Приятелска услуга

5011

Росен беше истински загрижен за най-добрия си приятел Иван, който след раздялата с Вени – любовта на живота му – се беше превърнал в истински отшелник: не излизаше, не искаше да се вижда с никого и най-отчайващото – не беше чукал от цяла вечност. Затова като истински приятел, Росен реши да му помогне.

 

Един ден, след дълги увещания, той успя да убеди най-накрая Иван да му дойде на гости, но вместо с кутия бонбони, го посрещна за “добре дошъл” с шеметна блондинка с огромни бомби…
-Човече, не, няма да стане, разбери ме – дърпаше се обаче глупакът, наречен Иван. Двамата се бяха усамотили за малко в кухнята, докато омайницата ги чакаше в хола, готова да изпълни всяко желание на “рожденика”.
-Много добре те разбирам, приятелю, но това не може да продължава повече. Откога не си чукал, а?! От месец?! Два?! Три…
-Половин година, но това е без значение… Е, хайде, де, престани, смени погребалната физиономия, може да се живее и без секс…
-Не и един истински мъж!
-Да, бе…
-Говоря сериозно – това може да те убие, човече, послушай ме. Изчукай това сладурче и ти обещавам, че след това ще се почувстваш като нов човек! Ще забравиш и за депресията, и за всичко… !Е?!
Иван се колебаеше.
-Не… не мога. Сам разбираш, изгубил съм тренинг, не искам да се изложа…
-Това ли било. Ако искаш може и аз да се включа – както в доброто старо време. А?!
-Е, добре тогава…

След малко на бар-плота в хола Росен подтикна приятеля си към действие:
-Айде, човече, погледни това тяло – погали я по крачето, де!
-Точно така, бебчо, не се срамувай – окуражи го и блондинката, която след втората чашка – ако въобще ги беше имала и преди това – съвсем забрави за всякакви задръжки и сега стоеше по голи цици и само по минижуп пред двамата приятели.
Макар и плахо Иван най-сетне се престраши и плъзна ръка по гладкото бедро на едрогърдестата красавица.
-Ох, не знам, надървил съм го като девственик на първа среща!
-Можеш да започнеш с една шпакла, колкото да изпуснеш парата, готин! – посъветва го опитната изкусителка, след което на пода изхвърча и минижупа…Приятелска услуга

Малко по-късно Иван вече смучеше до голо избръснатата цепка на проститутката, докато пък тя с огромна охота лигавеше хуя на авера му, скимтейки от удоволствие. Тримата се бяха преместили на удобното кожено диванче…

Лека-полека с времето Иван се поотпусна, а пък сладураната побърза да се “поотпусне” върху набъбналия му хуй.
-Ооо, да, бях забравил колко е гот! – изстена той, сграбчил в шепи бузките на ритмично помръдващото й в скута му дупе. –Ще се разтопя от кеф!
Изправен зад облегалката му и с лице към курвата, Росен стискаше стрък руса коса в ръка и нахъсено я чукаше в устата.
-Аз какво ти казах, а?! Няма по-добро лекарство за любовна мъка и депресия от едното “яко чукане”! Хората добре са си го казали: “Клин, клин избива!”

Надарената блондинка явно си разбираше от работата и на два-три пъти прибегна до някои спец-номерца, за да предодврати преждевременното изпразване на “преродилия” се самец, чиито възторжени стонове мощно отекваха из целия апартамент. След малко той пожела да я пробва и “отзад”. Блондинката самичка смаза с пръстче ануса си пред блесналия му взор, след което с мръснишка усмивчица се разчекна над навирения му хуй и бавно започна да се снишава. Сфинктерът й гладно захапа главичката му и лека-полека го погълна чак до тестикулите.

-Ооо, майко мила, ооооо!!!
-Гот ли ти е, а, бебчо?! Толкова хубаво те усещам, ммм… !
Русокосата изкусителка започна ритмично да го чука, а сеирджията Росен отново запуши устичката й с дебелата си наденица…

Кулминацията обаче настъпи, когато двамата я спипаха на “двойна заварка”. Сега Росен лежеше под нея, потънал надълбоко във влажната й вагина, а пък Иван я хвана за вратлето отзад и й го забоде в дупето. Момчетата бяха изперкали от възбуда и я лашкаха безмилостно. Патките им ръгаха до откат сладострастните отвори, докарвайки до умопомрачение опитната курволетина.

Пръв, както се й очакваше, изгоря “рожденика” – ощастливения, вече бивш, сексуален отшелник . Иван изкрещя нечленоразделно и побърза да натика пламтящия си кур в услужливо отворената устичка на проститутката. Последваха две, три бързи фрикции – изваждане и мощен взрив! Първите струи сперма влетяха директно в гърлото й, обрулвайки сливиците, а следващите оцапаха первезната й муцунка! Росен също скочи на крака, заразен от убийствения кеф на приятеля си и стиснал в ръка издутия си до пръсване пенис, започна да й се празни в устата и върху лицето!
Мисията беше успешно изпълнена и завършена – приятелят спасен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук