Бургаско пиво…

1652

Сабина Иванова е на събрание със своите колеги от Банка ДСК. Топлият августски ден й даде възможност да се облече много привлекателно и секси, тя не изпусна тази възможност. Облече червена, къса рокля с дълбоко деколте и завърши визията си с малка златна верижка с медальонче – Козирог.

Подуши   аромата на парфюма, който и беше подарак от Виталика за осми март, и застана пред огледалото в коридора. Остана доволна. Висока ( метър и седемдестет висока ), строна, с изящен дълъг крак. Стегнатата й гръд добре се описваше от роклята. Гъста кестенява коса свободно падаше на раменете й.
  Сабина се обади на приятелката си.
-На входа на парка в 4 часа. Има още време може да мина да платя квартирата – затвори вратата и влезе в коридора. Сградата, в която живееше тя с по-малкия си брат , баща си и  майка си беше съвсем нова, с безшумни асансьори, чисти и много приятни рисунки по скоро боядисаните бели стени. Тя повика асансьора и зачака. Няколко етажа по-долу Сабина чу глас. – Отново съседите са купили нещо,- помисли си и реши да слезе.
– Кажете ми колко е часа,- дребен мъж, с добре изпрана риза, стоеше на колене и гледаше девойката. „Не е красив,- мислеше си тя,-навъзраст колкото баща ми, а е почти плешив и мустаците му стоят идиотски. Свалка няма да има.“ В ръката на мъжа имаше карирана чанта , в която нещо звънеше. Най-вероятно събираше празни бутилки.
-Три и половина,- каза Сабина като гледаше часовника, а после почувства нещо остро да се докосва до талията й.
-Ще те убия!- каза мъжът. Той напълно се промени. Хищно гледаше момичето. Гласът му стана стоманен. Къде изчезнаха стеснителността и нерешителността ?
– Хайде де,- той я избута от асансьора в стаята, където се намираше шахтата. Тя безропотно се подчини, невярвайки – това и се случва посред бял ден на място пълно с хора. На долния етаж все още се чуваха гласове, вратата на асансьора се отвори и отново се затоври без да чака пътници. След това замина нагоре, повикан то някой друг. Сабина дочу гласовете на братчето си и на баща си, които спореха за прогнозите за шампионската купа.
– Зарежи деня,- дочу тя с последните им стъпки …
Мъжът жадно се притисна към устните й. Със свободната си ръка започна да мачка гърдите й, после набра на горе роклята й,  вмъкна се в бикините й и започна да мачка плътта, скубейки интимните и косми.
Изнасилвачът нахлу във влагалището, което до болка скубеше.
Сабина неволно се отръпна и извика.
– Ах ти, кучко!-ядоса се той и я удари в слънчевия сплит. Викът на Сабина се секна. Последва шамар.
-Да не ми се дърпаш,- изсъска той. – Още един звук и забрави да видиш семейството си. Разбра ли ?
Тя мълчаливо кимна с глава. Мъжът извади от чантата една носка кърпичка и я пъхна в устата на Сабина. Тогава той извади от торбата и едно въже, с което върза ръцете й зад гърба. „Добре се подготви,- мислеше си тя,- колко ли такива като мен е имал“.
– Не си единствената- каза той сякаш четеше мислите й,- Така че помогни на себе си – бъди тиха!
„Посред бял ден“ … продължаваше да си мисли тя
– Моли се, тъпа кучко, никой да не влезе,- отново и прочете мислите изнасилвача.
Сабина чу звук на отваряща се врата . Тва беше тяхната квартира. Чуха се гласовете на брат й и баща й отправили се към гаража.
–  Ако сега някой от тях дойде тук, всичките  ще ви избия – едва прошепна той и пртисна ножа към гърлото на момичето.
Момчетата се качиха на асансьора и заминаха. Изнасилвачът облекчено отдъхна и грабна една  бутилка и започна да я навира в путката й. Сабина безпомощно въртеше глава, болката беше ужасна, но все пак запази мълчание, а той пъшкаше в екстаз.
-Погледни надолу,- тя се подчини.bdsm511 Бургаско пиво...
-Точно така, точно така, – Удовлетворено отбеляза той. Оставил бутилката в путката на девойката, няколко пъти я бутна навътре с члена си и после я извади. „Бургаско пиво“- механично отбеляза тя на ум.
-На колене, курво,- не ичака рекацията на жертвата си и я удари в корема.Тя падна на колене и извика. – Не реви, лигло. Отвори си устата!
Тя се подчини и веднага усети омирисания на урина и нечистоплътен хуй в устата си. Сабина замалко да повърне. Кура му вече беше много възбуден и след няколко движения топла смерма се изля в устата й.
-Кажи ми сега, хареса ли ти да ми го смучеш?
-Да, много, -кимна с глава , бояйки се от нова вълна бичове
-А кво ще кажеш да ти разкъртя путето?
– Супер. Просто страхотно.
– Някой ебал ли те е както аз, а?
– Не ти си първият.
При думата „ти“ лицето на престъпника помръкна. Той с рязко движение вдигна жертвата си за косата. Как ли не се опитваше Сабина, но не можа да сдържи вика си. Мъжът показа ножа.
– Ако някой дойде, не ти блазя,- Но във входа беше доста тихо. Сграбчи я за гърдите, той силно мачкаше зърната й, до болка. Нов вик се изтръгна от нея, прекъснат от удар по връта.
– Не смей да ми говориш така, грозна курво. Само на Вие! Разбра ли !?
Сабина кимнала с глава, но това не бише достатачно
– Благодаря, кучко!
– Благодаря, че ме научихте,- с треперещ глас промълвя.
Без да бърза той развързал ръцете й. Постя наслаждавайки се на властта си над девойката и после и запуши устата.
– Застани на четири,- командваше жертвата си.
Сабина се подчини и отново усети стъкло дълбоко в себе си, но този път в ануса. Силно и рязко го ръгаше, опитвайки се да го вкара все по навътре с всеки път. Мъжът, приключил с бутилката, се  изправи и застана точно пред лицето на Сабина. Спермата обливаше лицето й. Престъпникът, най-жалкият неудачник и очевидно импотетнтен в оникновени обстоятелства, беше много доволен от себе си.
 -Ставай.- Той извади кърпата от устата й и започна отново да си играе с ножа пред лицето на Сабина. -Да те убия … или не ..- мислеше той на глас,- а какво? Изнасилена и убита в шахтата.
Мъжът отворил чантата й взел парите, преброи ги и ги сложи в джоба на ризата си. После взе медальона, обиците и телефона й  и го сложи в торбата си.
-Не моля ви се,- прошепна Момичето
–За какво ми се молиш?
-Не ме убивайте!
-О аз взех решение. Имаш точно 5 минути да ми възбудиш кура и ще те оставя жива.
Сабина застана на колене хвана чепа му с ръка и започн да го поглажда, целува и масажира.Времето изтичаше, а кура ми все така безлволно си висеше.
-Много зле се справяш. Стани , ще те науча.
На лицето и се изписаха страх и молба, а по бузите и се стичаха сълзи. Престъпникът я удари няколко пъти силно по тях и започна бавно да плъзга острието на ножа по шията й, гърдите й , корема й…
-Сега ще ти разрежа путката до шия,- обеща й той и пъхна писалка във влагалището й.
-На мен по-добре ми се получава,-  хвана пред  момичето натопорченият си хуй. Притисна към стената жертвата си и го вкара в путенцето.
-Добре, курво, живей. Но парите и вещите ти ще ги задържа.
Мъжът тръгна надолу пеша. Сабина едвам изчака да утохнат стъпките му и се върна в апартамента. Енергичен глас по радиот рекламираше просперираща и безопасна зона – на Южния бряг – точно там където преди три месеца си купиха жилище …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук