Авантюра в библиотеката

1403

Елица не се беше виждала с Айдън повече от седмица. Работа, децата и другите задължения отнемаха повечето от времето им и срещите им бяха кратки. Бяха се видели през юни и август за няколко приятни изпълнени със секс вечери и обичайната среща в сряда.

Опознаваше го, доставяше му удоволствие и получаваше удоволствие и времето им заедно беше най-хубавото нещо, което й се беше случило това лято. Непостоянният секс беше урок по търпение, но на Елица й беше все по-трудно да чака.

Айдън беше доста разкрепостен, особено напоследък имаше желание да бъдат гледани как я мачка и гали, а защо не и как чука Елица на някое публично място. Беше авантюрист и обичаше да поема рискове и имаше много фантазии за ексхибиционизъм. Искаше мъжете и жените да се възхищават на тялото му и уменията му и за избора му на партньор. Елица също имаше подобна фантазия и я сподели с него, но не знаеше как да я реализира. Това да изпълнят някоя от неговите фантазии си беше предизвикателство, а тя обичаше предизвикателствата. Идеята за това как да го направи й хрумна, когато се уговаряше с Айдън за петък вечер.

– Съжалявам, че ще трябва да чакаме цяла седмица.- каза тя по телефона.- Но обещавам, че ще ти се реванширам. Просто трябва да върна няколко книги в библиотеката, преди да дойда при теб.- точно в този момент й хрумна палавата идея.- Всъщност… защо не се видим там? Ще има изложение на фотографии, а също и малко парти с фотографите и техните модели.

– Звучи страхотно.- съгласи се той с нея.

Срещнаха се в 6 часа на стъпалата на библиотеката. Тя не беше губила много време за да се приготви. Беше облечена в любимата си лятна рокля и сандали с вързанки. Така както беше седнала на стъпалата с ръце облегнати на стъпалата зад нея и леко разтворени крака, предложи на жадния поглед на Айдън голото си, гладко избръснато путенце.

– Здравей красавице!- каза той, докато й подаваше ръка за да стане и двамата се целунаха страстно, преплитайки езици, нехаещи за тийнейджърите и възрастните около тях, които също отиваха на изложението.

След като с усилие разделиха устните си, влязоха вътре и занесоха книгите на гишето за приемане на върнати книги и се отправиха към галерията със снимките и малкото парти, което беше започнало там. Елица наблюдаваше с възхищение Айдън, докато той говореше с различни фотографи за техните творби и техниките, които са използвали за да постигнат такива добри резултати. Докато приятелят й говореше за това как може да участва и той в следващата изложба, Елица се разходи наоколо, получи няколко визитки на фотографи и успя да изпие три чаши червено вино.

Елица улови погледа на един фотограф, който я оглеждаше одобрително и му се усмихна чаровно и му смигна. Тя беше момичето на Айдън, но въпреки това й харесваше да бъде забелязвана и оглеждана. Зачуди се, дали мъжът може да прочете перверзните й мисли. Тя си мислеше за разгорещен и див секс с Айдън и беше сигурна, че това си личи по руменината избила по бузите й деколтето й. Елица забеляза как Айдън поглежда часовника си и се оглежда за нея. Очите им се срещната и той отиде при нея.

– Готова ли си за да тръгваме?- попита той, изпълнен с нетърпение тя да го последва до апартамента му, където роклята й щеше да падне на пода и той щеше да пирува със сладката й прасковка.1354044099 h1 Авантюра в библиотеката

– Ами… не още.- каза тя.- Искам да ти покажа нещо, което може да ти даде идеи за някои снимки за следващото изложение…

Той се засмя и след като тя пое ръката му, я последва нагоре към вторият етаж. Там те намериха читалнята, която имаше дебел килим на пода и удобни кресла, заобиколени от етажерки изпълнени с книги, списания и вестници. Елица се огледа и можа да види само трима души в голямата зала- жена на около 50 години, четяща книга за градинарство, брадат младеж, който разглеждаше списания за мотори и застанал с гръб към тях и чистачът, който метеше в далечния край на залата.

Елица направи знак на Айдън да седне, грабна някаква книга от близката етажерка ( книгата се оказа за плетки и модели на пуловери) отвори я пред приятеля си и седна в скута му, облягайки гърба си на гърдите му. Облегалките на креслото бяха достатъчно високи за да скрият ръцете на Айдън, когато той започна да гали коленете й, бедрата и дупето й през тънката материя на роклята. След минута той надигна роклята й нагоре и продължи да я разтрива. Пръстите му разкопчаха копчетата отзад и той започна да гали гладката кожа на гърба й. Възбудена от нежността му, Елица изпъшка тихо. Това привлече вниманието на жената и тя ги погледна строго. Двамата се престориха, че си говорят за няколко минути, докато жената върне погледа си към книгата, която четеше. Ако младежът ги беше чул, то той не го беше показал по никакъв начин, но Айдън забеляза, че от няколко минути младежът стои сковано и е още на същата страница на която беше, когато бяха дошли и се усмихна широко.

След няколко минути Елица се надигна леко и позволи на Айдън да си разкопчее дънките и да освободи надървеният си хуй от тесния затвор. Той се почувства облекчен, възбуден и нервен едновременно. Айдън хвана Елица за кръста и я повдигна леко, докато тя се преструваше, че избира друга книга от разпилените на масата, повдигна леко роклята й отзад и после я спусна в скута си.

Обръснатите топки на Айдън бяха притиснати към меките, топли устнички на путката на Елица, а твърдият му, горещ хуй се беше наместил в цепката на дупето й….

Този път Айдън не можа да се сдържи и изпъшка. Жената затвори книгата си със замах, изсумтя, хвърли им още един лош поглед и излезе от залата, докато си мърмореше:

– Отвратително… какво стана с хората… безсрамници…

И Айдън и Елица се притесниха, че тя може да се оплаче на служителите на библиотеката за неприличното им поведение. Минаха няколко минути, но никой не дойде и Айдън отново започна да гали гърба и бедрата на Елица, а тя започна да се притиска в него и да върти дупе в скута му.

Айдън забеляза, че младежът беше обърнал леко креслото си за да може да ги гледа с крайчето на окото си и беше сложил списанието в скута си, така че да покрива подутината в панталона му. Това само възбуди Айдън и той искаше отчаяно да бъде в Елица и да я чука с бавното ритмично темпо, с което чистачът бършеше пода в другият край на залата. Бяха само тримата- Елица, Айдън и брадатият младеж, споделящи това супер секси изпълнение или поне така си мислеха.

– Мила, ще ми подадеш ли онези кърпички?- попита Айдън.

Елица се наведе напред, достатъчно за да може Айдън да намести хуя си, но й чак толкова много, че да може воайорът да види голото й дупе. Държейки хуя си в ръка Айдън го разтърка два пъти по цепката й, а Елица изпъна ръце по протежение на масата, сякаш е гмурец готвещ се за скок. Айдън плесна няколко пъти путката й с хуя си и чу как тя изпъшква доволно.

Младежът вдигна поглед от списанието си и обърна глава към тях и подсмръкна. Той задържа погледа си върху двойката повече от колкото бяха очаквали, но това само засили удоволствието на Айдън, докато се плъзгаше в топлата путка на Елица, която така и не взе онези кърпички за които се беше надигнала.

След като се плъзна в дълбините й, Елица се хвана за облегалките на креслото и започна да се повдига и спуска нагоре надолу по цялата дължина на изпълненият с кръв, горещ хуй на Айдън. Усещането беше страхотно и тя се усмихваше доволно, затворила очи.

Елица започна да се отпуска все повече и повече и всичките й задръжки изчезнаха. Тя не можеше да повярва, че ще може да свърши така, без да бъде галена, без да е гола, след толкова кратка предигра и докато ги гледа напълно непознат човек. За нейна голяма изненада тялото й реагираше на това дяволито изпълнение. Тя дишаше тежко, докато продължаваше да се нанизва на хуя на Айдън и от време на време, когато беше седнала в скута му завърташе дупе за да разтърка клитора си в топките му. Това продължи около 10 минути, когато Елица усети, че оргазмът й наближава. Айдън я държеше за кръста и пъшкаше тихо.

– Ммммм… да… хайде, скъпа! Свърши… свърши ми на хуя… изпразни се за батко… за нашия приятел… хайде, изпразни се…

Елица усети как краката й затрепериха и отметна глава назад. Шнолата с която беше захванала косата си щракна, падна на пода и се търколи до стола на брадатият младеж. Той се наведе и я вдигна, без да отделя очи от Елица. Тя видя втренченият му поглед, чуваше шепота на Айдън и това беше всичко, което й трябваше за да стигне до края. Стените на путенцето й започнаха да пулсират и да се свиват около заровеният до край в нея хуй.

Точно тогава, в този изпълнен със страст и хормони момент и тримата го видяха. Фотографа, който я беше оглеждал половин час по-рано.

Той излезе от сянката на рафтовете с книги, държейки фотоапарата в една ръка, а в другата визитка и бавно ги приближи. Шокирана от смелостта си и от вероятността да е била снимана, докато се начуква на хуя на приятеля си, Елица скочи от скута на Айдън и оправи роклята си. Младежът се закашля, стана, поклати глава усмихнат от ухо до ухо и бързо излезе от залата. Когато фотографа заговори, той звучеше много спокойно и професионално:

– Това беше най-приятната и най-продуктивната фото-сесия, която съм правил от много време насам. Благодаря ви много за вдъхновението, което ми дадохте и за красотата, което излъчвате. Казвам се Дарин. Снимам фото-серии, парашутисти, плуващи с акули и всичко друго от реалният живот… красивото, простото, грозното и грабващото дъха.- мъжът замълча, а после продължи.- Няма да продавам или показвам тези снимки без вашето изрично съгласие. Моля ви да помислите как бихте искали да ги използвам, ако искате да ги използвам изобщо. Ако искате да ги запазите за себе си ще ви изпратя диска. Ще ви направя колкото копия искате, дори и да е само едно за вас.

Мъжът подаде визитката си и Айдън я пое с трепереща ръка. Казват, че книгите са прозорец към света. Е, тази вечер Айдън и Елица определено погледнаха през един такъв прозорец, към един нов свят на авантюри.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук