Чичо Митко

6282

Бях загоряла! Исках да бъда изчукана, да бъда наебана като долна курветина! От онези, които ТИР-аджиите оправят по магистралите и после захвърлят в храстите до пътя. Бях си правила 3 скреча предната вечер на едно извратено порно с 5 мъже, които изнасилваха една жена и ѝ го слагах в устата, а после в задника и путката, а накрая обратно.

И така докато всички групом не се изпразниха върху лицето ѝ, което накрая заприлича на размазано петно от втечнен грим и млечнобяла сперма. Но дори това не ми беше достатъчно! Затова просто изчаках подходящия момент.

            Този моментбеше стар съученик на баща ми, който идваше за една вечер у нас. Още щом го видях, си помислих, че трябва да го изчукам! Може да бях на 18, но имах путка, която трябваше да бъде обслужвана редовно – а редовно в случая значеше много. Съученикът на баща ми, чичо Митко, ми изглеждаше доста еблив и потентен. Беше с широки рамене и тъмна коса, светли очи и ясно очертани устни. Ах, как исках да ги усетя да си играят с мен там долу!

            С баща ми пийнаха ракия, хапнаха и си поговориха за миналите години. Разбрах, че чичо Митко имал жена и син, малко по-голям от мен. Изревнувах! Жена ли? За какво му е жена, когато разгонена тийнейджърка като мен може да му даде всичко? Можех да му духам до полуда, да му лижа топките, задника, да му давам да ме чука в устата и да ми го завира, докъдето иска. Да ме люшка вагинално, да ми го сложи отзад и да свърши в устата ми. Едва изтърпях да не го тръшна по време на вечерята!oral sex that tastes good1 Чичо Митко

            Но случаят се удаде малко по-късно вечерта. Той си беше легнал, но не спеше, а беше включил телевизора в стаята за гости. Гледаше Биг Брадър. Реших да действам бързо и решително, за да използвам шока му и да го оплета в мрежата си. Почуках тихичко. „Да”, чух отвътре. Влязох. Бях само по розовата си нощничка, без нищо отдолу. Малките ми гърди се очертаваха, а венериното ми хълмче изпъкваше съвсем забележимо.”Искам те!”, изстенах възбудено. „Какво? Чакай…”, но беше късно. Вече бях чисто гола и, хвърляйки се с все сила върху него, не му дадох шанс да каже нищо повече. Седнах на лицето му и сграбчих косата му. Той се съвзе относително бързо и скоро усетих топлия му език и меки устни да се разиграват в мен. Още влага изби от путката ми. Сигурна бях, че той я усещаше… и това му харесваше!

            Оставих го да ми се наслади, а после взех нещата в свои ръце. Одървеният му кур сякаш очакваше точно това! Започнах бързо да му лъскам, но не издържах и го налапах. Започнах да го въртя вътре в устата си, да плюя върху него, да го поглъщам дълбоко, да го смуча и да си играя с топките му! Той само леко пъшкаше и стенеше от кеф. След 10-минутно лигавене се разкрачих върху него и го сложих сама в загорялата си путчица! Влезе като в масло – нежно, топло, приятно! Започнах да се клатя върху него, а циците ми се друсаха като на долна курва, която някой ебе като за последно! Но и това не ми стигна – исках пълната програма! Извадих го и както беше навлажнен от сока ми, го паркирах в задния си двор! Какво удоволствие беше това – както за мен, така и за него! Усещах го! Та той чукаше анално тийнейджърка, която искаше от него само твърд хуй и нищо повече!

            След още 10 минути усетих, че краят му наближава и бързо го извадих. Наведох се надолу и го довърших с уста и ръце. Сосът му беше гъст и жълтеникъв – явно увяхналата му жена отдавна не си беше играла с него! Погълнах всичко на един път! Ето че най-накрая бях доволна – или поне щях да бъда доволна в следващите 20 минути. След това никой не знаеше…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук