Тайното тефтерче на една строга господарка

1168

Няма дори да те оставя да си мислиш за това …
Докато стоим в стаята ти, аз съм тази, която владее положението. Ще правиш каквото ти кажа и няма да задаваш въпроси, а само ще се подчиняваш. Само запомни, че за всяко неудобство ще има удоволствие…

 

Ето, започват задачите ти:

1) Свали си обувките – точно така! Свали обувките и чорапите си.

2) Свали си дънките – смъкни бавно ципа, разкопчай ги и бавно ги свали.

3) Остани само по белите си слипове… Все още не съм готова да го видя. – Чувстваш ли се уязвим? –

4) Сега седни, на ръба на леглото. Рамката е твърда и скоро ще усетиш нуждата да се преместиш, но не ти е позволено да го правиш, докато не ти кажа. Разбра ли?

5) Не шавай, де, просто седни докато си взема топла вода. Докато излизам от стаята, ти казвам да седиш мирен – не можеш да докосваш нищо…просто седиш. И чакаш… И се чудиш…

6) Връщам се с водата и те виждам как ме гледаш. Не ти е позволено и да ме гледаш…

7) Сега ще вземеш този копринен шал и ще завържеш очите си… покрий ги, за да не можеш да видиш какво правя. Ушите ти ще ‘виждат’ вместо теб.. ще чуваш какво се случва..

Тайното тефтерче на една строга господарка
8) Оставям съда на пода. Повдигам едното ти стъпало, след това и другото, и ги поставям във водата. Не ти ли е приятно? Измивам краката ти, масажирам ги. Няколко минути по-късно водата започва да изстива, изваждам стъпалата ти и ги попивам с мека хавлия.

9) Изнасям водата от стаята. Не можеш да виждаш, но чуваш движенията ми. След секунди отново съм при теб.

10) Изсипвам лосион в ръката си… Масажирам едното ти стъпало – пръстите, петата, глезена, ходилото… бавно тръгвам нагоре към прасеца ти, протягаш ръка към мен. Лошо момче! Не може да пипаш. Направи го пак и другият ти крак ще страда, защото няма да получи такова внимание.

11) Добро момче… сега другия крак, ръцете ми леко мачкат и галят, даряват те с нежни ласки – лосионът позволява да се движа гладко и свободно. Отново тръгвам по прасеца, коляното, бедрото ти. Виждам, че се нуждаеш от повече и това е добре. Но не съм свършила с теб. В интерес на истината, аз само съм започнала, но е приятно да те гледам как се бориш с това, което става между краката ти. Красив е, между другото, а аз го виждам едва през плата.

12) Тръгвам обратно по крака ти, взимам хавлията и избърсвам излишния лосион. Прокарвам я през пръстите, петата, глезена и ходилото. После нагоре по прасеца и бедрото. Да, очевидно имаш нужда от мен, но за момента няма да ме имаш.

13) „Окей” – казвам – „ти си много добро момче”. Премествам те на стола, който е доста по-удобен. Какво беше това? Нима ръката ти погали гърдите ми докато ти помагах да прекосиш стаята? Лошо, много лошо, не ме карай да взимам пръчката. Още една грешка и ще се задоволиш с нея!

14) Все още имаш превръзка на очите – виждаш само тъмнина, но чуваш всичко. „Свали си тениската, искам да виждам голите ти гърди” – ти се подчиняваш и аз взимам тениската ти и я хвърляям настрана. Скоро няма да ти е нужна.

15) Дишам по-тежко и усещаш, че моят копнеж е не по-малък от твоя. Чуваш ципа на дънките си, докато ги свалям. Шепот от спускащите се по раменете ми дрехи, знаеш, че съм почти гола пред теб.

16) Казвам ти, че нося дантелено бюстие. То не покрива гърдите ми, а ги повдига и тласка напред, зърната ми са твърди и копнеят за твоята уста. Виждам как си облизваш устните, но няма да ги получиш, само ще си ги представяш. Аз си играя сама с тях и се подмокрям. Спускам едната си ръка надолу и усещам добре навлажнената си путка, пръстите ми играят с клитора ми – това ти го казвам, но не можеш да го видиш с очите си. Пъхам единия си пръст, после още един, достигам до ръба, но съм силна и ще изчакам.

17) „Дръж ръцете до тялото си” – казвам аз и се накланям към устата ти за една дълбока целувка. А-а-а! Видях как почти повдигна ръката си да ме докоснеш. Не можеш да ме докосваш! Но ти и не ме докосна.. мисълта за пръчката, която може да подгрее сладкия ти задник ти помага да се държиш прилично.

18)”Отвори си устата – опита целувката ми, сега ще опиташ соковете от пръстите ми – изсмучи ги докато станат чисти”

19) Ти си добро момчер. Изваждам си пръстите от устата ти и докосвам челото ти. Чертая линия надолу по лицето ти, през превръзката на очите ти, върха на нослето, през устните ти, брадичката, надолу по шията. Следвам пръстите си с малки целувчици и съм се навела толкова близо, че можеш да усетиш аромата ми, да усетиш кожата ми по твоята буза докато се навеждам да те целуна още веднъж. Усещам как трепериш под мен и знам, че ти се иска да ме докоснеш, но се държиш прилично.

20) Отстъпвам назад, можеш да чуеш мекото плъзване на гащичките по бедрата ми, надолу по краката и как ги изритвам настрани, когато падат на пода. Обръщам ти гръб – „Откопчай това”. Ти посягаш бавно през тъмнината пред очите ти и хващаш двете страни на бюстието ми. Закопчалката е трудна, но ти се справяш. Чуваш как го свалям и го хвърям настрани.

21) „Докосни гърдите ми” – нареждам ти и аз виждам издътината между краката ти как се напрагя още повече, ако това изобщо е възможно. Ръцете ти са нежни, но здрави и ти покриваш голотата ми с тях, което усилва копнежа ми.

22) „Достатъчно!” – казвам аз – става ти прекалено приятно „Стани” – ти изпълнавяш и моите пръсти плъзват каквото е останало от дрехите ти надолу по бедрата, по краката… нареждам ти да отстъпиш от тях, когато достигат пода. „Много, много добре” – имам пълното ти внимание.

23) Ще останеш прав сега – сложи ръцете си зад гърба – и чуваш как заставам на колене. Искам да те вкуся, устата ми се изпълва със слюнка при мисълта и обгръщам с ръка основата на твоят пулсиращ член. Прокарвам език по долната му страна и поемам дълбоко главичката в гърлото си. Повтарям няколко пъти.

24) Докато продължавам да дразня твоето мъжко достойнство, пръстите ми танцуват по вътрешната страна на бедрата ти. Преживяването е подлудяващо, усещам как тялото ти се извива и мога да кажа, че е време да спра или края ще дойде прекалено скоро.

25) „Седни отново” – казвам ти и ти се подчиняваш. Минавам зад теб и ти нареждам да се наведеш напред. Ръцете ми се опъват на гърба ти и аз масажирам раменете ти, стегнатите ти мускули от двете страни на гръбнака, свивам юмруци и изплзвам тази сила за да облекча изтощените места. Отпочиваш си малко. „Седни назад”.

26) Едвам издържам това – идвам пред теб и ти казвам да ми дадеш едната си ръка. Ти я протягаш напред и я слагаш на мократа ми путка и въпреки че не се нуждаеш от допълнително насърчаване ти казвам да ме чукаш с твоите пръсти.. а ти както обикновено се подчиняваш. Извивам гръб и се опитвам да задържа пръстите ти с мускулите ми дълбоко вътре и ти казвам да използваш и другата си ръка – да галиш гърдите ми.. и ти се подчиняваш. След малко ти казвам да спреш и да станеш отново, а аз ще те отведа до леглото, където ще легнеш по гръб. Отново съм предразположена да те докосвам, поставям ръцете си на твоите гърди и целувам зърната ти.. първо едното, после другото, няколко пъти..

27) Накрая ти казвам да махнеш превръзката на очите си и като го изпълняваш премигваш няколко пъти пред меката светлина, идваща от коридора, обливаща ни толкова меко. „Все още не можеш да пипаш – дръж ръцете до себе си или над глава” – избираш да ги държиш над глава и аз виждам как си сграбчил за леглото здраво, защото ти се иска да ме грабнеш мен, но не ти е позволено.

28) Идвам и се разкрачвам над теб, защото това ми е любимото място… с гръб към теб, накланям се и ти нареждам на ме накараш да те желая повече от всичко само с уста, а аз ще направя същото за теб в тоз момент.

29) „О, да… ти си добро момче” и соковете ми потичат по бузите ти и същевременно аз опитвам от теб, знам че това е момента.

30) „Спри” казвам, въпреки, че в момента това е най-трудното нещо, което мога да кажа, защото съм готова и знам, че и ти си готов, но трябва да покажа, че аз съм силната.

31) Обръщам се с лице към теб и ти можеш да ме видиш, гледам те право в очите… дълбоко в очите ти, докато те разкрачвам и нежно, много нежно те поемам в ръка и те водя към путката си, докато позицията е перфектна за да се спусна напълно по твоята красива тояга и да се намеря седяща върху теб, а ти си толкова дълбоко в мен, че почти усещам допира ти от вътрешната страна на гръбнака ми.

32) „Движи се с мен” казвам ти – „Искам да те усетя” – и аз клатя нагоре-надолу, докато ти следваш движенията ми. Сърцето ми тупти бясно, краката ми треперят, соковете ми текат свободно, а ти продължаваш да ме клатиш – на това му казвам да ме чукат невероятно здраво. Казвам ти „Можеш да свършиш” и изведнъж усещам експлозия в себе си.. което мое докарва до залива на моето собствено свършване, като се навеждам още веднъж назад и стягам мускулите си за да те задържа в себе си колкото мога по-дълго и получа всяка безценна капка, която можеш да ми предложиш.

33) И когато сме свършили, напълно изтощени, вдишваме на бързи глътки, потта ни е обляла целите и аз ти казвам колко си изумителен. Как ме изпълваш безпрекословно, не само телом, но и най-еротичната част от мен – съзнанието ми! Казвам ти, че те обичам и винаги ще се нуждая от теб и със сигурност винаги ще желая ти да утоляваш тези мои нужди – защото аз имам много специални нужди. И въпреки, че ще те оставя да почиваш сега… искам те готов за втори рунд след няколко часа…

1 коментар

  1. здравейте търся си строга господарка имам опит като РОБ и ще ви бъда верен
    от Гр Варна съм Ники се казвам на 23 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук