Правих чекия на пиян турист

2730

{source}
d
{/source} Февруари месец е скучен месец. Казвам се Милена и съм туристически агент. През лятото работя в Слънчев бряг, и от април до октомври съм във вихъра на купона. От сутрин до вечер се занимавам с туристи идиоти, а вечер пия питие в някой бар или дискотека и лягам. От октомври до април съм в пълна релаксация. Тече ми заплата 500 лв и седя в квартирата и скучая.

Рядко се налага да работя, защото Слънчев бряг е опустял през тези месеци. Обичам много да ходя на плаж, но жалкото е че само гледам морето и до там.  През светлата част на деня съм на работа, а и нямам почивен ден. Вечер обичам да се разхождам сама по плажа.
В момента се разхождам по морската алея и си мисля за една августовска вечер. Беше топло и бях свършила работа към 8 часа. Пребрах се в квартирата и нападнах хладилника. След като се нахраних взех душ и седнах пред телевизора. Чудех се дали да лягам или да правя нещо.  На следващия ден щях да посрещам голяма група от туристи, и трябваше да ги настанявам по хотели пръснати из всички части на Слънчев бряг. Не ми се спеше, имах енергия, а трябваше да лягам. Ах, как мразя така.
Реших да се разходя до плажа, да изхабя малко енергия за да ми се преспи.
Навсякъде се чуваше музика, лазерни лъчи рисуваха нощното небе.  Обичам Слънчев бряг и непрестанния му живот. Вървях по плажа и размишлявах за утрешния ден. По едно време видях, че някой лежи на един шезлонг и пъшка. Викам си, аман от пияни. Беше по корем и не можех да му видя лицето, но видимо беше около 40,  спортен тип. Подминах го,  но се спрях.  Ами ако му беше зле и умираше,  и аз бях последната му възможност да викна помощ.  Стоях права и угризенията ме смачкваха и не ми даваха да продължа по пътя си.
Върнах се и застанах над него. Започнах да му викам… ехо… добре ли си, на няколко езика. Не реагира.  Реших да го обърна.  С всичка сила го избутах от единия на другия шезлонг, за да го завъртя по гръб.   Това което видях ме втрещи.  Беше с разкопчан цип на късите дънки, без бельо и с щтръкнал надървен кур. Оплаших се и отстъпих назад.  Видимо беше пиян и не реагираше. Погледах го минута и усетих, че ми хареса. x art leila sex on the beach 16 Правих чекия на пиян турист Не бях правила секс от два месеца. Така ми се искаше да го пипна,  но знаех че е нередно.  Доближих се и хванах кура му с цяла длан.  Беше голям и горещ.  Той измърмори нещо, но не надигна глава. Забелих му кожата и видях тъмно розовата пулсираща глава. Започнах да му правя чекия. Той започна да се нагажда, но без да говори. Не можех да повярвам,  че блъскам чекии на пиян турист, през нощта на плажа.
Видях, че се доближават двама влюбени по брега. Легнах до него, и се направих се на пияна. Сложих дамската си чанта върху кура му за да го скрия и зачаках. Двойката бяха пияни шведи,  и изобщо не ни отразиха. 
Подминаха ни и аз реших да премина към нещо по съществено.  Страхувах се да не ни види някой и затова реших да го изпразня с уста… и да си ходя.
Започнах да му лапам кура.  Усещах леко солен вкус.  Чудех се дали го е измил скоро, но възбудата ми беше силна.  В един момент той започна да ме чука в устата. Забърза темпото, и ми управляваше главата.  Започнах да се пипам.  Бях силно възбудена.  Усетих, че ще свърши и забавих темпото.  Спрях и се огледах. Нямаше никой на около.  Всички бяха по плажните барове и не можеха да предположат какво се случваше на 50 метра от тях.  Тази мисъл ме побърка.  Исках го в мен.  Вдигнах роклята си,  отместих прашките си и седнах. Започнах да се чукам на кура му.  Той седеше и се наслаждаваше.  Исках да му го налапам пак.  Обърнах се на 69 към него и започнах да смуча кура изцапан с моите сокове.  Той надигна глава и започна да ми лиже ануса.  Това ме накара да стена от кеф,  без да ми пука дали ще ме види някой.  Обърнах се и седнах на кура му.  Яздих го 2-3 минути и усетих, че свършвам.  Станах над него и клекнах.  С едната си ръка му правих чекия,  а с другата мастурбирах бясно.  Изпразних му се на лицето. Пищях от кеф.  Той започна да се празни и ми изцапа лицето и косата, но не ми пукаше. 
След минута станах,  погледнах го и чух на развален английски „тенкс“.  Благодари ми туриста, а аз замълчах.  Обърнах се и тръгнах.  Докато вървях към вкъщи започнах да осмислям какво ми се случи. Часът беше 3, а аз трябваше отново да се къпя. Трябваше и да спя бързо, че утрешния ден щеше да е тежак. Заспах с усмивка.
Ех, сега е февруари. Няма такива приключения,  но обещавам си това лято да не го прекарам само в работа.
До скоро,  ще се видим на плажа в Слънчев бряг след 11 вечерта ;-).

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук