Каква курва!

4719

Искам да разкажа няколко инцидента, които ми се случиха и с удоволствие бих споделила. Отнася се за човек, на който му харесваше да ме ползва само за секс.

 

Щастливо съм омъжена за мъж, който е добър в леглото, но въпреки, че той ме задоволяваше мисълта за непознат кур винаги ме е изкушавала.

Започна една вечер на купона на едни приятели. Съпругат ми беше на работа затова взех един приятел. Беше нещо подобно на карнавално парти и аз бях облечена с елегантна черна рокля и много високи черни объвки. Роклята беше от онзи тип рокли, който не ти позволяват да носиш сутиен и за това тегнатите ми гърди бяха изложени на показ, а зърната ми бяха наистина твърди и щръкнали.Била съм много здравп чукана от съпруга си с тази рокля и веднага след като я сложих се почувствах силно разгонена. Предполагам подсъзнателно съм си мислила да си хвана някой, да го изчукам и никога повече да не го видя, (това беше фантазията). Щом се приготвих и се погледнах в огледалото лекичко се подмокрих и си казах “ Ти ще бъдеш ебана тази вечер!“. Не ме разбирайте погрешно, беше повече фантазия от колкото намерение, но имах малко угризение – путето ми просто го желаеше.
Както и да е, една приятелка ме пвзе и отидохме на купона.
Партито беше в градината и вече беше се поразгорещило, след като ние пристигнахме малко по-късно, зърната ми ме боляха…Вече беше минало около час, когато забелязах две момчета, който изпивахам мен и приятелката ми с очи. Денис и Петър бяха на около двадесет, много здрави и високи момчета. Веднага разбраха, че съм възбудена.
Разходихе се малко и аз започнах да се изнервям леко и да измръзвам от седенето там. Денис наблудаваше всяко мое движение и ми прошепна “ Хмм изглеждаш ми леко студена“ и отклони разходката към къщата.
Разбрах защо иска да отидем вътреи си казах, Защо пък да не.
Отидохме на горния етаж, в една от стаите, които мисля че бяха от мъжките. Там имаше маса, столове, легло и  диван. Момчетата седнаха на масата, а ние с Мария седнахме на дивана. Между другото тя беше облечна с ефирна сатенена рокличка до коляно, рокля с която беше ултра секси.Обикновено тя прекаляваше с грима, но този път беше много гореща.
Аз седнах и се отпуснах, бях страшно разгонена и възбудена.
Дейвид се изправи и направи няколко крачки. Застана пред мен и каза „Какво ще кажеш малко да се позабавляваме“. Знаех какво има предвид и начинът, по който се чъвствах ме караше да се съглася.
Погледнах го с полудяла от възбуда усмивка и после вдях огромния му надървен чеп.Изва ди го и аз бързо плъзнах език по цялата му дължина. Беше вкусен!

 Той изпъшка.
После погълнах неговия огромен член във влажната си уста и започнах нежно да го обработвам.Исках да го накарам да свърши, да го направя щастлив.
Докато смучех кура му единственото нещо, което си мислех беше колко много го искам в навлажненото си коте. Нуждата да бъда просто зверски изчукана.
Радвах се когато той свърши в устата ми, радвах се защото знаех, че ще ме изпраска наполовина зареден. Почувствах се като истинска курва, но, подяволите, беше толкова приятно.ffm threesome Каква курва!
После докато още поглъщах топлата сперма станах и бутнах Денис обратно на стола му.Застанах пред него и надигнах роклята си само колкото дами свали бикините.Гледах го в очите и захвърлих роклята, така че цялата ми прелест вече беше пред лицето му. “ Ще ме изкъртиш малката ми палава путка“, си мислех аз.
С едно движение той свали боксерките си и седна, с натопорчен отново кур. Бях толкова влажна, че огромният му член направо се хлъзна вътре. Той веднага след това започна да смуче яростно гърдите ми. Наслаждавах се на екстаза. Аз, таква курва.. набивах се на чепа му с такова удоволствие. Защо съм омъжена?! Защо на мъжът ми кура не толкова голям.
Свърших и после пак, и пак, и пак, реших, че е добре да го оставя и той да свърши пак и започнах да го изпомвам отмерено. Знаех, че ще отнеме известно време и се концентрирах над други неща и да ги реализирам. Забравих за Мария.о, боже, какво ли си мисли за мен?Дочух пъшкане зад себе си, обърнах се да видя какво става и видях : Мария и Петър зверски да се чукат на канапето. Той и го ръгаше толкова силно, че дивана беше почти счупен.
Бях се вкопчила в Денис, а огромният му хуй не спираше да ввлиза в мен, каква курва!. Чувствах се дяволски добре!
Изведнъж Денис изстена и почувствах как топла сперма ме изпълва цялата. О беше толкова страхотно, че само от мисълта свърших пак.
Седнах и го целунах след около 10 мин станах и се облякох, бях готова да да си тргвам. Мария също беше приключила и точно си тръгвахме, когато Денис попита дали ще можем да го направим пак някой път. Дадах му номера си ( грешен разбира се ) и си тръгнах. Позабавлявах се добре и не исках да си съсишя брака. С Мария не продумахме и дума за случая нито на път към къщи, нито след това, мисля, че всичко свърши.. или поне така си помислих.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук