Обяздване на две кобилки

2399

Тошо беше най- личният млад мъж в селото. Той бе построил и обзавел фермата си като типично американско ранчо и всички жители на селото, които носеха поли, до седемдесетгодишна възраст бяха лудо влюбени в него. Викаха му “Тошо диамантения кур”, като не се знаеше вече колко пички бяха шлифовали черния му въглищарски хуй.

Последната му приятелка обаче, докторската щерка Рита, се бе задържала по- дълго, но не за друго, а защото му позволяваше да си води и други момичета в нейно присъствие. По този начин и двамата бяха доволни- тя имаше него, а той нея и всички останали.

Повече от всичко местният каубой обичаше да чука кобилките в плевнята на ранчото си сред балите сено. Този път късметлийка беше сервитьорката от селския бар Катя. С приповдигнато настроение тя, Тошо и Рита влетяха в плевнята и започнаха да се натискат и лигавят. По някое време Рита, като титулярка, разкопча дънките на “диамантения”,извади полуеректиралата му паламарка и се опита да я налапа до корен.

– Оха, това е моята кобилка! Знае как да направи кефа на мъжлето си- похвали я Тошо и натисна главата й в скута си.- А ти, Катенце, ела тук да те нацелувам едно хубаво. Ух, на батко дащните кобилки, ще ви подпаля задниците…

След малко тримата вече се валяха голи из балите, но Рита не изпускаше хуя му от устата си. Тя така сладко го смучеше, сякаш пускаше течен шоколад. Тошо замуча щастливо, а Катя реши да помогне да го надървят и облиза с език ташаците му. Каубоят обаче я спря:

– А, не. Ти си ми гостенка и не трябва да се преработваш. Време е да проявим гостоприемството си, нали скъпа- обърна се той към Рита, която още лигавеше кура му.- Какво ще кажеш да теглим по едно езиче на Катенцето?
Ташо я сложи да седне и клекна между краката й. Не минаха и няколко секунди, откак започна да оре с език и неокосената й путка, и той се отдръпна назад със сърдита физиономия. После изпсува:

– Пфу, мамка му…
– Какво?
– Влязоха ми пичи косми в устата, пфу… Кате, какво ще кажеш да те поизбръснем, а? Става, нали? Рита, тичай да донесеш самобръсначки и пяната за бръснене. Бързо! Ще станеш като нова, Кате…384.flv preview1 Обяздване на две кобилки

Когато след минута Рита се върна с приборите за бръснене, двамата с Тошо клекнаха от двете й страни на удобно разположилата се върху балата млада жена и се заеха сериозно с бръснаро- фризьорството. Татуираният любовник изпръска солидно количество пяна върху слабините на Катя и я размаза около цепката й.

– Е, това е нещо друго- ухили се селският ебач, след като привършиха с бръсненето.- Сега вече ще те опъна с кеф…

Последвалите събития подпалиха достойно славата на човека, носещ гръмкия прякор “Тошо диамантения кур”…

Тошо “диамантения кур”, най- великият ебач в селото за всички времена, беше повече от доволен от своите бръснарски умения, след като заедно с приятелката си Рита бяха избръснали перфектно пичето на сервитьорката от местния бар- Катя.

– Айде де, к’во чакаш! Вирвай голия задник! Искам да го пробвам това прясно избръснато сливе! Да ти призная, за пръв път ще ми бъде да ръгам току- що подкастрено путе. Нещо като девствен съм в това отношение- изповяда се чистосърдечно селския секс- гуру.

А това си беше наистина голяма работа- да разбереш, че има нещо, което “диамантения” да не е правил с жена и ти да си първата, с която ще го направи. Този факт накара Катето да се почувства много горда и значима. Затова тя с готовност направи чупка в кръста над една от балите със сено в плевнята и му поднесе стегнатия си задник.

– Добра кобилка- похвали я Тошо.

След това наплюнчи пръстите на едната си ръка и разчеса шундата й с тях, а с другата си ръка поднесе своя винаги надървен кур към зейналия й отвор. Вкара й го с як тласък и започна да я клати така, както само той си знаеше.

– Ох, ах, ох- заскимтя от удоволствие хубавото Кате, докато голото й тяло неудържимо вибрираше от силните напъни. – Той наистина е същинско расово животно, Рита.- обърна се към другата жена и продължи. – Ела да те излижа, ако искаш…

Рита се възползва от поканата и седна широко разкрачена пред нея. Катя веднага разкваси срамните устнички на путенцето й с влажния си език, набута го между тях и напипа клиторчето.
– Ох, задръж го там, Кате- пламенно я окуражи Рита и се изправи за да й бъде по- удобно.

Междувременно Тошо се беше развихрил и обяздваше сервитьорката отзад като дива кобилка. Силно еректиралият му хуй се врязваше надълбоко във влажната й пичка и биеше главата си чак в маточната й тръба. Нечленоразделните, задавени звуци, които издаваше Катето, заровила глава между в мократа катеричка на Рита, се превърна в непрекъснат протяжен вой, а жлезите на пламтящата й вагина отделяха мъзга като полудели, тръпнейки сладострастно в пред оргазмено състояние. А когато мигът дойде, тя едва не се задуши от дълбоките и силни въздишки, стонове и възторжени възклицания, които се изтръгваха от гърдите й. След това беше ред и на Рита да опита вълшебния прът на най- известния селски ебач. Той естествено опъна и нея от задна прашка. Това беше неговата любима поза. В това време Катето, изпаднала почти в несвяст от сладостта на изживяното, се настани върху една бала срещу Рита и се остави на нейните нежни ласки. Рита много настояваше да оближе гладко избръснатото й процепче. Изпаднала в блажен унес, сервитьорката дори не забеляза, когато малко по- късно бясно по мръдващите голи тела смениха позата. Тя разбра това, когато за миг отвори очи, но после пак ги затвори и потъна в предишното си състояние. Онова, което отново я извади от тази сладостна агония, бяха тежките капки сперма, които забарабаниха по кожата на лицето ,шията и едното й рамо, когато диамантения започна да се празни. Рита бе легнала до нея и с жадно отворена уста се опитваше да улови някоя капка живителна течност.

– Раздавам безплатно прясна сметана- крещеше Тошо и тръскаше яростно сополивата си паламарка върху тях.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук