваха. Но забелязах, че не са всички деца. Не бяха в корпуса. Тръгнах към пустия клуб, където обикновено пускаха филми. Там беше тъмно и на пръв поглед пусто. Тъкмо се канех да си тръгвам когато чух думите: Още Светла,още“Тихо пристъпих в двора. Беше тъмно. Чувах стоновете. Рязко отворих вратата, включих осветлението и видях следната картинка. Юлия седеше гола на стола, а Светла я лижеше.Момичетата се изплашиха от мен.

-Какво е това – попитах-

-Господине, как ни намерихте?

-Търся ви в лагера, а вие тука развратничите. Какво да правя вас?

Юлия и Светла ме придружиха до кабинета. Свалиха панталона ми и започнаха да галят кура ми. Той веднага стана и Светла веднага го налапа, а Юлия я лижеше. Наслаждавах се на кавала. Поставих ги на колене и ги чуках ту едната ,ту другата. Те стенеха.

-Тихо може да ни чуят – казах и продължих.

Те легнаха на масата. Разтворих краката на Юлия и я чуках допълнително. Светла целуваше гърдите й. Извадих кура си и започнах да се изпразвам вустите им. И двете го осмукаха.

-А сега отивайте да спите. Утре ще проведа разговор с вас на тема „Малки сме за секс“

-Добре господине….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук