Горещи страсти между палави съседи

4713

Една моя комшийка от дония етаж се казва Доника и е студентка по право. Много е красива, с дълга черна коса, пъстри очи, слабичка е и има много секси дупе. Много пъти сме се срещали с нея по стълбите, излизали сме по заведения с общи компании, но освен няколко пламенни погледа не е имало нищо между нас.

Тя много често е разказвала в компанията под формата на майтап, че на приятеля й Вальо, му е много малък, че за него трябвало да измислят някакви специални презервативи, които да са дълги 5см и т.н. Макар че всичко това тя го разправяше под формата на майтап си личеше, че това не би го разправяло никое момиче, ако е задоволено добре.
Един ден бях сам в къщи, гледах си порно и си го галех блаженно, когато на вратата се позвъни. Макар че ме мързеше, отидох да отворя. Беше Доника, явно си беше мила скоро косата, защото още й беше леко мокра и ухаеше прекрасно.buy a cheeseburger and get a free petite teenager on the side1 Горещи страсти между палави съседи

– Здрасти, – ми каза тя, как си? Да имаш случайно малко време, че искам да си направя една лазаня на твоята микровълнова печка, че съм много гладна и не ми се иска да я пека два часа в нашата фурна.

– Даа, няма проблем, влизай. – й казах аз.

Тя влезе, аз тръгнах зад нея, за да я огледам и да се насладя за пореден път на дупенцето й и отидохме в кухнята. Сложихме лазанята в микровълновата и започнахме да си говорим общи приказки. Тя беше облякла много тесен черен панталон, почти като клин, а нагоре имаше тясна блузка с къс ръкав. Панталона й беше толкова тесен, че се очертаваха съвсвм ясно срамните й устнички и малкото разстояние между тях и трябва да призная, че при всеки удобен случай поглеждах натам. Бях готов да се обзаложа на какво ли не, че е много гладко бръсната отдолу, иначе едва ли толкова ясно щяха да се очертават устничките й. Усещах, че хуя ми, който така и не беше спаднал много, много от гледането на порно започва да се надървя здраво.
Погледнах към микровълновата, за да видя колко време остава и когато пак се обърнах към Доника забелязах, че ме гледа точно в хуя. Естесвено, тя мигновенно ме погледна пак в очите и пак заговорихме за обикновени неща, но въздуха в стаята направо се наелектризираше от секунда на секунда. Микровълновата изпиука, че е готова, аз извадих лазанята и тя дойде при мен да я погледне. Усетих от близо как Доника ухае на шоколад и краката ми направо се подкосиха от възбуда. Обърна се към мен и ми каза:
– Докато изстине лазанята ще може ли да си проверя имейла от твоя комп?

– Дааа, ела. Малко ми е разхвърляна стаята ама нали знаеш как е… – казах й аз през смях.

Влязохме в стаята ми и понеже имаше куп неща върху стола пред бюрото, се наложи Доника да остане права и да се надупи за да си напише потребителското име и паролата. Аз бях точно зад нея, а дупенцето й беше на една педя от хуя ми. Сякаш някакво перде се спусна пред очите ми, изведнъж не ми пукаше за нищо и погалих с ръка дясната буза на дупенцето й. Доника замръзна за секунда, после пак продължи да клика върху нещо в имейла си. Като видях, че не се възпротивява, аз мушнах ръката си между краката й и започнах да я галя лекичко. Тя спря да се занимава с компа, изпъна глава назад и изпъшка съвсем тихо. Дори през панталона усещах влага под пръстите си. Продължавах да я галя, докато тя не се обърна рязко към мен и ме целуна страстно с език. Целувал съм се с много момичета, но Доника беше направо страхотна с нейното палаво езиче. Докато я целувах я бях прегърнал с лявата ръка, а с дясната продължавах да галя путето й през панталона. Доника спря да ме целува по устата и започна по врата, а след това свали тениската ми и клекна точно пред ципа на дънките ми. Имах чуството, че хуя ми ще се пръсне докато тя откопчаваше дънките ми. За нейна изненада аз не носех боксерки и когато рязко ми свали дънките пред нея изскочи надървения ми до невъзможност хуй. Имам дебел и прав кур и момичетата винаги са го харесвали, но Доника явно беше направо възхитена. Веднага го налапа и започна да го смуче и ближе. След малко ме погледна и каза пъшкайки от възбуда:

– Много ти е голям!

– По-голям е от на Валъо, нали? – казах аз, усещайки превъзходството си.

– Да – ми отговори тя,- много по-голям!

Аз я изправих, с ръка изблъсках всички излишни неща от бюрото, повдигнах я да седне на ръба му и започнах да я събличам. Съблякох блузката й и видях, че няма сутиен и зацелувах гърдите й. След това тя се понадигна, аз откопчах панатлона й и започнах да го събувам. Отдолу имаше малки тъмно сини прашки и явно от обарването ги бях поразместил, защото се виждаше малко от розавото й путе. Свалих и прашките й и за първи път видях красивото й путе – голичко и розавко. Бях познал, че е гладко бръсната и веднага се наведох за да го оближа. Доника се възпротиви кратко, но аз отместих ръцете й и започнах да ближа путето й и да вкарвам езика си вътре в него. Тя започна да стене от удоволствие и след малко реших, че е крайно време да й го вкарам. Изправих се и си го нагласих точно на входа на путето й. Тя ме попита:

– Имаш ли презерватив?

– Не. – казах аз, а и наистина нямах.

– Нищо, вкарай го, но моля те, внимателно отначало.

Тя вдигна краката си върху раменете ми, а аз явно наистина се бях възбудил страшно, защото толкова голям и корав не ми беше ставал от много време. Започнах бавно да й го вкарвам, но тя беше много тясна и все още не можех да го вкарам целия. След около десетина тласъка го вкарах целия и усещах как опирам в дъното на путето й. Когато погледнах надолу видях, че като й го вкарам докрай коремчеро й съвсем леко се надига на едно място – явно путето й беше наистина много малко и тясно. Доника забрави всички задръжки и започна да охка много силно.

– Харесва ли ти? – попитах я.

– Даа, много, чукай ме. Ох, много ми е хубаво. Толкова ти е голям!

Това ме възбуди още повече и запознах да й го вкарвам с всичка сила. След няколко мощни тласъка, тя впи нокти в мен, путето й се сви около хуя ми и тя свърши мощно викайки. Аз позабавих малко темпото след нейното свършване, но след това започнах пак да го вкарвам мощно и при най-дълбоките вкарвания путето й пръцкаше – явно бях изкарал всичкия въздух от него. Усещах, че ми идва и след още няколко тласъка го изкарах, насочих го към циците й и започнах да се празня. Тя ме гледаше ококорено с красивите си очи, защото изхвърлих сигурно поне половин чаша сперма.

– Много яко се празниш – ми каза Доника.

Аз я целунах по устата и я погалих по косата, а тя свали едната си ръка надолу, за да не протече сперма към путето й. След това тя отиде към банята за да се измие, а след нея и аз. Като излязох видях, че е в кухнята и отидх при нея. Тя пак ме целуна и ми каза:

– Искам пак да направим нещо такова.

– Ще направим, ще го измислим – отговорих й аз. Тя ме гледаше с много мек поглед, така както всяка една хубаво задоволена жена омеква след як секс.

Целунахме се още веднъж и тя тръгна към тях с лазанята, която отдавна беше изстинала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук