Аромат на ванилия, Армстронг и загадъчна усмивка

2965

Аз съм Ребека на 20 години. Топлото време ми подейства доста рзгонващо. Една пролетна привечер отидох на пазар в местния супермаркет. Вътре има уютно барче. Седнах да изпия едно кафе, след това щях да пристъпя към голямото пазаруване. В барчето беше приятно топло, носеше се лек аромат на ванилия. Въздухът беше изпълнен с музиката на Луис Армстронг. Всичко си беше, както винаги.

Само този аромат на ванилия откъде се беше взел, усещах как превзема тялото ми. Нещо започна да ме притеснява. Вдигнах очи. Вратата се отвори и влезе мъжът. Не го познавах, но веднага разбрах, че е Той. Хиляди мисли започнаха да се гонят в главата ми. Настръхнах цялата… И тогава очите ни се засякоха, исках да сваля поглед, но не можех. Всичко беше като в сън. Следях как той се движи из бара, като на забавен кадър.

– Може ли да седна до вас? – да това беше Той.

Само кимнах, не можех да пророня и дума. Той бавно седна. Гласът му достигна до мен – питаше ме нещо. Отговарях само с кимане на глава, без да разбирам смисъла. Не чувах нищо, само наблюдавах устните му. Исках просто да го докосна. Сърцето ми щеше да се пръсне. Мислех, че всички чуват ударите му, толкова тихо ми се струваше. Само то и неговия глас, даже тромпета на Армстронг беше замлъкнал. Почнах нежно да галя косите си, докоснаха с пръсти устни и незнайно защо засмуках палеца си… Той не издържа.

– Ела с мен! – гласът му тих и властен, разцепи въздуха.pornomass.com Аромат на ванилия, Армстронг и загадъчна усмивка

Беше станал, и сграбчи ръката ми. Исках да го почувствам по-близо, исках го в мен целия. Станах бавно и тръгнах след него. Заведе ме зад супермаркета. Още не беше се стъмнило напълно, леко се притесних, но когато усетих устните му…

Бяха сочни и влажни. Езика му влезе в устата ми. Боже, цялата настръхнах. След това ме хвана за косата и дръпна главта ми назад. Целуна ме по шията и засмука ухото ми. Ръката му се плъзна под блузта ми, бях без сутиен, усетих как пръстите му докосват зърната ми. Хвана гърдите ми и започна да ги мачка. Резтреперих се цялата, забравих за времето. Другата му ръка бавно слезе надолу. Усетих я между краката си. Отдръпна прашката ми настрани и пръстите му се спряха върху срамните устни. Силно разтърка клитора ми.

Полудявах.

Тънки струйки се плъзнаха по краката ми. Мина зад мен. Хвана косата ми и грубо ме наведе. Започна силно да ме пляска по дупето. Разтърка пениса си в него. Яростно разтвори срамните ми устни. И проникна. Силно изстенах. Той страстно влизаше отново и отново. Цялата треперех, сърцете ми биеше до полуда, откъснах се напълно от света. Виках силно, а той неспираше. Направо ме разкъса. Пениса му ставаше все по-голям и по-голям.

А после не помня нищо. Усетих как бавно спря.

– Благодаря! – и си тръгна.

Бързо оправих косите си и наместих дрехите. Потърсих го с очи, но него вече го нямаше. На рампата стоеше един от служителте на супермаркета и доизпушваше цигарата си. Загадъчно се усмихна и кимна с глава. Дали ни беше гледал през цялото време.

Влязох в супермаркета и бързо напазарих. Прибрах се в къщи. Отпуснах се на леглото, мъчих се да си спомня какво е станало, но в главата ми беше само тромпета на Армстронг, миризмата на ванилия и загадъчната усмивка на служителя от супермаркета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук