Пиано

1059

Винаги съм обичала звука от пианото – сръчните пръсти пробягват по клавишите създавайки мелодия, която те отнася надалеч. Разбира се, той никога не беше споменавал, че жена му свири, така че останах приятно изненадана когато звуците на мелодията, която тя свиреше, достигнаха до мен в кабинета ми, и тъкмо се бях завряла под бюрото.

 
Беше точно преди залез и преди няколко минути се предполагаше че трябваше да сме се видяли онлайн, когато се провесих през прозореца, облечена с втален костюм. Можах да доловя звуците от жилището й, докато събличах сакото и си проправях път към бюрото му, пъхнах се отдолу, тихо премествайки стола обратно на мястото му.

Точно тогава докато играех тази игра на криеница, чух музиката стигна до мен. Едва ли можех да различа какво свиреше, но в този момент чух как вратата се отваря и затваря, към бюрото се приближиха стъпки. Прилепих се още по-навътре в бюрото, той в това време седна и протегна крака. Издишах от облекчение, тъй като все пак под бюрото му остана място и за мен.
Чувах как компютърът му се включва, представих си го как попълва паролата си, логва се и след това тишина докато чакаше да се появя онлайн. Започнах да се чудя колко ли дълго трябва да чакам, преди да изляза, но той ме улесни като го чух да шепне: „Трябваше досега да е на линия, къде е по дяволите…?” Без да ме окуражават повече , поставих длан на чатала му и му казах: „Тук съм, не мърдай.”

Долових острото му дишане, усетих как тялото му се стяга при звука на гласа ми, докосването на ръката ми.
 
„Жена ми е точно до нас!” прошепна той, както ми се стори на мен, през стиснатите си зъби.
„Знам, изглежда тя е доста надарена пианистка, сега седни обратно и нека да се позабавляваме малко, в края на краищата имаме чудесен музикален фон”…preview1 Пиано

Натиснах го обратно в стола, след това бавно изпълзях изпод бюрото на четири крака към него, с очи, приковани в неговите, наслаждавайки се на изражението на лицето му, докато разглеждаше какво носех.
Бях си сложила тънка черна пола, която едва покриваше задника ми, с твърде тясна бяла риза, която едва удържаше гърдите ми да не изскочат от черния корсет, не носех бельо, както щеше да открие той.
Наместих се пред него на колене, след това бавно разтворих крака встрани. Изражението на лицето му си струваше – на момента разбра, че не носех бельо. Леко се приведох напред и разкопчах със зъби ципа му- в ума си вече го държах, и внезапно осъзнах, че не бях единствената която мислеше една идея напред, обхванах члена му с ръка.
Наклоних го към мен и лекичко лизнах върха на главичката му. Внезапното му поемане на дъх ме вдъхнови още повече и поех главата му в устата си, прокарвайки език около нея, докато в това време ръката ми обхваха ствола му в основата и леко го задвижих нагоре-надолу.
Почувствах пръстите му в косата си, как придърпва главата ми напред, членът му потъна докрай в устата ми. Обожавах натиска от това да се плъзга целия в устата ми, пулсиращите издути вени. В следващите секунди той ме чукаше в устата, бедрата му се поклащаха напред-назад в ритъм с пръстите ми, които досега галеха клитора ми, но вече зарових дълбоко в мен, вкарвайки и изкарвайки ги от себе си в унисон с тласъците му.VXJJnZI Пиано
Стоновете му се усилиха, почти заглушавайки звука на пианото на съпругата му. Знаех, че трябваше да го спра преди да е станал твърде шумен, все пак, ако тя сега влетеше в стаята, никога нямаше да довършим каквото бяхме започнали.
Тъй че се изправих на колене, измъкнах ръка от протеклата си путка, и заврях подгизналите си пръсти в устата му.Стоновете му незабавно престанаха, защото започна усърдно да ги смуче, обхождайки между тях с език, поглъщайки соковете ми. Внезапно извади члена си от устата ми, повдигна ме и ме стовари на бюрото си. Ръцете му хванаха ризата ми и я раздраха на две, копчетата се пръснаха по пода. Езикът му беше вече дълбоко в устата ми и можех да усетя собствения си вкус когато го заглуших с пръсти.
Езикът му тогава напусна устата ми и ме остави искаща още, тъй като ръцете му се спуснаха надолу по тялото ми и разтвориха краката ми. Два от пръстите му проникнаха в хлъзгавата ми путка, повдигнах крака и се разкрачих още повече настрани. Напълно открита пред него, приковах поглед в очите му, докато пръстите му се движеха в мен, заизвивах бедра в ритъма му, за да достигне и най-дълбокото кътче в мен.
 
Разтворих долните си устни и сега клиторът ми напълно се откри, собствените ми пръсти го намериха преди неговите, разтворих се с палеца и средния, и го предложиха на езика му. В това време измъкнах пръстите му от себе си и си налапах, засмуквайки жадно собствените си сокове, докато устата му просто изяждаше сливата ми.
Тялото ми ме болеше от желание да усетя члена му в себе си, аз временно удовлетворих това желание като пак натиках пръстите му в тясната си цепка и той започна да ме чука с пръсти, смучейки диво клитора ми.

Усещах, че съм на ръба да свърша в устата му, когато той се изправи, натика хуя си в устата ми и направи няколко тласъка. Помислих, че иска да свърши в гърлото ми, но внезапно ме извъртя по корем, притискайки гърдите ми в бюрото. Грубо разтвори краката ми и прониза пулсиращата ми путка с твърдия си чеп. Сигурна съм, че в онзи момент съм издала твърде силен стон когато ме наниза, защото пианото в съседната стая внезапно утихна. Той спря да се движи и замря, с хуй, пулсиращ в мен, нетърпеливо очаквайки да чуе някакъв звук от съседната стая.

Не можех да понеса усещането за хуя му да почива в мен, и защото не ми пукаше за оглушителната тишина в съседната стая, започнах тихо да движа бедрата си напред и назад  и бавно да се чукам сама. Бях се загубила в собствения си ритъм когато мелодията от съседната стая отново се поднови. Изглежда,че все още бяхме в безопасност. Ръката ми се спусна надолу, за да гали набъбналия ми клитор, докато отй се присъединяваше към моето темпо.
През ума ми мина идеята, че бяхме като човешки метроном за отплеснатата му съпруга, с който да си сверява темпа на свирене.
Усещах първите горещи вълни, които започнаха да преминават по цялото ми тяло, след като той започна да ме пронизва със силните си и бързи тласъци, накъсаното му дишане зад мен ме караше още повече да се нагорещявам.
Ръцете му сега обхващаха полукълбата на задника ми, опитвайки се да се наниже по-дълбоко в мен, отколкото беше възможно. Не можех повече да издържам и знаех, че кулминационната ми вълна ще ме залее всеки момент. Захапах долната си устна и от интензивните тласъци на члена му усетих, че й той се намираше в същото положение.
Бяхме толкова изгубени един в друг, когато се разтърсих в оргазма си, чух как и двамата извикахме през стиснатите си зъби, соковете му най-накрая се сляха с моите, докато конвулсиите на протеклата ми путка не изцедиха и последните му капки сперма.
Така и не чухме как вратата на офиса му се отваря.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук