Поздравления!

2109

            Едно от предимствата да си имаш офис у дома е възможността да работиш по късите си шорти и тениска, и никой да не ти се дуе насреща. Но един следобед открих още един плюс, за какъвто не бях помислял, но беше изненадващо приятен.

 

Беше късна пролет, и времето значително се беше затоплило. Бях навел глава над купчина със сметки, когато чух някой да чука на  входната врата. Разпознах пощальона от UPS и не се притесних как изглеждам;  куриерът който обикаляше по моя маршрут беше свикнал да ме вижда в работните ми всекидневни дрехи.  Отворих вратата и я видях на прага с леденостудена бутилка шампанско, в къса виолетова лятна рокля, която едва се задържаше на раменте и с тънките си деликатни презрамки. „Сключих още една сделка”, каза тя, „ и дойдох да го отпразнуваме”.  

„Влез.“-й рекох.

Тя бавно ме подмина, метна един поглед през рамо и кокетливо премигна. Затворих вратата и последвах в кухнята ми. Тя вече бе грабнала две високи чаши и почти беше отворила бутилката. Минута по-късно тапата гръмна и ни поля и двамата с пяната от шампанското. Момичето отпи дълго, облиза устни и каза: „последвай ме”. Обърна се и ме поведе към всекидневната, и докато вървеше, посегна и свали едната презрамка от рамото си.
Постави на масичката чашата с шампанско, след това посегна и свали и другата презрамка. Роклята се свлече по гърба й, откривайки прелестната й кожа.
Когато стигнахме дивана, тя спря и се обърна с лице към мен. Спрях се, тя отпи още една дълга глътка от чашата си и я изпразни. Роклята едва се държеше отпред на тялото й, едва покривайки нежните й гърди. Тя имаше чудесни гърди – неголеми, но заоблени и стегнати, със страхотни щръкнали зърна, които сякаш винаги се радваха да ме видят. Тя повдигна ръце към косата си и я събра и я повдигна нагоре, роклята й моментално се свлече надолу по нея в краката й на пода.
„Оппа…“ рече с палава усмивка и облиза устни.

Разбира се, тя ОТЛИЧНО знаеше какво прави; това не беше случайно. Тя продължи да се протяга, все още задържайки кичурите между пръстите си и да ми предлага фантастичната гледка. Сведох поглед към това съкровище, зърната й бяха твърди и щръкнали, погледът ми премина по плоския й корем и тънката линия на интимната й прическа. Тя въобще не си беше дала труд да облече някакво бельо! На мен винаги са ми харесвали женските гърди, но да си призная честно, съм по-голям почитател на женските крака. Нейните, разбира се, бяха впечатляващи. Тя беше висока и стройна, и краката й сякаш бяха изваяни от часовете аеробика. Това, което стоеше пред мен, беше една изключително красива и добре изглеждаща жена, и тя го знаеше. „О,да” – си помислих.

Тя седна на края на дивана, облегна се назад и започна да си играе с гърдите си. Докато пощипваше и галеше зърната си, аз единствено можех да стоя и да гледам като идиот. Момичето ми предложи да си сваля тениската и шортите, и това в този момент ми се стори невероятно добра идея. Членът ми беше отдавна готов и твърд. Тя бавно разтвори крака, след това спусна ръка между тях и  разтвори устните на….розата си. Лъщеше от влага и ми каза: „Чукай ме. Искам този твой голям твърд член в малката си гореща путка…”

Паднах на колене пред нея и насочих члена си в тесния й вход и установих, че тя наистина е много влажна и готова да я чукам. С едно движение се плъзнах в нея, изцяло изпълвайки я. Тя се повдигна към мен, правейки ми още място и отново каза: „Чукай ме. Чукай ме. Сега. Чукай ме СЕГА!” Започнах да я помпя здраво и толкова бързо, колкото можех. Тя посрещаше всеки мой тласък и този мляскащ звук беше страхотен. Нямаше никакъв разточителен форплей този ден; просто се съблякохме и се емнахме диво.
Тя продължи да си играе с гърдите си, а аз я клатех неудържимо. О, подяволите, беше й адкси добре. Не можех да й се насладя. Членът ми беше като паче стомана, и аз продължавах бясно да влизам и излизам от нея. Партньорката ми застена и завика, от устните й се ронеха едно след друго „О,да, О, да, О, ДАААА!”Office Assistant Fucks Teen Поздравления!
Усещах как топките ми се стягат, и знаех, че скоро ще свърша. Краката й плътно обвиваха кръста ми и глезените й ме връщаха назад към нея при всяко мое отдръпване. Продължавах да я клатя. Внезапно тя започна да свършва – изви гръб, хвана кръста ми и ме притисна силно към себе си, цялото й тяло се притисна към моето. Усещах я как трепери под мен, усещах конвулсиите й и соковете на оргазма й.

В този момент аз също започнах да свършвам. Когато изстрелях първата струя семе дълбоко в нея, тя извика и се разтърси от втора силна оргазмена вълна. Продължих да се движа в нея, пронизвайки я дълбоко, топките ми се празнеха, спермата ми се лееше в нея. Беше горещо, и влажно, и потно, и подяволите, тя беше страхотна! Не можех да изпитам по-силен оргазъм от този.
След няколко минути дишането ни се възстанови и се върнахме в релаността. Единственото, което помнех беше, че празнувахме нещо, но мозъкът ми сякаш беше издухан. „Какъв беше поводът за празнуване?”-попитах.

„На кой му пука…” – отвърна тя. „Просто ме чукай отново”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук