Разходка с лодка

2668

Хладният бриз се носеше в морето, а ние имахме идея за риболов. Седнали от двете страни на лодката, аз държах въдицата си в ръце, със стръв пусната в морето, а моят приятел седеше от другата страна. Между нас беше поставена кофата с малките рибки за стръв.
Бяхме в морето вече повече от час и си говорехме за лодките.

Той беше закупил тази само преди няколко месеца, още преди да започне сезона. Баща му също притежавал лодка, както и чичо му. Тази сутрин аз научавах, какво удоволствие могат да донесъл лодките на човек.
От мястото на което седях, аз можех да видя дребничките фигури, които се къпеха в морето и лежаха по пясъка. Зад тях имаше няколко големи, двуетажни къщи. Малък круиз мина не много далече от нас и разнесе вълни.
Динко, синеоко блондин, носеше косата си подстригана на черта точно до основата на ушите си. Той беше облякъл син бански с червени райета.
– Нека да отидем на друго място.
-О.К. – отговорих аз – На къде искаш да вървим?
Аз погледнах на северозапад, посока която ни водеше по-навътре в морето и по-далече от брега. В съзнанието си представях местенце, където от никъде не се виждаха къщи. Никакви къщи, както и по-малко хора в морето.
Динко поклати главата си и запали мотора. Скоростта на лодката постепенно нарастваше и след около петнадесет минути ние спряхме доста навътре в морето. Тук не се виждаха никакви къщи наоколо. Пясъкът се белееше доста далече.
Аз се смятах за щастливец, след като бях с него в лодката през горещата юлска утрин. Събитията от преди месец ме бяха довели да бъда сега там. Бях станал член на клуб за гейове и лесбийки и на същото място – величественият, метър и осемдесет блондин ме беше поканил на риболов.c31924474c71f090a4f21360d7ffe5a11 Разходка с лодка
Нямах никаква друга връзка по това време. Беше минала повече от година, откакто скъсах с последното си гадже. Просто бях в очакване за нещо ново. Този клуб ми се видя перфектно място за да намеря приятели, а един от тях можеше да ми бъде и любовник.
Ние поседяхме малко на новото местенце, след което Динко отново подкара лодката и влязохме съвсем навътре в морето. Сега вече не се виждаше дори и пясъкът от брега. Бяхме се усамотили далече от сградите на брега.
Аз обърнах погледът си към неговото стегнато тяло. Очите ми срещнаха за момент неговите, след което пробягаха надолу с очи и се спряха в скута му.
Точно тогава го пожелах. Премествайки се на неговата пейка, аз поставих ръцете си на гърдите му и започнах да разтривам с пръстите си зърната му. Устните ми започнаха да мляскат неговите и да го притискат.
Очите ми не спираха да блуждаят по цялото му тяло. Издутината в скута му ме приканваше да искам още и още. Аз се наведох надолу и прокарах устните си върху дрехата му.
– Смучи този голям кур!
Докато лижех ръката си, с която до скоро разтривах еректиралият си пенис, аз бавно събличах банският си, като през цялото време наблюдавах как Динко вършеше същото.
– Вземи този кур!
Отново се наведох надолу и прокарах езикът си по дължината на острието му. Лявата ми ръка продължаваше да стиска и разтрива собственият ми кур, за да запази твърдината му. Вкусното месо на Динко потъваше дълбоко в гърлото ми. Главата ми бавно подскачаше.
Моят любовник скимтеше нежно, показвайки с това удоволствието което изпитваше. Той масажираше раменете ми, докато аз продължавах да лижа и смуча месото му.
Ние се от дръпнахме един от друг, но не за дълго. Само след секунда Динко извади някаква тубичка със смазка пред очите ми. Тогава ръцете му отидоха зад моите. Аз стенех тихичко, когато усетих пръстите му да разтварят бузите на задника ми и де се притискат в отвора навътре. Тези няколко секунди ме доведоха до екстаз. Легнал по лице аз усещах как курът му се хлъзваше лесно между добре смазания отвор.
– Не спирай! Чукай ме в дупката ми.
Той постепенно увеличи скоростта. Сега огромните му топки шляпаха срещу бутовете ми, а главата му нееднократно блъскаше към простатата ми.
Когато вече бяхме задоволени, ние облякохме банските си и се заговорихме.
– Аз имах любовник още в университета, когато живеех в общежитие.
Ние и двамата знаехме, че всеки университет в страната има и гей общество.
– Аз също – отговорих му – Жоро имаше кур, който не беше за изпускане.
Динко се подсмихна.
– Беше ли по-голям и по-добър от моя?
Забележката ме накара да се разсмея.
– Твоят е най-добрият – отговорих му аз.
Държанието ни беше странно, помислих си аз, докато той разказваше следващата си история.
– Моята братовчедка Катя се е родила като Антон. Никога няма да го разбереш, ако я видиш.
– Аха, транссексуален – отговорих аз – запазила ли си е пенисът?
– Тя пожела да го запази.
Той пое курс към дома ни и продължи темата.
– Тя носеше женски дрехи още в гимназията. Тогава и започна лечението си. Беше на седемнадесет, а сега е на тридесет.
– Имала ли е някаква хирургическа намеса?
– Тя не пожела. Мъжът й я харесва така.
– Наистина ли? – попитах аз.
– Те са съпруг и съпруга от май 2007
Ние минахме покрай няколко сърфисти, преди да стигнем брега на морето. Динко пусна котвата, а хората видяха как двама непознати нагазиха водите и отиваха към брега.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук