Курвата Ким

2321

Има нещо особено привлекателно в това да чукаш жената на друг мъж, и да я превърнеш от любяща и предана съпруга, в уличница, която ще си отвори краката за всеки мъж, който я пожелае, и Ким не правеше това изключение. Тя беше щастливо омъжена в продължение на 5 години и никога не беше имала друг мъж преди Tим, най-добрия ми приятел, а аз я забих една вечер в един бар на центъра.

Между другото, казвам се Филип… или накратко Филwhite girl and indonesian man sex porn Курвата Ким.

Носеше черна къса пола, в тон с елегантно сако, беше с бяла риза и миличката, беше толкова наивна! Успяхме да я отделим от приятелите й и й предложихме да отидем у нас, на което тя щастливо се съгласи. Дори ни каза, че съпругът й отсъстваше за седмицата – беше на риболов, и това беше като музика за ушите ни.  Хванахме си такси и докато тя казваше адреса на шофьора, започнахме да я обработваме. Преднамерено я сложихме да седне между нас и таксито не беше изминало повече от километър-два, когато ръцете и на двама нивече галеха бедрата й през дантелените чорапи, бавно галейки ги през изкуствената материя и слушахме как дишането й се учестява, затова се преместихме малко по-нагоре, на което тя не възрази.  
Питието свали задръжките й и не беше минало много време когато полата й вече беше набрана до кръста й, а прашките й – свлечени до глезените. Ние двамата гледахме таксиметровия шофьор и видяхме, че си премести огледалото, за да ни наблюдава как и двамата си играем с мокрото й коте.  Ким ни насърчаваше през цялото време и ни говореше как можем и двамата да я чукаме, след като таксито ни хвърли до тях. Десет минути по-късно направих точно това след като платих на шофьора и му метнах й мокрите гащички.
Като влязохме вътре, Ким въобще не си губи времето. Свлече якето си по раменете, свали си блузата. Крейг откопча сутиена й преди да я постави на колене, аз си разкопчах панталона и извадих вече щръкналия си член.
Очите й се разшириха при вида на малкия ми приятел,който я посрещна, но тя все пак го взе в ръка и го засмука.

„Продължавай, шибана женена кучко, засмучи го!” – чух да казва Крейг докато си събуваше панталоните и бельото, за да разкрие прилично надървения си член между краката си.

Ким не отговори, тъй като й бях натикал чепа си в гърлото й и тя се давеше всеки път, щом го засилех навътре. Знам, че вие, дами, ще сметнете това за шовинизъм, но това е живота и между другото, тя не се оплакваше!!!

Крейг хвана главата й, измъквайки устата й от члена ми, наниза своя в гладната й уста. Едно нещо ще кажа за нея, може и да беше наивна, но тя, подяволите, наистина можеше да духа страхотно. Крейг изглежда беше сякаш в рая, когато се зае с него, поемайки чепа му дълбоко в гърлото си и този път без да се дави….

Спуснах ръце по раменте й, плъзнах ги по нея и обхванах гърдите й, пръстите ми започнаха да масажират зърната й.

„Мамка му, Фил, тази курва наистина духа добре!!!” – рече приятелят ми и Ким го погледна сякаш с болка в очите. „Хах, изглежда, че тя никога преди не е била наричана курва! Твърде зле за нея..”
 
Нямах търпение да вкуся мократа й путка, надушвах я, и затова отдръпнах главата й от члена на Крейг и я изправих.

„Време е да чукаш това,” казах и прекарах ръка през мократа й цепка, това я накра да изстене от удоволствие и желание за още.

Крейг свали полата й и й казах да ни води към спалнята.

„Може ли да използваме гостната, и да не се чукаме в леглото, което деля с Том?”

„Не. Или леглото ти, или нищо.”, отвърна приятелят ми, знаейки колко много ще я възбуди това.
И беше прав,защото тя ни поведе нататък, отидохме в спалнята и тя обърна снимката на съпруга си с гръб към нас. Аз я обърнах обратно. Ким не каза нищо и легна на леглото, ние я разсъблякохме напълно преди да се отпуснем край копнеещото й тяло.

„О, подяволите, чукайте ме, момчета. Чукайте ме. Дайте ги тия парчета насам…”, рече тя умолително.
Крейг я положи обратно на леглото и я обкрачи, намести члена си пред лицето й и отново го плъзна в гърлото й, докато аз се настаних между разтворените й крака и започнах да прокарвам език покрай разцъфналата й путка и набъбнал клитор, кожата й беше гладка и чувствителна. Можех да доловя сподавените й стонове, докато вкусвах влагата й, която се беше разтекла по вътрешната част на бедрата й.
Наслаждавах се на аромата на възбудата й, и продължих да насърчавам Крейг да я чука в гърлото още, тъй като знаех, че тя беше близо до края.

Единственият звук от устата й сега, беше мляскащият звук от слюнката й, която протичаше от устата й, и глухите й стонове на възбуда. Знаех, че няма да отнеме още дълго да я отведем на върха, и започнах да я подигравам, като й казвах как знам колко много иска да свърши, а аз щях да я накрам да чака, докато не й позволях най-накрая да го направи. Тихите й въздишки ми казваха, че съм прав, и аз търках възбудения си член в нея, за да облекча донякъде и собствената си възбуда. Прокарах език по протеклата й путка, посрещна ме река от соковете й, докато изригваше с член в устата си. Тялото й леко се изви назад, потрепервайки и предавайки се на облекчението, докато вкарвах и изкарвах езика си в обляната й дупка, удължавайки оргазма й.

Най-накрая тя утихна, аз се изправих на крака и предложих на Крейг да се разменим преди да я чукаме, нещо, на което той с охота се съгласи, казвайки ми, че той самия желае да вкуси соковете й. Ким беше тих партньор в цялата тази ситуация и просто прие това,което си казахме. Мисля, че знаеше, че нямаше да има значение ако бепе казала нещо. „Мамка му, тя е страхотна, както и духа страхотно”, каза отдолу Крейг, докато вкарвах члена си в устата й и надолу по гърлото й.

„За някой, който не се чука често, не се справя лошо.” – казах аз, сграбчих главата й и започнах да я движа по продължение на члена си навън-навътре. Крей беше прав, тя наистина духаше добре, усещах езика й как гали чепа ми, докато го движех напред-назад, а в ъглите на устата й се събираше слюнка.
„Харесва ли ти путката й?” – попитах го, получих глух отговор, който приех за „да”.

Тялото й отново започваше да трепери, и знаех, че тя е отново готова да свърши, затова започнах отново да я дразяня, говорейки й , че ще я накраме да свърши по начин, по който никога досега не е свършвала, и че ще продължи да свършва, докато сме с нея. Това свърши работа, защото, докато изваждах члена си от зиналата й уста, тя издаде силен вик и още веднъж тялото й се разтърси в оргазъм.
Ким все още свършваше, когато казах на Крейг, че е време да чукам мократа й путка. Когато той се изправи между краката й, устата му беше мокра от гъстата й лепкава влага. За по-малко от 15 секунди членът му беше обратно в устата й.

Тя обви устни около члена на Крейг и видях как стволът му изчезна в устата й, след това отново се появи. Собственият ми чеп сега беше твърд като скала, аз се наместих между краката й, разтворих ги и ги повдигнах, за да си осигуря достъп до това, което желаех повече от всякога – мокрото й путенце. Тя не се съпротиви, изстена силно докато членът ми бавно навлезе в мократа й цепка. Крейг вече не пълнеше устата й, така че въздишките й скоро прерастнаха в кратки стонове, докато я чуках. Крех започна отново да чука устата й.

Мамка му, тя беше ужасно тясна, толкова тясна, че можех да усетя всяка една нейна извивка докато обгръщаше члена ми, който се движеше навън-навътре от влажната й дупка и казах на Крейг, че трябва и той да я опита.

„Подяволите, чукай ме, моля те! Чукай ме! Чукай ме!” – стенеше тихо тя.

„Тая курва май харесва малките ни приятелчета, Крейг. Изглежда, че иска още от нас. Твой ред е да изкъртиш сливката й.” – рекох, отдръпнах се от нея и от соковете й до моя член се процеди дълга нишка, която оцапа чаршафите. Като излязох от нея, тя тихо извика, защото Крейг засили изведнъж цялата си дължина в мокрия й процеп и веднага започна да я клати.
 
„О, ДА, МАМКА МУ, ДА!!! ЧУКАЙ МЕ! НАПРАВИ МЕ КУРВА! ПРОСТО МЕ ЧУКАЙ ЗДРАВО! ПО-СИЛНО!”

Тя почти викаше, и аз се почидих какво ли ще си помислят съседите й, и дали го осъзнаваше, но не ми пукаше особено, тъй като това си беше нейн проблем, не наш.

Чепът ми беше обратно в устата й, в отчаян опит да заглуши виковете й, но всеки път, щом членът ми се отдъпнеше от устата й, тя викаше от възбуда, преди отново да й го затикна. Чуках я дълбоко в устата й за около две минути, преди да усетя познатото усещане в слабините си, докато започнах да свършвам. Отдръпнах се от устата й и свърших веднага в дълбокото й гърло, предупредих я да не гълта спермата ми.

„Мамка му, Фил, и аз ще свърша…”

„Направи го в устата й.” – заха и видях как той бързо се измъкна от нея, дръпна я към себе си и насочи чепа си към устата й. В този момент изстреля няколко струи бяла сперма точно в разтворените й устни, устата й се напълни и започна да прелива по брадичката й.

„Сега я глътни” – казах й, без да ми пука дали й харесваше или не. И двамата видяхме как семето ни изчезва в гърлото й.

Използвахме Ким за развлечение още два пъти същата нощ и я оставихме гола, с лице и коса, омазани в сперма, като й казахме, че ще наминем следващата нощ. В действителност се наслаждавахме на тялото й за през нощта в продължение на още три нощи. Ким не се оплака, просто ни помоли да я употребим по начин, по който ни харесва..

Стеснителната и вярна съпруга вече я нямаше. Тя бързо се превърна в уличница, просто която обожаваше мъжките членове. Нашата уличница, което духаше страхотно и ние възнамерявахме тя да си остане такава…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук