Иван и видеото

4994

Беше горещ летен ден. Иван беше във ваканция и лежеше пред телевизора и гледаше порно филм. Почти всеки ден мастурбираше и гледаше порно. В близък план се виждаше гола руса жена и един мъж който я чукаше отзад, а в същото време друг се изпразваше върху лицето й.

Иван усилено мастурбираше и си представяше, че с кривия си хуй пробожда задничето на жената. В този момент на вратата се позвъня. Иван бързо се обу и спря видеото. Беше Росица, една приятелка на майка му, носеше една кутия със сладко. Иван я покани да влезе. Влезнаха в стаята но за изненада видеото още работеше и в близък план се виждаше една пичка която някой ближеше. Той се смути и бързо спря видеото. Двамата стояха в стаята и Иван беше пламнал от срам. Росица се усмихна и каза че за младите момчета е нормално да се занимават с такива работи. Каза му че не е вредно даже самата тя го е правила. В този момент Росица седна на леглото и си помисли че може да се изчука с момчето защото се беше възбудила. Тя придърпа към себе си Иван и с един замах свали панталоните му.Голия му лъщящ хуй беше надървен и зачервен.boyslovematures g5034 0531 Иван и видеото

Росица го налапа. Започна да движи устата си по ствола му. След това го обхвана с ръка и заоблизва главичката му. С другата ръка сваляше дънките си. Иван стоеше невярващ на очите си но бързо се отпусна. Росица му каза че много обича да я чукат в поза партер. Втора подкана не му трябваше и той застана зад нея. Започна бавно да вкарва хуя си във влажната и вагина, а в това време тя се търкаше бясно по клитора. Хуя му започна да се движи по-бързо и той вече се задъхваше. Извади го и потърка ствола си в задничето и. Тя се обърна и го пое с устата си. На Иван това му беше достатъчно, той се напрегна и от хуя му започнаха да изскачат горещи струи сперма които заливаха лицето и устните и. Иван каза че иска да я лиже. Росица легна на леглото и той зарови език в мократа и пичка. Усещаше миризмата и вкуса на соковете и, тя стенеше и беше разчекнала краката си страхотно. В този момент сока и потече и иван се наслади на неговия вкус. Двамата лежаха 10 минути а иван изучаваше тялото и. Хуя му отново се надърви и Росица с кеф го пое с уста. Иван беше затворил очи и си мислеше че е в рая. Росица го помоли да я изчука в задника…

Той се усмихна и каза че ще го направи с удоволствие. Забоде дебелия си хуй в тясното и задниче а с ръцете си мачкаше циците и. Росица стенеше от удоволствие. На иван му омръзна задника и и започна да и ближе путето. След това вкара щръкналия си хуй в него а ръцете му отново бяха на циците и.

Започна бавно да го вкарва и изкарва както беше виждал да го правят по филмите. Росица каза че иска да свърши в задника и. Иван отново и го забоде и започна бясно да ч чука отзад докато тя търкаше путето си. След около една минута той вече беше накрая и горещата му сперма запълни дупето и. Иван го извади и започна да изстрелва струи със сперма върху гърба и.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук