Развратната четворка

5447

Стоях на бара и отпивах от коктейла си. Обожавам екзотичните коктейли. Не пропускам възможност да пофлиртувам с барманите в заведенията, когато си избирам поредния коктейл. Доставя ми удоволствие да наблюдавам как опитно примесват съставките и ме поглеждат палаво. Почти винаги ми предлагат коктейл Оргазъм…

И винаги ми го поднасят с похотлива усмивка и пламъчета в очите.
Тази вечер със Силва бяхме с мъжка компания. С нас бяха Стеф и Наско. Най-перверзните мъже, които познавам. И двамата са невероятни чаровници и винаги по лицата им се прокрадва изкушаваща палава усмивка. Те са пълна противоположност – Стеф тъмнокос, с горещи почти черни очи, присвити устни и набола брада, а Наско е русоляв, с прекрасен тен, който подчертава чудесно сините му очи, в които буквално може да се загубиш. А устните му, ох, прелестно сочни, жадуващо потрепващи в очакване на милувки.
Обърнах поглед към тях. Наско и Стеф бяха притиснали Силва помежду си и танцуваха еротично. Виждах как поставяха ръце на бедрата и я придърпваха към себе си, за да потъркат членовете си в дупето или коремчето й нетърпеливо. Ласките им я изгаряха и принуждаваха да движи тялото си пламенно, доставяйки им още по-голямо удоволствие.bisexual foursome Развратната четворка
Не издържах на изкушението. Исках да се включа веднага в тази еротична игра. Минах зад Наско и прокарах ръка от рамената към дупето му. Обожавах да опипвам стегнатото му дупе. Притиснах устни под ушенцето му и нежно го захапах. Усетих как ръцете му се плъзват по тялото ми и ме притегля към себе си. Нямах търпение да потъркам големите си гърди в неговите. Поех между топлите си устни мекото на ушенцето и му прошепнах, че тази нощ ще съм негова господарка и изцяло е под мой контрол. Веднага бях удостоена с една от изкушаващите му палави усмивки, която сякаш недоверчиво ме предупреждаваше, че плановете ми могат да бъдат провалени в последния момент.
Постави ръце на рамената ми и ме обърна с гръб към него. Отметна косата ми и впи зъбките си нежно във вратлето ми. Ръцете и устните му ме възбуждаха ужасно много. Капитулирах пред жарките му ласки, който разпалваха огън между бедрата ми.
Наблюдавах Стеф и Силва докато Наско ме обработваше и притискаше члена си в дупето ми. Силва беше поставила ръка между бедрата на Стеф и опипваше члена му. Говореше му нещо на ушенце…Съдейки по изражението, а и по стила на Силва, предположих, че му шепне мръсотийки. Докато им се наслаждавах Наско ме побутваше бавно напред…точно към тях. Усещах ръцете му, които шареха под поличката ми и се провираха за секунди под бельото ми, колкото да проверят дали топлото ми путенце се е навлажнило. Небрежните му жестове ме докарваха до полуда, принуждаваха ме безмълвно да разтварям устни, в желанието си да изпусна сладък стон на удоволствие.
Вече бях плътно зад Силва и усещах с тялото си движението на стегнатото й дупе. Плъзнах ръка по него. Миг след това Стеф я обърна с лице към мен и постави ръцете й под гърдите ми. Мърках от удоволствие докато Силва ме опипваше.

Погледнах я дяволито и впих устни в нейните. Наско търкаше надървения си хуй в дупето ми и притискаше с ръка гърдите ми под блузката. Нямах търпение да продължим вечерта на по-тихо и уютно място. Излязохме набързо и четиримата от дискотеката и се отправихме към нас. Със Силва бяхме притиснали Наско на задната седалка на колата и му се наслаждавахме. Плъзнах ръка по бедрата му и обхванах твърдия му член през дънките. Силва ми помогна да ги разкопчея и извадя прекрасния му член от бельото. Поставих ръка в основата му и прошепнах на Силва, че искам да го налапа. Умирах от удоволствие да гледам как прокарваше езиче около главичката му и звучно я засмукваше. Наведох се и поех с влажните си устни топките му. Простенвах докато ги засмуквах и облизвах с влажното си езиче. Смъкнах прашките си и дяволито ги подхвърлих на Стеф докато шофираше. Когато пристигнахме вече бях порядъчно възбудена и влажна и нямах търпение да усетя надървения хуй на Наско в путенцето си. Още в асансьора той го притисна към путето ми и го вкара рязко.

Стенех от желание и удоволствие. Едва успяхме да се отделим, за да отключим. Събличахме се трескаво един друг още в антрето. Целувах с влажните си устни всяко новооткрито и съблечено местенце от телата на Наско,Силва и Стеф. Когато влязохме в спалнята бързо тикнах Силва на леглото и минах между краката й.
Целувах устните и вратлето й, сътворявах тихи стонове.
Бях поставила ръка между бедрата и галех мократа й прасковка. Тя се извиваше от удоволствие под мен, а гърдите и предизвикателно се издигаха. Поех едното и зърно между устните си и бавно го засмуках с наслада. Докато целувах Силва, Наско беше застанал зад мен плъзваше пръсти между влажните ми срамни устни. Вкара два пръста в стегнатото ми путенце и въртеливо ме чукаше, карайки ме да дишам учестено и да се намествам по-дълбоко на пръстите му.

Беше поставил палец на дупето ми и нежно го масажираше. Миг по късно вкара рязко надървения си хуй в мокрото ми пиче. Докато ме чукаше мощно, Стеф търкаше набъбналата главичка на члена си в устенцата на Силва. Харесваше ми да гледам отблизо как тя я налапваше и смучеше. Не издържах на изкушението и поставих ръка в основата на члена му. Стеф прокара пръсти през косата ми и бавно вкара члена си в устата ми. Извивах тяло от удоволствие докато Наско ме ебеше в путето, а Стеф в устенцата. Бях вкарала пръстче в дупето си и бавно го движех. Изпитах невероятно силен оргазъм докато бях надената на хуя на Наско.
Отстъпих мястото си на Силва. Исках да гледам как Наско и Стеф я изчукват диво. Бях разтворила бедра и се галех, докато гледах как Наско повдига задничето на Силва и търка зачервената си главичка в стегнатото и дупе. Силва скимтеше от удоволствие докато Наско и го вкарваше бавно в дупето. Беше налапала топките на Стеф и ги смучеше между устните си. Двамата мъже я обърнаха по гръб и си размениха местата. Вкарвах пръстче в путенцето си в същия ритъм, в който Стеф ебеше Силва.

Миг след това и двамата свършиха върху тялото й…Стеф опръска с топла сперма коремчето й, а Наско прекрасните й гърди. Кремавата течност се разтичаше по топлата й кожа на малки браздички и примамливо ме подканваше да плъзна език, за да я изпия до последната капка.
И четеримата бяхме задоволени…засега…Все пак до сутринта имаше толкова много време..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук