Анелия и куриера

3014

Днес беше една мрачна и студена събота. Анелия имаше планове за пикник с нейни две приятелки, но очевидно щеше да отпадне. Тя отиде до масата във всекидневната, взе дистанционното за климатика и го пусна на 26 градуса. Беше облечена в една розова нощница, подарена от нейното „коте“ (тя така обичаше да нарича бившето си гадже, с което се беше разделила от преди месец). Седна на дивана и започна да се рови в интернет.

Отново беше влязла в любимия си сайт www.razgoneni.com и ровеше за нови истории. Бяха публикувани 3 нови истории. Помисли си „супер, ето къде ще изгубя два часа, дано до тогава се оправи времето“ . Историята която четеше, беше за някаквъв групов секс. Зачуди се дали наистина такива неща се случват в България? Ахх, как й се правеше секс. Беше на сухо вече цял месец и не издържаше. Тръпки я побиваха когато четеше всеки нов ред.
Някой почука на вратата. „Аххх, как мразя да ме безпокоят в такива моменти!!!…гррр…“ядно си помисли тя.
Наметна се със сатененото си халатче и излезе да види кой е.
Отвори вратата. На прага се кипреше мъж на възраст около 30, с доста добре сложено тяло, със синьо яке с надпис ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
– Добър ден! Анелия? – попита куриера.113512 09big1 Анелия и куриера
-Да, кажете?
-Нося Ви пратка.
-Ооо…супер. Пристигнал ми е парфюма. Беше му време!
-Ами да, вероятно. Само ще Ви помоля да се разпишете тук и да ми платите 80 лева наложен платеж.
-Влезте вътре и сега ще ви оправя сумата.

Влязоха в антрето и тя го помоли да влезне в отсрещната стая и да я изчака докато му приготви парите.
Куриерът влезе в стаята и докато я чакаше, започна да се оглежда . Беше уютно и обзаведено с вкус. В един момент погледът му се спря върху лаптопа. На монитора му се виждаше някакво женско дупе и надпис „Разгонен ли си?“ Той беше разглеждал този сайт предишната вечер и му стана ясно какво е правела Анелия преди да отвори вратата. Стана му леко неловко, но и същевременно се възбуди при мисълта, че тя може би е мастурбирала преди да му отвори. И докато той съзерцаваше сайта и си представяше какви ли ги е вършила мръсницата, Анелия прекъсна мръсните му мисли като влезе в стаята.
-Ето ви 80 лева. Къде да се разпиша?
-Бббллагодаря – измърмори той стреснато. – Ъъъ…вие четете „Разгонени.точка. Ком“?..ъъъ.
-Ами… – притесни се Анелия …ами да,попаднах случайно и…зачетох се и….ноо…аз не съм такава и… но човешко си е знаете…ъъъ…
Последва нейния неловък поглед и силно изчервяване. Сведе глава, като й се искаше да потъне в земята. Докато навеждаше глава забеляза издутия му пакет. За миг й минаха няколко мръснишки мисли.
-Та…ето Ви 80 лева. Благодаря Ви за доставката и лек ден! Нещо друго дължа ли? – опита се да замаже ситуацията и да изгони куриера.
-Да, мръсницо, дължиш ми една целувка! – каза й той. Беше възбуден до пръсване и знаеше, че или сега, или никога няма да го направи с непозната. Това беше негова фантазия от няколко месеца насам.
-Ей, как си позволяваш да ми говориш така? Ти… -не успя да довърши девойката, защото той й запуши устата с устните си. Противно на неговите очаквания да получи шамар, тя му отговори със страстна целувка.
Тя се изправи на спалнята, която беше до масата до компютъра. Съблече си сатененото халатче и го захвърли на земята. След това съблече и куриера, като дрехите му последваха нейните. Тя беше само по нощничка, която й стигаше малко под мокрото коте. Продължи да му разтрива парчето. Беше изпаднала в състояние на върховна възбуда. Анелия не мислеше, не чуваше, не виждаше. Тя просто искаше да го почуства в нея.
Наведе се над него и го целуна по челото. Продължи да го целува надолу и надолу до като не стигна до целта си. Целуна надървеното му парче по главичката. Погледна нагоре и видя неговия поглед, пълен с очакване. Анелия го стисна и смъкна надолу кожичката, която погриваше главичката. Отвори си бавно устата, докато го гледаше в очите, го пое. Започна да му духа бавно. Поемаше го и облизваше главичката. Изглеждаше, че ближе и си играе с близалка. Близалка за пораснали момичета.
Той не издържа. Хвана й косата и й го наби в гърлото. Започна ързо да й движй главата. Тя не спираше да му го лапа, като не поддаде на темпото. Анелия имаше дълбока и топла уста.
Пусна й главата и тя продължи в същия ритъм да го лапа. На него това му харесваше. Щеше да изригне всеки момент. Тя го усети и намали темпото. Хвана го с ръка, отвори си устата и го пое целия. Главичката и част от кура му бяха в гърлото й. Той полудяваше. Тя го изкара от устата си и намести путката си пред лицето му. Той не чакаше втора покана и започна да ближе мокрото й коте. Тя беше доста овлажнена. Тялото и започна да се гърчи като змия. След минута вече бяха на 69. Тя му духаше, а той и смучеше клитора.
Разгоненият куриер си вкара бавно дебелия пръст в нейното дупе. Тя започна да пъшка. На нея аналните игри много й допадаха. Анусът й се отпусна и той си вкара втория пръст. Не издържаше вече. Мръсницата стана и се намести над натопорчения му кур. Намести си го на дупето и усети как голямата му глава описа ануса й. Започна бавно да се нанизва. Усети лека болка, но не спря. Продължи докато не усети, че цялото му парче е вече в нея. Чустваше се перфектно. Започна да се движи бавно нагоре-надолу. Погледна му доволното лице. Очите му бяха полузатворени. Тя започна да се движи свободно и по бързо. Яздеше го бясно. Спалнята се клатеше и помагаше на движението да става по-лесно. Куриерът я хвана през кръста и я намести така, че да застанат в кучешка поза. Тя беше на четири крака, а той зад нея. Клатеше я бясно. Гърдите и се люшкаха напред-назад. Тя усети, че скоро ще дойде оргазмът й.
Изведнъж тя усети нещо което не беше усещала до сега. Това беше първият й анален оргазъм. С предишния си приятел беше се чукала отзад, но никога не беше свършвала. Цялото й тяло се разтресе и усети как халката на дупето й започва да се свива и отпуска. Това докара до оргазъм и куриера. Той започна да бълва топли струи сперма в ануса и. Докато се клатеше и се празнеше в нея, от ануса й течеше сперма до путето й.
Той си го изкара и започна да маже с кура си бузките й със сперма. Тя още беше в анална нирвана. Куриерът стана и отиде към банята. Анелия лежеше на спалнята и все още не можеше да осъзнае какво й се случва. След минута той се върна в стаята и й каза:
-Мисля, че ми плати пратката. Само разпиши тук и си напиши тук телефонния номер. Усмихна се лукаво и я погледна. Тя с усмивка се надигна и попълни формуляра. След минута той вече се беше облякъл и беше на вратата. Тя го изпращаше, наметната само по сатененото си халатче. Целуна я и излезе. Видя го как слиза по стълбите и затвори вратата. Все още не можеше да повярва, че това се беше случило точно на нея. .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук