Огледален танц

1228

 

Срещнах Роби на един гей-парад преди година и това беше истинска любов от пръв поглед. Като всяка любовна връзка в началото всичко беше прекрасно. Роби беше активен гей и обичаше да доминира. Това ми харесваше, защото винаги съм предпочитал силни, доминиращи партньори. Може да ви се стори странно, или дори смешно, но Роби беше истински мъжкар. Имаше мускулесто, атлетично тяло, могъща осанка и лице със сурови, мъжествено изсечени черти.

Роби беше свръхактивен сексуално. Правехме го непрекъснато и на най- невероятни места. Можеше да бъде и много нежен, но в повечето случаи се отнасяше с мен като с долна мръсница, и това, честно казано, ме влудяваше. Чукаше ме брутално и агресивно, и никога не използваше презерватив и вазелин.
Един ден, тъкмо бяхме изкарали един страхотен тек и пушехме потни един до друг в спалнята ми, Роби се обърна към мен и рече:
-Бейбе, искаш ли утре да опитаме нещо по-нестандартно?
-По-нестандартно от това да ме чукаш закопчан с белезници за таблата, както миналия път? – ухилих се доволно аз. Наистина си бяхме прекарали страхотно.31 Огледален танц
-О, много по-вълнуващо ще бъде, обещавам ти, бейбе!
-Подскажи ми нещо, де!
-Утре, бейбе, утре. Обещавам ти никога да не забравиш този ден…
На следващият ден се срещнахме в едно кафе в Центъра и оттам моят любим ме поведе по някакви странични преки. Тъкмо започнах да нервнича, когато спряхме пред някаква масивна метална врата на стара и порутена сграда. Отвори ни бабаит, облечен с кожен елек на голо и нашийник на врата. Влязохме. Оказа се, че това е садо-мазо клуб. Винаги си бях мечтал да попадна на такова място и затова много се развълнувах.
Коридорите и помещенията в клуба бяха в обичайния готически стил. Бабаита ни заведе до някакво подобие на съблекалня и там с Роби се преоблякахме в кожи и латекс. Аз си избрах изрязани на дупето тесни кожени панталони и нашийник, а Роби предпочете къси латексови панталонки, с пресичащи се на кръст отпред и отзад дебели презрамки, както и чифт кубинки. Хареса си и една кожена пръчка и бич на ресни от богатия арсенал струпан в един вграден гардероб, след което ми надена един намордник, сложи ми каишка и ме поведе. Явно отлично познаваше клуба, защото и за миг не се поколеба. Вкара ме в една мрачна стая, наподобяваща мазе, с няколко големи уреда за мъчения и ме замъкна до единия. Представляваше две пресечени на кръст, боядисани в черно дъски, със здрави кожени каиши за ръцете и краката. Зад уреда имаше голямо огледало…
-Роби, миличък, какво си намислил – изфъфлих през намордника, правейки се на по-уплашен, отколкото всъщност бях. Целият тръпнех от очакване.
-Затваряй си устата, кучко – озъби ми се той и ме жегна с пръчката по голото дупе. –Ще говориш само ако аз ти наредя! Ясно ли е?
Той отново замахна с пръчката и аз побързах да го уверя:
-Да-да, ясно е, скъпи!
Все пак ме удари и отново изръмжа:
-И без “скъпи” и “миличък”, и други подобни лиготии. Отсега нататък за теб съм “Господарю”!
-Да, добре, Господарю…
Роби ми свали каишката, но веднага ме блъсна в гърба към “Х”-а и ме накара да изпъна ръце нагоре с лице към уреда и да се разкрача. След малко вече бях разпънат и здраво завързан за уреда за мъчения. Бях с гръб към по-голямата част от помещението и Роби, но благодарение на огледалото пред мен можех да виждам какво става отзад…
-А сега, мръснице, ще те запозная с един много готин пич. – Рече Роби и миг по-късно видях в огледалото как вратата на стаята се отвори и вътре влезе… огледалният образ на моя любим!
Наистина бяха съвсем еднакви и не само, защото бяха облечени по един и същ начин – физически също бяха съвсем еднакви. Не знаех дали да вярвам на очите си…
-Какво, кучко, да не си глътна езика?!
-Здрасти, кукло. – Поздрави ме двойникът. Гласът му беше досущ като този на Роби. –Мойто по-малко с две минути братче ми е разказвало много интересни неща за теб, красавице. Всъщност последните два пъти беше с мен, а не с него. Наистина си прекарахме страхотно, нали? Особено с белезниците…
След тези думи устата ми зина на “о”, а двамата напълно еднакви мъже избухнаха в противен смях. После смаяно видях как впиха устни и си пуснаха език… Най-сетне Роби – мисля че беше той, рече:
-Точно така, курво, ние сме близнаци. Запознай се официално с Боби – моето второ “аз”. Чака те двойно удоволствие…
Наистина беше много извратено. Още не бях дошъл на себе си от шока, че моят любим Роби има брат-близнак и че незнайно колко пъти съм спал с него, без да разбера, когато двамата близнаци ме почнаха. Бях абсолютно безпомощен, завързан здраво за “Х”-образния уред за мъчения. Единият близнак, мисля че беше Роби, разтвори широко с ръце бузките на хубавото ми дупе, а первезното му братче забучи отзад в ануса ми върха на гумената палка, която държеше. Въпреки смазката палката беше прекалено дебела и изпитах чувството, че все едно кон ми го набива. Възбудих се зверски!
Докато се редуваха да ми ръгат пръчката и палката в гъза, двамата не спираха да се целуват, да си пускат езици и обарват. Хуят ми пулсираше надървен и започнах да си го потривам едва-едва между двете дъски, които спеиално на това място бяха покрити с мека кожа… Върхът обаче беше, когато близнаците извадиха собствените си надървените пениси и започнаха да си блъскат един на друг чикии. Може да прозвучи тривиално, но и патките им бяха еднакви. Еднакво дълги, еднакво дебели и …еднакво криви.

-Като малки много обичахме тая игра – озъби ми се в огледалото Роби. Вече бях започнал да ги разпознавам по кожената гривна, която Боби носеше на едната ръка. –Татко ни научи на нея. Беше я кръстил: “Срамежливата кукличка, която крие главичката си в пазвата си”, и ни беше любимата игра, когато мама беше в командировка…
Но двамата братя не спряха дотук. След малко Роби приклекна пред Боби, взе напращелия му хуй в ръка и го налапа… !
-Вие двамата сте пълни кукувци! – не сдържах потреса си аз.
Думите ми вбесиха близнаците.
-Някой разрешил ли ти е да си отваряш човката, курво?! – изкряка Боби и с всичка сила ме наложи по гърба с бича. Изревах от болка, но по-големия близнак продължи да ме млати. В същото време Роби взе палката и от раз ми я набута до дръжката в ануса! Намордника започна да протрива кожата около устата ми…
-ОООУУ, стига!
-Нема “стига”, мръснице… !
Побоят продължи дълго. Двамата се редуваха и докато единият ме млатеше с бича или пръчката, другият си почиваше и ме чукаше с дебелата гумена палка в ануса. А смазката вече почти се беше изчерпала… Когато най-сетне престанаха и ме отвързаха, се свлякох останал без сили на колене на пода. Но братята още не бяха свършили с мен. Всъщност едва сега започваха…
Ръката с гривната се протегна и ме хвана за косата.
-Отвори уста, скъпа – процеди Боби. Отворих я унило, а той веднага набута яко надървения си хуй в устата ми. В същото време Роби ми мина в гръб и започна да ме души с палката. Беше адско: всеки път когато отворех уста за да си поема дъх, тлъстия кур на Боби се набутваше в гърлото ми. Имах чувството, че всеки момент ще хвърля топа от задушаване. От липсата на кислород и напрягането, сфинктерът ми зина като врата на самолетен хангар. Тогава Роби ме пусна и ме блъсна в гърба. Свлякох се омаломощен и плюещ слюнка на “четири крака”, но отново нямах време да си поема дъх, защото в следващия момент Роби ме яхна отзад и ми го начука в ануса! Започна да ме помпа като разгонен нерес! Всичко в мен гореше! Отпред Боби продължаваше да ме чука в устата. Извратени копелета! Плъзнах ръка между краката си, сграбчих напращелия си до болка пенис и с последни сили започнах да си блъскам чикия. При поредния дълбок и яростен тласък на Роби не издържах и спермата потече на пода под мен… !
-Виж я, мръсницата, оцапа пейзажа! – изръмжа Боби, изцъклил очи от възбуда.
-Шибана курва, кой ти разреши да се празниш! – побесня брат му и ме хвана за косата. Последните му няколко напъна замалко да разцепят сфинктера ми. После и той се присъедини към брат си отпред и близнаците започнаха да се редуват да ми го ръгат в устата.
Пръв се изпразни Роби, заливайки цялото ми лице с гъстата си, топла сперма. След това коленичи до мен и се включи в минета, който въртях на брат му. Когато не му духаше, ме скубеше и тикаше лицето ми в напращелия топуз на Боби. Гледката, която се разкриваше пред мен обаче, докато лигавеше пениса на брат си, беше наистина апокалиптична. Не издържах и за втори път изцапах пода. Миг по-късно Боби също се изпразни, разпределяйки почти по равно белия си, адамов сироп между моята уста и тази на близнака му, който без никакви задръжки лакомо я изгълта!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук