Разменихме си приятелките

6950

Това се случи преди една седмица, бяхме на почивка по морето с моята приятелка и това, което преживяхме, искренно го препоръчвам на всеки, ако може да опита или пробва.

И така, бяхме на готино място и си прекарвахме чудесно. Времето беше малко кофти няколко дни и тогава до късно правехме секс.

До нашата вила имаше младо семеиство. Срещахме се по заведенията и плажа, поздравявахме се, но нищо повече. Жена му беше много готина, и като тяло …. , и т.н. Към обед се видяхме на рецепцията, поприказвахме и решихме да пием кафе някъде. Направихме го, а после бяхме заедно на плаж. Вечерта и на Клуб. Там се опознахме още. Разказвахме си разни историйки и най-вече около секса. Оказа се ,че приятелката ми издавала сутрин малко повече звуци и ги карала да се чустват странно..Мъжът често поглеждаше към приятелката ми, беше я поканил да изтанцуват едно две парчета, явно му харесваше. Бяха с 4 години по-големи, но жена му изглеждаше доста добре.
На другият ден бяхме пак заедно, а вечерта дойдоха в нашата вила да гледаме мача. Чудехме се дали да не излезем ,но останахме да си пием и говорим. Музиката беше готина, а жена му беше по една къса пола, която не стига,че беше къса,но и прозрачна – прашките й се виждаха .Но това не ме притесняваше. Няколко пъти ме видя как я гледам и ми се усмихваше. Приятелката ми беше с боксерки , които добре й стояха. Стоян, мъжа, ме попита изведъж какво мисля да отидем в тях и да направим една 4-ка. Нямах думи. Гледах жена му ,която си говореше с прителката ми и се надървих. Казах му ,че не зная как ще реагира приятелката ми… Двете се смееха -казах й , че ще спят тук. След малко Стоян отиде при жена си и взе да я целува. Катя (приятелката ми ) отиде до тоалетната ,а аз се правех ,че гледам телевизия, но истината е друга… Беше я награбил и я разтриваше между краката. Погедна ме и каза:
– Няма ли да дойдеш?! – И какво да кажа като късите ми шорти се бяха издули.
Седнах на дивана до тях. Жена му ухаеше страхотно погалих я по гърдите. Зърната й се бяха втвърдили .Катя влезе и онемя. Придърпах я, но нямаше място и седна върху мен. Започнах да е целувам. Искаше да ми каже нещо ,но не й давах. Хванахя и я занесох до др, диван. Беше по-малък и краката и стърчаха. Смъкнах й боксерките, разтваряйки краката, започнах да я лижа. Стоян я беше разопаковал донякъде и ми се подсмихваше. Катя започна да се възбужда. От време на време й вкарвах 2-та си пръста в путчицата. Жена му на Стоян правеше свирки, но кура му не беше много голям. Наложи се да обърна Катя и да го вкарам на задна прашка заради дивана. Беше толкоз мокра ,че кура ми потъна навътре. Беше доста възбудена ,както и аз. Да го правиш в присъствие на други и те също да се чукат си е възбуждащо. Вкарвах го бавно и до края. Така й харесва ,но гледах как Стоян я беше награбил. Краката й бяха вдигнати и той я чукаше точно срещу нас. виждах всичко и бръснатата й путка и влизашият й кур.Приятелката ми също Гледаше от време на време, но тласъците, с които я шибах я караха да стене. Повтаряше ,че ме иска целият вътре и аз го правех.
Обърнахме се и легхаме на килима. И се подкарахме отново. Гледката беше страхотна. Стоян и жена му го правеха на метър от нас с разтворени задници. Путката и беше невероятна. Казах им, че изглеждат страхотно така. Той се обърна и дойде при нас. Жена му се беше изпотила и така разкрачена с розова путка ме побъркваше.Разменихме си приятелките

Изгледаше възбудена. Мъжа й я привика и доиде до нас. Легнаха и пак се подкараха.
Правехме едни и същи движения, а 2-те стенеха . Приятелката ми се чукаше страхотно, но мисълта ми беше да го вкарам на жена му на Стоян. Кура ми изглеждаше доста по-голям. Станах, разбрахме се с поглед. Стоян се прехвърли на приятелката ми , а аз на жена му. Катя малко се дръпна и затвори краката си, но Стоян я придърпа и малко насила й го вкара. Беше ми гадно, но и интересно. Подкара я с бързи движения. Кура му се забиваше в малкото й путенце и тя започна да охка. Гърдите й се тресяха, а Стоян надигаше краката нагоре и яко е блъскаше. Гледайки това кура ми пулсираше и се намирах между караката на жена му. Тя също наблюдаваше случващото се. Привика ме с пръст да стана и тръгнахме към спалнята. По пътя ни подвикна мъжа й да внимаваме. Проснах я на спалнята ,ратвори си краката и ме придърпа за члена. Гледаше ме превъзбудено и каза:
-Искам да ме чукаш навсякъде с този кур ! – И ми го залапа.
Смучеше доста навъре, изпълваше й устата. Бутнах я и го вкарвах по малко. Издаваше продължителни въздишки.Путката й бе избръсната и розова. Като й го изваждах, залепваше за кура ми и стенеше, повтаряше: `Искам те целият` и реших да й го набутам до края. Направо се побърка. Хвана ме за задника и си го вкарваше силно и по-силно. Повтаряше: `Искам го целият! Направо ме изпълваш!`
Не можах да продължа дълго и започнах да се празня. Исках да стана, но тя не ми даде. Заби си ноктите си отзад и се притискаше силно. Около полвин минута го правих с бясна скорост като й го вкарвах целият, колкото може да влезе. Беше си прехапала устните и гледах как кожата и бе настъхнала. Оставих го вътре и се попитах дали е добре,само ме погледна очите и бяха просълзени прегърна ме и се целувахме.
Оттатък Катето викаше и се чуваха пляскания от нежни части на висока скорост. Стоянчо добре я обработваше. Лежахме с жена му и се подсмивахме на случващото се отатък. Това доста продължи. Катя започна да моли за нещо – явно искаше да я чука в дупето. Говореше тихо:

-Не, моля те, не така… не, недей…
След малко явно се предаде, защото стоновете й започнаха наново. Реших да отида да се измия и да видя какво става. Стоян я беше нагъзил и й го вкарваше в задника. Катя беше на дивана и не ме виждаше. Приближих се отблизо за да видя. Страшно ме възбуди това. Правил съм го 2-3 пъти, но сега като гледах, кура ми отново взе да придобива мах. размери. Катя ме видя и ми каза:
-Моля те, кажи му да спре !
Стоян се посмиваше и всичко изглеждаше някак си первезно. Накарах го да стане, наплюнчих й дупето ,което направо се беше разтворило и й го вкарах. Катя охкаше, а аз й го вкарвах като си мислех наум; `Сега ще те спукам от ебане, малка курво!`
Изпразних й се вътре. Стоян седеше и гледаше, а като свърших ме смени.Но я наеба в путката и се изхвърли на дупето й. После имаше и др.неща с жена му. Катя не участва – болеше я дупето , но гледа. Разменихме си адреси. Скоро ще се видим отново… !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук