Духах на мъж с малка пишка

8678
dreemee f443091

Моята история не е особено интересна. Аз съм на 32 години и живея в град Шумен. Работя като магазинерка в магазин за бельо и си нямам приятел. С последният се разделихме преди 3 години и от тогава съм на сухо. Общо взето съм едно нормално момиче със скучен живот. Тъй като магазинчето в което работя е мое, по цял ден съм сама, защото клиенти не влизат много – особено по обед.

 

Докато си скучаех един ден, хванах телефона и си инсталирах програма за запознанства. Вероятно се сещате коя е, но това няма значение.

Веднага започнаха да ми пишат разни мъже от моя град и околието. Нагледах се на пениси, защото явно ритуала за посрещане на нов член в сайта е вместо здрасти – показваш си кура. В началото се възмущавах, но после свикнах и чак ми хареса.dreemee f443091

Няколко дни след регистрацията аз си уговорих среща с един малко по-голям от мен. Дойде да пием кафе близо до магазинчето ми. Горе-долу ми допадна, но външният му вид не беше нещо особено. Докато си говорихме ме пипаше по краката и дупето, но на мен не ми хареса това, и реших да го отрежа. Казах му, че трябва да се прибирам и оставих пари за сметката. Тръгнах с бърза крачка към вкъщи. Без да забележа, той ме проследил и тъкмо влизам във входа и той зад мен. Каза, че идва да ми върне петте лева и бил свикнал той да черпи на първа среща. Започнахме да спорим, аз му обяснявах че мразя да ме черпят, той пък твърдеше, че държи да черпи и в един момент докато се бутахме за едни пет лева, той си дръпна ципа на дънките и отдолу щръкна едно пишле 13-14 см. Погледнах и не знаех как да реагирам. Хем ми стана смешно, хем се почувствах ядосана, хем тялото ми замръзна и не даваше реакция 4-5 секунди.

Той мълчеше и не знаеше как ще реагирам. Беше и той стреснат. Не бях виждала доста време на живо мъжки хуй. Не знам какво ми стана, но посегнах към него и го хванах.Той се натисна леко към ръката ми. Ерекцията му беше доста здрава. Хареса ми топлината му.

Докато мълчахме и двамата, аз започнах да му бия чекия. Видимо му хареса. Топките му бяха големи и стегнати. Наболите косъмчета драскаха ръката ми докато му ги галех.

Забелих главичката и го поех с уста. Миришеше приятно, явно се бе подготвил за представяне. Докато го поемах до дъно, усетих как се извива назад. Не ми беше трудно да го налапам целият, защото размера му позволяваше.3-Ava-Alvares-licks-cock1

Притисна ми главата към пубиса си и свърши директно в устата ми. Спермата му беше леко горчива, но не я изплюх. Хареса му, че глътнах всичко. Изправих се и стана неловко мълчание. Само смотолевих – „Трябва да се качвам, мъжът ми ме чака!“. Кимнахме си и всеки по пътя си. Излъгах го, че имам съпруг, защото не ми хареса с него и не исках повече да се виждаме.

След тази случка нито вест, нито кост от него. Изчезна някъде, но не ми й пукаше. Видях се с още 7 мъже от този сайт и с 4 от тях сме добри познати. Виждаме се на няколко дни да правим секс и ги редувам. Даже опитах и тройка. За сега без гадже, но със секс познати ми е много добре.

1 коментар

  1. Е, то за да имаш гадже трябва да ставаш не само за секс макар че 1во от там се почва, но само със свирки и сексапил не става. Природата доказва че жените са много много по-малко умни от мъжете и повече интуитивни, затова не могат да срещнат точният мъж заради липсата им на правилно и логично мислене и интуицията им която в 90% от случаите ги подвежда! 1 мъж не гледа само красотата и тялото на жената (макар че от визията се започва), а интелекта и обноските като цяло!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук