Изненада след баня

5300

Понякога нещо просто ти хрумва и го правиш. Без да се замисляш или колебаеш. Точно това се случи онзи ден. Бях на леглото облечен в шорти и тениска и гледах един стар сериал, когато Румяна излезе от банята. Тя все още беше мокра, въпреки кърпата обвита около тялото и онази чалма, която всяка жена на земята може да прави с лекота още по пубертета.

Скочих от мястото си и я пресрещнах до ъгъла на леглото. Тя очакваше да я прегърна и целуна и затвори очи и отвори леко устни за да срещне моите, но се сепна, когато сграбчих кърпата и я дръпнах от тялото й. Още повече се изненада, когато я сграбчих здраво и я притеглих към себе си. Тя се ококори и ахна. За секунда се опита да се отскубне от мен. Целунах я по връхчето на носа и се усмихнах. Мислейки си, че просто се шегувам с нея, тя се засмя и каза:

– Това беше готино.- и се пресегна да вдигне кърпата от пода.

Възползвайки се от разсейването й, хванах кърпата обвита около главата й и я дръпнах, разкривайки гарваново черната й коса. С другата си ръка в хванах под мишницата и я дръпнах да се изправи.

– И по-готино ще стане.- казах аз и я завъртях.

Тя възкликна тихо, но този път не се усмихнах за да я успокоя. Вместо това я бутнах напред към стената. Тя се опита да се обърне към мен, но аз я задържах за раменете на около крачка от стената. Взех едната й ръка и я поставих на стената, както правят полицаите, когато се готвят да претърсят някого. След това направих същото и с другата й ръка.

– Какво правиш?

– Шшшттт… само ще направиш нещата по-трудни за себе си, ако се съпротивляваш.- прошепнах аз в ухото, като се приближих плътно до нея.

Поставих ръка на коремчето й и я дръпнах назад, така че дупето й да щръкне и започнах да се търкам в нея. Тя изпъшка и отметна глава назад, за да я облегне на рамото ми. Ръката ми се плъзна към шията й и я стисна, докато целувах тила й. Направих крачка назад и побутнах краката й с крак за да ги раздалечи, точно както правят полицаите.

– Разтвори си краката!- казах аз строго и хладно. Тя започна да се обръща към мен, но аз отново се приближих към нея и просъсках в ухото й.- Не ме поглеждай!

Тя стоеше там, с разтворени крака, ръце поставени на стената, леко наведена напред и очакваше да види, какво предстои. Прилепих се към нея и плъзнах лявата си ръка по стомаха й, точно над венериният й хълм и късо подстриганите черни косъмчета. Другата си ръка пъхнах под ръката й и стиснах стегнатите й гърди. Преди да ги пусна стиснах втвърдяващите се зърна- достатъчно силно, че да я заболи малко. Тя изпъшка високо, но не можах да разбера дали беше от болка или удоволствие. Продължих да движа ръката си нагоре от гърдите, докато не стигнах шията и брадичката й. Погалих ги и усетих, как тя потрепери при това интимно докосване.

– Оближи ми пръстите.- прошепнах в ухото й. Тя изстена отново и се наведе към ръката ми, за да поеме пръстите ми в устата си.- Засмучи ги. Оближи ги, така както ще оближеш хуя ми.- прошепнах аз.

Тя започна да ги ближе лакомо и да ги смуче. Усещах леките вибрации, които се изтръгваха от гърлото й, докато мъркаше като коте. Тя започна да притиска голото си дупе към мен, докато облизваше пръстите ми. Целите ми пръсти бяха добре навлажнени от слюнката й за секунди. След още няколко секунди ги извадих от устата й, задържайки ги за малко пред устата й, колкото да погаля влажните й устни. Тя ги целуна леко и аз заспуках ръката си надолу.

Прокарах мокра следа между гърдите й, погалвайки леко зърната й, а после продължих надолу към коремчето й. Лявата ми ръка се качи нагоре към гърдите й и ги стисна здраво. Отново стиснах зърната й и усетих как тя отговаря на докосването ми и пъхнах мокрите си пръсти между краката й. Тя потрепери, изпъшка и се изправи на пръсти за да се измъкне от проникващите ми пръсти. Само, че аз бях подготвен за това. Използвайки показалеца си, разтворих срамните й устни. “Майната й на романтиката” си казах аз и грубо вкарах средният си пръст в нея без никаква предигра. Тя се притисна към мен, сякаш беше смъмрена и изпъшка високо. Бързо измъкнах пръста си от нея. Тя се изви напред в опита да ги задържи в себе си, но без успех.AnnaS209f20PerfectPussy 2011 06 Изненада след баня

– Толкова си разгонена, а?- прошепнах аз.

Преместих се малко и стоях в страни от нея. Левият й крак беше между моите крака. Хуят ми се търкаше в бедрото й, вместо в дупето й. Лявата ми ръка лежеше от вътрешната страна на бедрото й, на сантиметри от горещата й, влажна путка. Дясната ми ръка беше обвита около кръста й, като дланта ми лежеше на дясното й бедро.

– Харесва ти, нали?- попитах аз.

– О, да!- измърка тя.

– Искаш ли да продължа? Да те накарам да свършиш?

– Да, моля!

Бавно придвижих ръката си нагоре по бедрото й и я притиснах леко в путенцето й. Можех да усета меките косъмчета, над обръснатите влажни устни.

– Сигурна ли си?

– Да, моля те, продължи!- изстена тя.

Плъзнах ръката си надолу, а после вкарах рязко средният и показалеца в потреперващата й путка, като натиснах клитора й с палец. Коленете й се разтрепериха и се наложи да я хвана здраво през кръста, за да я задържа изправена.

– Ох, Мишоо…- простена тя, опитвайки се да остане на крака.

Когато си стъпи на краката, дясната ми ръка се освободи. Звукът на ръката ми, удряща голото й дупе беше невероятно силен. Тя подскочи високо, когато усети шамара, въпреки че не я бях ударил толкова силно. Тя се дръпна назад и пръстите ми бяха изтръгнати от топлата й сливка и тя отново за малко да се свлече на земята. Използвайки дясната си ръка я бутнах напред и само ръцете й, опрени на стената, я предпазиха от падане.

– Какво?

– Тихо!- казах аз и отново натиках пръстите си в мократа й путка.

Тя отново изпъшка, когато палеца ми започна да масажира клитора й, а пръстите ми се задвижиха в нея, така както би се движил един корав хуй. Румяна застана на пръсти и отметна глава назад, извивайки таза си към ръката ми. Отново пляснах дупето й, този път по-силно. Главата й се изправи и тя ме погледна, погледа й замъглен от стимулацията на пръстите ми, но и с въпрос в очите за шамарите.

– Искаш ли да продължа, Руми?- попитах аз, без да спирам да движа пръстите си и да я карам да се чувства на седмото небе.

Можех буквално да видя колебанието й, докато се притискаше към ръката ми и се опитваше да улови ритъма на движението на пръстите ми. Извадих пръстите си от нея и вдигнах ръка за следващият удар по голото й дупе.

– Искаш ли да продължа? Само знаех, че едното не може без другото.

Пръстите на лявата ми ръка блестяха от мъзгата й, лежащи на бедрото й, докато дясната ми ръка беше готова отново да се спусне върху вече зачервената й бузка.

– Кажи ми, какво искаш.- казах аз строго, когато тя отказа да ми отговори веднага.- Но не забравяй- едното не може без другото.

– Искам да продължиш.- каза тя, притваряйки очи.

– Сигурна ли си?

– Да. Продължавай.

Без да се колебая спуснах ръката си върху дупето й. Тя прехапа устни и потрепери и изстена доволно, когато отново набутах пръстите си в нея. Започнах да ги движа по-бързо, докато палецът ми мачкаше и въртеше клитора й. Поставих кутрето си на ануса й и започнах да го разтривам леко, докато я чуках с два пръста в путката. Можех да усетя как се стяга и стиска пръстите ми, искайки ги вътре в нея всеки път, когато почнех да ги вадя.

Продължих да я налагам по дупето на всеки няколко секунди. Пляскането отекваше в стаята, а дупето й започна да почервенява и бях сигурен, че ще я боли известно време след като свършим. Бях се възбудил от всичко това. От движението на дупето й, от високите й стенания, предвещаващи наближаващият оргазъм. Започнах да търкам твърдия си хуй в бедрото й, наслаждавайки се на нежното докосване на памучната материя на шортите ми, която се движеше нагоре-надолу по хуя ми.

– Близо ли си?- прошепнах в ухото й аз.

– О, да! Не спирай!- изпъшка тя.

– Искаш да продължа?- попитах аз, докато стоварвах още един шамар на пламналото й дупе.

– Да! Не спирай! Толкова съм близо…- каза тя със стиснати зъби.

Изглеждаше толкова отнесена, с зачервено лице, малки капчици пот избили по челото и горната й устна. Започнах да я чукам с кратки вкарвания на пръстите си, почти повдигайки я от земята, без да спирам да обсипвам дупето й с по-леки, но многобройни шамари.

– Хайде, бебчо! Хайде!- прошепнах в ухото й.

Изведнъж тя подскочи и застана на пръсти. Цялото й тяло се изпъна и напрегна. Ръцете й се сгънаха и тя се облегна на стената, задъхана и замаяна.

– О, Господииии! Мишооо! Да! Сега! Ох, да!- изкрещя тя.

Аз натиках пръстите си до край в нея и ги задържах там. Обвих ръка около кръста й за да я задържа изправена, докато тя се тръскаше на ръката ми. Коленете й се разтрепериха отново и ми се наложи да задържа за около минута така, докато тя стенеше и пъшкаше, докато свършваше. Можех да усета потреперването на путката й около пръстите ми.

Когато стенанията й утихнаха и започна да се съвзема и помогнах да стъпи на краката си. Тя се отблъсна от стената, но ги махна напълно, подпирайки се на нея.

– Добре ли си?- попитах аз, усмихвайки се.

– Повече от добре…- каза тя и се засмя.

– Хайде, ела. Да отидем на леглото.- казах аз.

Поставих ръката си на кръста й, а тя ме прегърна през рамото и успях да я заведа до леглото, където тя се отпусна омаломощена. Легнах на една страна, на няколко сантиметра от нея, като се повдигнах на лакът за да я виждам по-добре. Погалих я по бузата. Тя ми се усмихна и пое ръката ми в нейната и я целуна по дланта. После затвори очи и си помислиш, че задряма. След няколко минути тя отвори очи и фокусира погледа си върху мен.

– Това беше страхотно.- каза тя.- Но и ме заболя… гадничко беше. Много гадничко.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук