Бар „Синьото Фалминго“

2395

Когато за пръв път посетих бар “Синьото фламинго”, бях поразен от цветовете и разнообразието вътре. Имаше ги всякакви – гейове, травестити, транссексуални, омешани с голям брой известни светски личности. Малко изненадващо, поне за гей-заведение, имаше и немалък брой дългокраки красавици – натурално родени жени.

Самото обзавеждане на бара варираше от кът “Романтика”, с преобладаващи нюанси в розово и синьо, сатен, балдахин и тафта, до зала “Маркиз дьо Сад”, където кожата и метала господстваха.
Аз пристигнах с един мой бивш любовник, който минаваше за истински светски лъв в гей средите. Освен цялото това разнообразие от цветове, обзавеждане и личности другото нещо, което поне на мен ми се наби веднага на очи, беше очевадния разгул и открита похот, които царяха повсеместно в това заведение. Вътре се допускаха само съвсем оскъдно облечени посетители-мъже, с доказани наклонности и може би това бе една от причините. Възможността за грешка в ориентацията беше нулева и това премахваше задръжките. Гледката обаче напомняше за някои сцени от филма “Калигула”. Бар "Синьото Фалминго"

Навсякъде по баровете, ъгълите и специалните уединени сепарета можеха да се видят преплетени голи тела, обхванати от пламъка на похотта и екстаза. Естествено, като всеки нормален човек, нямаше как тези гледки да не ми повлияят. Възбудата ми нарастваше право пропорционално с времето прекарано в заведението и в един момент се озовах повлечен в “окото” на истински ураган от разгорещени и крайно разголени тела в един от ъглите. Просто една ръка се бе протегнала и в следващия момент вече нечий език вършееше из гърлото ми, а куп ръце опипваха тялото ми. Първоначалният порив да се отдръпна скоро се стопи в целувката на изрусен красавец с изумително сексапилно тяло.
Успях да преброя поне петима участници в това меле, заедно с мен, но поне още толкова стояха леко встрани и откровено воайорстваха, млатейки чекии. В групичката ми имаше трансексуал с цици и пенис, и една истинска жена – останалите бяхме чисти гейове. Разнообразието именно беше солта в групичката ни. В един момент смучех нечий кур, а в следващия зърното на пищна истинска цица. Всички бяхме прави и всичко се вършеше от тази изходна позиция, или с чупка в кръста.
Бях се навел и духах на един от гейовете, а точно до моята глава ритмично помръдваше тази на младата жена – чернокоса красавица с огромна бенка над горната устна – която пък въртеше минет на трансексуала. За пръв виждах подобна конфигурация и гледката адски ме възбуди. В този момент другият гей ме издебна изотзад и надървеният му пенис бързо проникна в ануса ми. Огромни огнени кълба започнаха да избухват зад клепачите ми, когато ме пришпори от задна прашка с големият си хуй. Сграбчих с една ръка собственият си член и започнах да си лъскам чекия, за да позаглушя болката. Аналният секс е фантастичен кеф, но само ако си крайно възбуден.

Явно силно впечатлена от виковете ми, младата жена спря да духа на трансексуала и светкавично пъхна глава под моя торс, налапвайки още в движение хуя ми. Това бе огромна изненада за мен, защото досега само веднъж жена ми беше правила свирка, в десети клас, и тогава останах повече от разочарован. Чернокосата обаче много бързо ме накара да променя мнението си. Сочните й устни се движеха неуморно напред и назад по ствола в перфектен синхрон с ръчичката, а езикът й мандахерцаше ташаците ми, докарвайки ме до неподозирано ниво на възбуда. В същото време геят отзад продължаваше яко да ме “тъпче” в ануса, издувайки до пръсване кръвоносните съдове в таза ми. Имаше обаче кой да се погрижи и за неговият. Трансексуалът беше коленичил зад него и в кратките моменти на затишие, разтваряше бузите на стегнатия му задник и вкарваше език в отвора му.
Аз обаче не можех повече да извържам на това леещо се отвсякъде удоволствие. Устните на чернокосата ме зовяха да излея течния си елексир в устата й. Собствените ми устни пък вече отпиваха от спермата на изрусения младеж пред мен. Отпусах коремните си мускули и почувствах как сладостните конвулсии на тазовите обхващат слабините и цялото ми тяло. Спермата ми рукна на талази върху лицето и в отворената уста на младата жена, която жадно започна да я поглъща.

Зърнал това, транссексуалът побърза да се присъедини към нея, опитвайки се да краде от глътките й с лигави целувки и език. Миг по-късно той също се изпразни, поливайки обилно пода под себе си.
Пороят от семенна течност завърши с изпразването на геят зад мен, който едва сега успях да разгледам. Оказа се висок и атлетичен красавец, тип “Аполон”, с черна къдрава коса и гладка кожа. Всичко това успях да зърна от подножието на големия му кур, докато той щедро поливаше със сперма моето лице, това на чернокосата и на транссексуала…
Сматям не е нужно да ви уверявам, че оргията не спря дотук, а продължи през цялата нощ. През това време смених няколко подобни групички и на сутринта се прибрах вкъщи заситен със сперма и секс за седмици напред.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук