Имението

3017

Изминаха два месеца откакто се прибрах, и все още не се чувствах у дома. Живях в едно имение преди няколко години, но това беше по времето когато дядо ми и вуйчо ми бяха все още живи, когато все още имахме прислуга, когато все още бях млада. Сега беше различно, с ужасяващата реалност че остарявах все по-бързо, и имението и земите към него сега бяха моя самотна отговорност.

 

Повечето хора биха описали семейството ми като заможно, но за мен,то беше всичко на този свят. И бъпреки, че беше лесно чуждите хора да завиждат, тези които ме познаваха добре, знаеха,че съм минала през много изпитания. Родителите ми загинаха в автомобилна катастрофа когато бях малка, тъй че се преместих от града, от комфорта на градския квартал и приятелите, в провинциалното имение на родителите ми, където изкарах тийнейджърските си години преди да ида да уча в колеж.
Чичо ми Боб, на майка ми брат й, пое грижите за мен, давайки ми цялата любов и всичкото внимание, което съм изпитвала от страна на родителите си, но този път, в имение с прислуга, готова да изпълни всеки мой каприз. Те наистина ми бяха повече от семейство, въпреки че Боб се трудеше здраво за да ме издържа като едно истинско семейство и всички много се уважаваха. С почти виртуално неограничени ресурси и отлични резултати от тестовете, лесно влязох в един престижен университет наблизо, по свое собствено желание, и го напуснах преди четири години., мислейки, че повече няма да се върна. Но ето,че пак бях тук.

Чичо Боб се спомина неочаквано когато завършвах магистратура, и ми завеща всичко, като единствена негова роднина. Беше забележителен подарък за млада жена да наследи всичко това благосъстояние, но и беше огромно бреме, тъй като трябваше да замразя плановете, които си бях начертала през последните си няколко години в колежа, и да се върна у дома, за да се гржа за имението.

Персоналът, с който бях отраснала, се беше оттеглил, или заради пенсия, или заради друга работа след като Боб вече го нямаше, тъй че се сблъсках с ужасяващия факт да живея в имението сама. Докато не решах дали да остана там или да го продам, постоянно намирах разни хора,  които да се справят с огромното домакинство – като обработването на земите, почистване на басейна, чистене, готвене…  
В този контекст, бях сама и превъзбудена от всичко, с което трябваше да се справя, докато Джак не ми насрочи среща. Той е адвокат на семейството за последните 15 години и ме беше наблюдавал как раста, докато се грижеше за различните бизнес дела на семейството. Сега навярно беше в ранните си 40 години, беше млад, когато дойде да работи при нас, и беше част от семейството за много дълго време. Приемах го по-скоро като семеен приятел, отколкото като нечий адвокат. И като такъв верен приятел, той беше един от малкото хора, които имаха ключ за входната порта.
Това обясняваше внезапната му поява край басейна, наблюдавайки ме как плувам. Басейнът беше наистина страхотен, голям и облицован в ситни сини плочици, идеално пасвайки на наклона на терена – зелените и подкастрени ливади. Плуването се беше превърнало за мен в ежедневен ритуал откакто се завърнах в имението. Плувах, за да събера мислите в главата си, да си почина и да се отпусна, докато гледам как топлите вълни се разливаха по кожата ми.

Не се бях замисляла колко оскъден ми беше банския, докато излизах от водата. Въобще не помислих, докато не видях погледа на Джак да обхожда тялото ми.

Черното горнище едва побираше пълните ми гърди, а оскъдното долнище акцентираше върху перфектното ми дупе и дълги крака…

Усмихвайки се на себе си, просто увих хавлия около кръста си и изтисках водата от дългата ми червена коса , оставяйки я да се разпилее по раменете, и тя леко изплющя по топлата кожа на гърба ми.
„Здравей, Джак. Какво мога да направя за теб днес?“
„Ъм, здравей, Триш.“ Истинското ми име – семейното – е Патриша, но всеки ме нарича Триш. „Просто исках да дойда да те видя какво правиш.Честно, притеснявам се за теб тук, сама в цялото това имение.”
„Е, не се притеснявай, ще се оправя. Просто все още се опитвам да реша какво да правя – да продам мястото или да го задържа, и ако го задържа – тук ли да остана или да се преместя някъде другаде, и да го задържа просто като бъдеща инвестиция. Има доста варианти, особено като не ми се налагаше да се занимавам с всичко това скоро.”
„Знам, все още ти е трудно да приемеш, че Боб го няма.” Гласът му утихна, и осъзнах не само аз бях изгубила един чичо, Джак беше загубил един от най-близките си приятели.
„Но знаеш ли,“ отвърнах, опитвайки се да разведря настроението, „ти вече ми даде доста добри съвети, и мисля, че вече се приближавам до решението. Така че, не се притеснявай, ще се оправя.”
„Ами, добре, но все още мисля, че е ужасно да живееш тук сама. Няма ли поне да ми позволиш понякога да идвам и да ти правя хубава вечеря?”

Бях трогната, но и смутена, че той все още изпитваше нужда да работи за семейството. „Изкушавам се, но не, не мога да те помоля да правиш това.”
Когато погледът ми срещна неговия, осъзнах, че грешах относно мотивите му. По начина, по който ме гледаше, бих могла да кажа, че той учтиво искаше да вечеря с мен. И тогава, внезапно, се почувствах неловко и усетих,че се изчервявам. Ето ме, на, страхотна млада жена, увита само в хавлия, внезапно се улавям, че въпреки всичко, през което бяхме минали, този мъж, беше привлечен от мен.
Той отвърна бързо, очевидно опитвайки се да разсее неудобството. „Е, какво, голяма работа, защо не поканиш и още няколко приятели, и ще си направим малко парти?”
„Ами да, звучи добре. Имам все ощя няколко стари познати, с които излизам откакто се върнах. Какво ще кажеш за Събота, за да могат нещата да влязат в релси?”
„Чудесно, ами тогава ще се видим. Извади няколко бутилки от винената изба, а на мен остави останалото!”

Той си тръгна, а аз влязох обратно във водата да се охладя. Божичко, какво какво си мислех – никога не съм се чувствала привлечена от Джак досега, никога не съм забелязвала ако ме е забелязвал в миналото, но сега – той беше всичко, за което можех в момента да мисля. Колко неуместно беше това! Прехвърлих всички по-дългогодишни приятели от миналото си, и накрая се спрях на няколко съвсем близки, поканих ги на тиха вечеря в имението.

Оказа се чудесен слънев ден в Събота, и аз позвъних отново на приятелите си да им кажа, че при стеклите се слънчеви обстоятелства, могат да си вземта банските костюми. Хейди и Карен бяха единствените момичета, с които успях да се свържа, и които бяха в града, и бяха очаровани от поканата – ходили сме заедно с тях на училище, но се пръснахме по различни колежи, така че това си беше като малка сбирка за нас, да се съберем заедно след изминалите години разстояние.Имението

Докато Джак майстореше нещо в кухнята – е, докото аз знам, той щеше да донесе готова храна и просто щеше да се преструва,че готви – ние се разположихме около басейна, разговаряйки за животите си, събирахме тен и понякога се топвахме във водата. Сформирахме си така да се каже, трио – Хейди, блондинка, в червен цял бански костюм; Карен – брюнетка, с бански в цвят, който отиваше на хубавите й зелени очи, а аз носех небесносин такъв, който правеше нежната ми, покрита с лунички кожа, да изглежда почти бяла.
Не след дълго Джак се присъедини към нас, носейки поднос с коктейли Маргарита, настани се удобно на един от шезлонгите и ни загледа докато се гмуркахме във водата, пръскайки се една друга.  С ъгълчето на окото си забелязах как Джак съблече ризата си и я метна настрана. Мислите, които се опитвах да игнорирам,  или избутам внезапно отново нахлуха в главата ми докато се наслаждавах колко спортна и загоряла от слънцето натура беше.
Хейди погледна в негова посока и попита, „ А ти не искаш ли да се присъединиш към нас? Водата е хубава и топла!”
„Ами, с удоволствие, Хейди, но не съм получил съобшението, че трябва да си нося и банския костюм, а не ми се иска да прекарам остатъка от вечерта в подгизнали панталони. Просто ще ви гледам оттук.”

Карен, която винаги се наслаждаваше от това да ме шокира, бързо рече,”А, няма проблем, Джак, сигурна съм, че Триш не би имала нищо против малко голо плацикане в басейна й!”
Хвърлих и поглед, който трябваше да я накара да си върне думите, но открих, че вместо това, се бях изчервила от коментара. Тя продължи играта.
„Ето, аз ще съм първа!” каза тя, обръщайки се с гръб към Джак и развърза горнището на банския си, хвърли го настрана. Гърдите и се люшнаха, подети от водата. Тя винаги се чувстваше забележително добре в тялото си, си припомних.

Потопих се под водата, задържайки дъха си толкова дълго, колкото можех, надявайки се, че унижението скоро ще приключи, но и наполовина надявайки се, че Джак ще приеме предизвикателството.
Изскочих на повърхността, диво поемайки си въздух, точно навреме да видя как Джак става и си сваля панталоните, бързо последвани от боксерките му, и той застана пред нас на басейна напълно гол. Не можех да направя нищо друго, освен да се възхитя на силното му тяло и не можех да си откъсна очите от неговия полу-еректирал член, който се мандахерцаше между краката му. Погледът му улови моя и той се усмихна, след това бързо се гмурна и се присъедини към нас във водата.

Той плува до другия край на басейна и седна на слизащите във водата стълби. Наобиколихме го. Карен продължи да бъде най-дръзката, като пое члена му с ръце  под водната повърхност, докато той започна нежно да гали гърдите й. Хейди и аз гледахме, все още шокирани от случващото се, но бързо започнахме да се възбуждаме и да ни се приисква да се включим в партито.

Доплувах по-близо до Хейди и се приближихме една към друга. Започнахме да се галим една друга, първо през банския, и постепенно бавно се разсъблякохме. Никога преди не бях докосвала друга жена по този начин, още повече – някоя от най-добрата ми приятелки, но открих, че цялата сцена беше толкова еротична, че не можех да се удържа.
Джак окуражаваше Карен, насочваше я, казвайки й как точно да стимулира топките му, и тя в момента стенеше. Тъй като ръката му се беше плъзнала под долнището на банския й и галеше с пръсти клитора й. Хейди и аз гледахме какво правят, и осъзнахме, че сме заключени в здрава прегръдка, зърната ни се докосваха, а пръстите ни откриваха точки на удоволствие над и под нивото на водата.
Джак постепенно се заиздърпва нагоре по стъпалата, излизайки от водата, и сега седеше на ръба на басейна, а Карен пое члена му с уста и започна да смуче коравото му дълго парче.  Хейди и аз доплувахме при тях, присъединихме се към тях и поред започнахме да му доставяме удоволствие, да драскаме с нокти топките му, и да задоволяваме с пръсти разтворилата се пред нас путка на Карен, докато тя се навеждаше напред, и усещахме как възбудата на всеки един от нас расте.

След тази няколкоминутна страхотна оргия, стоновете ни започнаха да затихват сред вълните на водата в басейна, и излязохме от там, за да продължим на суха земя.

Джак седна на един шезлонг, и аз се наместих до него, тъй като Карен бързо го обкрачи и се наниза на чепа ми, а Хейди ме целуваше по гърдите, докато пръстите й галеха мократа ми сливка. Чухме как Карен изстена от удоволствие при усещането, че е пълна, и започна диво да го язди. Аз и Хейди гледахме и нежно галехме клиторите си. Атмосферата бързо стана толкова жежка, че свърших само за няколко минути, шокиращо превъзбудена от усещането друга жена да ме гали по сливката, докато гледах как друга моя много добра приятелка чукаше Джак.
Но и аз исках своя ред. Бях жадна да почувствам твърдия му дебел кур дълбоко в тясната си путка, да бъда аз тази, която възбуждаше приятелките ми, докато го чуках точно пред тях. Когато Карен извика от удоволствие, знаех, че скоро ще дойде и моят ред. И той не закъсня – веднага щом тя се свлече от него, аз бързо я заместих, хванах ствола на кура му и го вкарах дълбоко в себе си с едно бързо гладко движение.

Хейди запротестира когато я оставих сама на шезлонга, но скоро Карен се присъедини към нея, коленичи между краката й и започна да лиже влажните устни на путката й, а аз се залюлях над Джак с още по-голямо настървение. Кожата ни плющеше една о друга, докато се повдигах нагоре и се смъквах надолу по парчето му, а Хейди се изкикоти от удоволствие докато ни наблюдаваше и усети как Карен проникна с пръст в путката й.

В мен напрежението ставаше все по-неконтролируемо, спрях да се движа нагоре-надолу и започнах да трия бедра напред – назад в неговите, курът му се завря дълбоко в путката ми. След като се насладихме на тези нови чувствени моменти, след няколко минути решихме да сменим позата. И двамата се изправихме, приближихме се към другия шезлонг, където Карен все още обработваше Хейди, и Джак ме завъртя.

Косата и гърдите ми се озоваха в лицето на Хейди, а аз разтворих крака точно навреме, за да ме вземе Джак изотзад. Докато стенех от удоволствие, благодарих мислено на чичо ми за това, че беше инвестирал в толкова много хектара земя.
Карен сега се изправи и се разкрачи над Хейди, позволявайки й да я лиже така, както двете с нея бяхме направили, и междувременно и двете гледаха как Джак ме чука свирепо.
Усетих мощен оргазъм да се заражда дълбоко в мен, и бях безсилна дори да стоя на ръцете и краката си, та трябваше приятелките ми да ме държат и подпират, докато се разтърсвах в оргазма си вълна след вълна на удоволствие. Стегнатата ми путка докара Джак до ръба и той се измъкна рязко от мен, за да облее гърдите на Карен и Хейди със сперма. Те двете продължиха да се галят и бясно да се чукат с пръсти една друга, докато не получиха оргазъм. Свлякох се до тях на шезлонга, дишайки тежко.
Джак се обърна към мен с леко нацупена физиономия  и ми каза, „Твърде жалко за Маграритите, изглежда, че ледът се е разтопил”.

„Не се тревожи,“ отвърнах, „Вътре има няколко бутилки хубаво вино, което само нас чака. Но, което е по-важното в момента…. ти току-що ме убеди въпреки всичко да задържа това имение!!!”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук