Добре дошъл!

3712

Отпуска страхотна. Трети ден от нея се взирам в монитора вместо да съм на около петстотин километра от тук, да взимам хладен душ след цял следобед плажуване и зяпане на гола, мокра плът. Трети ден около мен звънят телефони, хора, работа… Слава богу, че утре заминавам най-накрая. Вече съм вкъщи и първата ми работа е да звънна на Борис, да го зарадвам, че се мятам на колата веднага след като взема няколко часа сън.

Борис е готин, с него се разбираме лесно. Единодушно решаваме от планираната предварителна програма “море, плаж, секс, разходки” да отпаднат разходките. Само тях не можем да oсъвместим със секса. Малко смях, няколко мръсни думи, няколко шеговити закани и вече се чувствам по-добре. Влизам и взимам дълъг, тонизиращ душ. Излизам на терасата, пуша и се кефя на хладния ветрец. Стряска ме глас:
– Ти да не се удави бе, комши?
Обръщам се за да видя някакво страхотно захарче на съседната тераса. Фак… Сещам се, че по-рано бях поел ангажимент от съседката ми, да дам ключовете от пощата и общите помещения на някакъв нов наемател на нейният апартамент. Съвсем бях забравил.
Това значи е новият ми съсед. Никак не беше зле. Добре сложен, висок колкото мен, с тъмни, дяволити очета и гъсти черни вежди над тях. Широки рамене и тесен ханш, който предполага, че и дупето обуто в широките шорти е малко. Не е мускуляга, но всяко малко очертание се вижда по врата му, последван от широките гърди и стегнат плосък корем завършващ със ситни косми под пъпа. Проклинайки късметът, че това изкушение ще живее под носа ми го чувам пак:
– Нещо си набъбнал – сочи голите ми слабини с ръка и се подсмихва.
– Извинявай, топло е и… – оправдавам се бързо, но той ме прекъсва:
– Е, от топлото ли така? – смее се – Споко! Момчета сме, все пак.
– Е, да. Прав си – казвам усмихнат – Не очаквах да има някой. Отдавна стоеше празен апартамента, та затова. Аз съм Наско, приятно ми е.
– Аз съм Емил, днес се нанесох. – усмихва се и той – Милена каза, че е разговаряла с теб. За ключовете…
– Да, разбира се! Тук са, у мен. Веднага ти ги давам. – втурвам се вътре, да ги взема.
Докато трескаво увивам късата хавлия около себе си чувам да звъни звънеца – мамка му, че бързо копеле.
– Отключено е – подвиквам.
Влиза с усмивка и все така вперени в мен очи. 5cd695b3d94472ef5cad55e6943a03011 Добре дошъл!
– Този е от пощата, а този от… Не знам от къде е, не ползвам общите помещения… – засмивам се. Чувствам, че присъствието му ме смущава. Не съм свикнал така, обикновено аз смущавам хората. – Извинявай, бях забравил за теб. Имах много откачен ден в службата.
– А и утре заминаваш за морето – погледът му е като нож, който ме реже целият на малки парчета – … с гаджето. – тъмната кожа под изпъкналите му скули се зачервява съвсем леко за момент.
– Ти пък от къде знаеш? – учудвам се.
– Извинявай, неволно чух телефонният ви разговор. – усмихва се смело – Много сладко си говорите. ТОЙ трябва да е сладур ако съдим по теб. Дано само не си води сладките разговори на отворени прозорци като теб. – най-открито ме оглежда.
– Моля?!?
– Сигурно е готин, казвам. Щом го наричаш “Котьо”.

В миг всичко ми става ясно. Чул е разговорът ми с Борис, с него се лигавим на котешка тематика понякога.
– Да, готин е – опитвам се да прикрия внезапната си радост. – Но не ми е гадже. Нямам гадже аз…
– Нима? Не думай! – клати глава престорено. – Как така?
– Така. Откакто се разведох преди две години не съм имал връзка.
– О, ти и женско кльопаш? – плези се сладура.
– Всъщност не. Май не. След благоверната ми се опасявам да еспериментирам повече със себе си… – разсмиваме се и двамата. – А теб що те интересува? Да не си от “наште”?
– Кои са “наште”? – иска го направо, нека е направо:
– Пишки ли харесваш, питам?
– Ха-ха-ха, застреля ме с тая директност. Повече от пишките харесвам само мъжете за които са закачени. – най-безцеремонно прескача помещението с две крачки и застава пред мен.
– Сега ти ме застреля. – казвам докато чувствам, че ръцете му са вече по мен.
– Стегнат си. Какво спортуваш? – продължава настойчиво да мачка раменете ми.
– Не спортувам много. Ходя на фитнес от време на време и внимавам какво ям, плувам понякога, но ти май спортуваш и за мен. – намигам и усещам, че се надървям все повече.
– Да, харесва ми. Посветил съм живота си на спорта. Много е важен за мен. – говори и леко облизва плътните си устни – единственият белег на приеснение в самоувереното му лице.
– Личи си. – не разбирам как ръката ми се озовава на гърдите му и бавно гали малките, настръхващи косъмчета. Той се доближава, а едната му ръка леко натиска главата ми към неговата.
Вкарвам рязко езика си в лекоотворената му уста. Гореща е, а чувствам, че и аз се потя. Притискам го към себе си и усещам твърдите зърна на гърдите му как се опират в мен докато галя широкият гръб и малкото дупе, което така и не успях да огледам по-рано. Чувствам как мускулчетата му трепват при всяко движение. Плъзвам ръка до влжният му врат, чиито косъмчета настръхват. Твърдите му устни всмукват моята долна устна, а пъргавият език прониква в устата ми на пресекулки.
Ще се взривя вече от напрежение. Страстта ми се отприщва в момента в който кърпата ми се размотава окончателно. Стискам го за задника и леко се натискам промърквайки в ушите му.
– Твърд е. – казва дрезгаво, а силните му ръце ме изтикват напред.
Съпротивлявам се кротко, колкото да усетя силата му. Той се отделя от мен и ме оглежда кратко, с усмивка.
– И е хубав – добавя – Харесва ми.
Хваща топките ми в шепа и леко опъва надолу. Това ме подлудява и курът ми започва да пулсира отсечено. Време е и аз да видя какво си носи в шортите момчето. Хващам ластика и го опъвам напред, а той с охота се отдръпва за да ми даде свобода. Свалям ги лесно, а пред погледа ми започва да се изправя хубаво шоколадово парче с полуоголена главичка. Стегнатите му топки и основата на хуя му са покрити със съвсем фини, къси косъмчета, които му отиват много. Красивият му кур продължава бавно да се издува, а нежната кожа леко да се отдръпва назад от главичката.
– Подмокрил си се, сладък. – сочи перлената капка на върха на главичката ми. Протяга ръка и леко я докосва, като внимава да не докачи пулсиращото ми парче. Повдига ръка към устата си, капката се разтегля на тънка нишка, която се скъсва току до приведеното му лице и той облизва пръста си. Рязко ме хваща за раменете и ме натиска надолу. Коленича върху кърпата, така искам да го вкуся веднага. Нежно близвам съвсем оголената вече главичка и бавно го поемам в уста. Чувствам колко е дебел между влажните ми устни и как леко пулсира нежната, гладка кожа. Хващам го с едната ръка за дебелият ствол, а с другата нежно гъделичкам топките му докато езикът ми обхожда основата на главичката по най-чувствителното място. Пичът нежно гали врата ми и си играе с едното ми ухо. Дава ми пълната свобода да му доставя удоволствие, което само мъж на мъж може да достави така вещо. Смуча го силно като енергично масажирам всичко, което остава извън устата ми. Успявам да го налапам до половината и пак остава място за широк захват на ръката ми, Бързо си давам сметка, че това са около двайсет сантиметра твърда плът. Усещам как леко натиска главата ми към кура си. Съпротивлявам се, но ръцете му заставят главата ми да стои неподвижна докато той започва бавно да ме помпа в устата. Оставям го да тършува в устата ми както му дойде. Така както съм го хванал за дупето мога само да засиля тласъците, но не го правя. Тъй или иначе главичката му опира в гърлото ми, но е прекалено дебела за да проникне. Завладялата ни страст го кара да ме чука по-бързо и по-силно. Задавих се, потече ми сълза.
– – Хей, заслужаваш награда за това. – поглежда дяволито докато вади прекрасният си кур от устата ми.
Милва с него устните ми и преди да успея да го лапна пак коленичи до мен и вкарва езика си там където току-що беше вкарано друго. Избърсва сълзата и ме побутва леко назад, да легна на кърпата.
– О, ти доста си се олигавил и без моя помощ. – посочи с усмивка влажната ми главичка, от чийто отвор излиза по малко течност при всяка пулсация.
– Глупости! – възразих – Само заради теб се е разподсмърчал.
Разсмиваме се и двамата, а той заравя ухиленото си лице в гърдите ми и нежно хапе едното ми зърно. Играе си с мен както си поиска. С едната си ръка опъва топките ми надолу докато другата шари по цялото ми тяло. Целува ме навсякъде като силно приртиска езика си в настръханалата ми кожа. Толкова рязко и непредвидимо мени местата и посоката, че се изопвам като струна. По врата, лицето, ушите, по гърдите ми и дори под мишниците. Не остава място на което да не обърне внимание. Нямаше нужда да очаквам нещо, просто се оставих в ръцете му. Той хвана с ръка ствола на хуя ми, тъй както продължаваше да си играе с топките и буквално го изстиска. Цялата лепкава лига остана по пръстите му когато стигнаха до горе.
– Знаеш ли, че това е най-добрият естествен лубрикант? По-надеждна смазка е дори от слюнката, ама ние и от нея не се отказваме. – каза го толкова нормално, колкото си беше всъщност.
Разтвори бедрата ми със своите и ме омаза със собственият ми секрет. Наведе се, облиза нежно ануса ми и се зае да ме масажира с ловките си пръсти докато облизваше парчето ми по цялата му дължина. Не след дълго усетих как потъна първият пръст. Така както стимулираше двете ми най-горещи точки бях на крачка от върха, но той явно ме усети и отпусна устните си. Когато и вторият пръст потъна замалко да възразя. По принцип съм много чувствителен там и рядко си позволявам подобни интервенции. Болката обаче беше прекалено краткотрайна за да успее да ми въздейства, а и пръстите му веднага откриха онова вълшебно място, което ме караше да полудявам.
– Ела, да се преместим. – все едно го каза някой друг, а не аз.
Усетих как пръстите му бавно излизат се почувствах някак празен. Изправихме се едновременно, хванах го за ръката и грубо го дръпнах след мен.
– Къде? – попита.
– Как къде? – отвръщам. – Ще се ебем.
– Не искам да се ебем. – усмихна се. – Искам да се любим.
Легнах на леглото и го дръпнах към себе си. След няколко влажни целувки започна да разтвая бедрата ми отново. Докато аз се обръщах по корем той се пресегна , взе възглавницата и я натика под таза ми. Опря главичката му в дупето ми и започна бавно да натиска навътре. Когато тя хлътна в мен помислих, че това е края. Прониза ме остра болка и се стегнах целият.
– Да спра ли? – беше ме усетил.
Не отговорих нищо, останах да чакам така. И тази болка мина учудващо бързо, но той явно не смееше да продължи. Поех инициативата, надигнах се на лакти и започнах бавно да се нанизвам на хуя му. Стори ми се безкрайно дълго докато усетя топките му допрени в мен.
– Какво си ми цепеняче само… – изстена. – Някой влизал ли е там някога..?
Върховно – беше целият в мен и се чувствах като на седмото небе. Той започна бавно да ме клати, на плитки тласъци. Постепенно започна все по-силно и по-рязко да ме нанизва. Никога не се бях чувствал по тоя начин. Стенех подивял от желание това чувство да не спира. Беше ме завладял изцяло.
Отпуснах се отново по корем и усетих как ме побутва отстрани.
– Обърни се. Искам да гледам очите ти – каза нежно.
Прилегнах леко настрана, а той се отпусна върху ми, галейки настръхналите ми зърна. От тази позиция го прекрачих с единият крак, като внимавах да не разруша моста помежду ни. Буквално се въртях на кура му без капка свян. Вече бях по гръб, а той хвана кура ми и започна да го масажира. Правеше го бавно, в синхрон с плавните тласъци отзад. Напрежението беше върховно. Чувствах, че всеки момент ще изригна. Разтърсих се от мощни конвулсии. Изпразвах се бавно и мощно, ведно с неспирните тласъци отзад. Когато отпуснах глава назад вече бях омазан целият, дори по гърдите. Той се наведе без да излиза от мен и бавно облиза всичко до което достигаше от тази си позиция, а накрая нежно ме целуна отпускайки се отгоре ми, върху топлата, лепкава сперма.
– Не си спаднал още.
– Ти също. Усещам те още, там вътре. – едва говорех. – Свърши ли?
– Да, не издържах. В момента в който те видях, че стреляш изригнах и аз. – гледаше ме в очите и се усмихваше. – Ела, къде е банята, да се изкъпем.
– Не, не излизай сега. Не искам това да свършва…
– Може това да е само началото. Стига да искаме. Хайде, ела!

Водата обилно обливаше телата ни. Сапунисвахме се един друг, целувахме се и се закачахме като деца, на които им се е случило за пръв път. Без да инфантилничим, на нас наистина май за сефте ни се случваше това.
Леганхме мокри. Едва успяхме да разменим по няколко общи приказки с които още повече да се впечатлим един друг. Оказа се, че той работи с деца инвалиди. Занимава се с развитието на някаква програма за насърчаване на спорта сред тях. Не можех да повярвам, че съм прегърнал момчето с най-голямото сърце. Точно това чувствах в оня момент.
Заспахме заслушани в щурците от близкият парк.

Събудих се от шума на вода. Емил беше в банята. Отидох при него, явно си беше ходил до тях, та сега здраво търкаше хубавите си зъби и се усмихваше. Застанах до него и го целунах, ей тъй с пяната по устата. Изплакна уста и плю в мивката. Сбутахме се, последва боричкане. Изтиках го до тоалетната, бутнах капака и го натиснах да седне отгоре. Галех врата и ушите му леко накланяйки кура си към лицето му. Той не чака втора покана, целуна го с устни и го потърка в бузите си. Радвайки се на сутрешната ми ерекция започна да ми прави свирка. Налапа го до края, а палавият му език се опитваше да стигне топките ми. Извади го рязко, като остави тънката нишка слюнка да продължава да ни свързва. Курът ми и нежният му език. Не губи много време, а започна да го ближе по дължина, с целият си език, така както се ближе сладолед, като продължаваше с онова дяволско опъване на топките ми надолу. Усетих, че съм близо и рязко отдръпнах главата му назад.
– Сега искам аз да те любя – отговорих на учуденият му поглед.
Изправи се и нежно го целунах по устата. Вече се спусках по шията, а той тихо скимтеше галейки ме по врата. Когато усетих малките косъмчета по гърдите му да настръхват ме завладя магията. Коленичих и като не спирах да пощипвам втвърдените му зърна всмуках хубавото му, напращяло парче. Той се разкрачи леко за да ми даде достъп до топките и стегнатата халка, която вече опипвах. Приклекнах точно под него внимателно всмуках едната, после другата топка като не спирах да масажирам хуя му извисен над челото ми. Облизах анусът му и го чух да стене, сетне плюх на пръста си и започнах леко да натискам без да спирам да галя едрите му топки. Пръстът ми хлътна, а Емил изстена рязко. Отпуснах натискът и погледнах лицето му, което се усмихваше някъде горе разкрило белите си зъби. Прииска ми се да го целуна така както се усмихва. Станах и го хванах за врата като не изпусках твърдото парче пулсираща плът от ръката си. Целувахме се диво и страстно, усещах езикът му да тършува почти в гърлото ми.
– Ще свърша така – избута главата ми встрани.
– Щом ти е хубаво, защо не?
– Защото те искам… – простена. – Искам те вътре, дълбоко.
Извърна се с гръб и се подпря с ръце на стената. Господи, какво дупе – чак сега имах възможността да го разгледам добре. Напълно пропорционално и леко вирнато, това дупе беше начало на дълги и стройни бедра, с добре развита мускулатура и целите покрити с фините, черни косъмчета. Никога не съм харесвал косми, но тази гледка пред мен ме накара да се позамисля. Всяко от тия нежни, къси мъхчета крещеше “СЕ-Е-Е-ЕКС”. Точно си рекох, че много му мисля и го чух:
– Искам те!
Наплюнчих хубаво пръста си и го натиснах навътре. Леко изстена и се намести. Подхванах да го движа навън-навътре, настрани – исках да се отпусне максимално. Не се хваля, и по-дебели курове от моя има, но и моя не е малък. Не исках да го боли, исках да изпита насладата, която самият той ми причини няколко часа по-рано.
Почувствах, че вече е готов. Взех душ гелът и изстисках малко количество на пръста си. Размазах го хубаво по халката му, след което изстисках още малко, директно върху хуя си и го размазах добре по целият ствол. Разтворих стегнатите му бузи с двете си ръце и опрях главичката в него. Емил измърка сластно и се раздвижи. Хванах инструмента си с ръка и леко го насочих натискайки. Не след дълго главичката хлътна в горещата му плът и той изстена. Точно щях да спра за момент, да му дам възможност да се окопити, но той се отблъсна от стената пред себе си и рязко се наниза на мен.
– Ох! Аха.. – обърна се към мен и ме погледна над рамото си с някаква почти трагична физиономия от която ме досмеша.
– Браво на момчето! Пое го мъжки – казах за да го успокоя и да отклоня вниманието му от болката.
– Ще видиш ти мъжки – отвърна и се подпря отново на стената.
Освен с поведението си ме предизвикваше и с думи да го изчукам яко, да го изкъртя. Ок, казах си, така да е. И започнах леко да го движа в него докато той потръпваше и въртеше глава стенейки. Продължих да го помпам като забързвах темпото и засилвах тласъците – тялото му ме приемаше до край. Протегнах се за да го хвана за раменете, а той се извърна и налапа пръста на едната ми ръка, като го смучеше силно и хапеше леко със зъби. Продължавах да го лашакам по-бързо и по-бързо, а той само стенеше. Усещах, че няма да мога да издържа още така без да свърша и понечих да намаля темпото, но в същият момент той започна да се движи срещу мен. Не издържах на това и със силни стонове заизстрелвах семето си дълбоко в него. Свършвах бавно и мощно, като не спирах да стена. В отговор чувах тежкото му, пресечено дишане. Останах в него още кратко защото той се изправи, натисна ме до стената и се извърна. Целуна ме, като покарваше езика си по устните ми и натискаше коравият си хуй в корема ми. Наведох се и го налапах. Засмуках го силно докато галех гърдите му. Усетих, че понечи да отмести главата ми, но не му позволих. Исках да изтече в мен, да усетя силата и вкуса на топлите му струи. Почувствах как потръпва не само парчето му, но и цялото му тяло което не спирах да галя. Първата струя дойде изненадващо и изпръска чак в гърлото ми. Смучех тръпнещият му кур и едва преглъщах спермата. Извадих го от уста, а той продължаваше да стреля на дълги струи, право в лицето ми. Когато свърши облизах старателно спермата от меката кожа на спадащият му кур и се изправих. Целунахме се нежно, а той близна леко спермата от бузата ми.
– М-м-м, не е зле – усмихна се и пак ме целуна. – Ама това май е нормално, след такова любене.
– Какво ти любене? Това си беше живо ебане – отвърнах и се засмях.
– Много ти разбира главата на тебе от тия неща – закачливо каза и пусна душа.
Целунах го нежно по бузата и прошепнах в ухото му:
– Добре дошъл!
След поредното взаимно подсушаване чух телефона да звъни.
Борис.

– Ало Борка, няма да пътувам. Излязоха непредвидени обстоятелства. – не ми се обясняваше, а и не знаех какво да обясня. Разчитах, че ще помисли за работата ми.
– Сериозни ли са нещата? – чух да пита
– Да, Борко, сериозни са. Сериозни и то много.
– ОК. Знам, че ще се справиш – оправно момче си.
Освен оправно съм и оправено момче, помислих си. Май щях да изкарам ваканцията в София, но не се оплаквах, както предполагате.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук