Фотограф Бургас
Чичо Митко

Бях загоряла! Исках да бъда изчукана, да бъда наебана като долна курветина! От онези, които ТИР-аджиите оправят по магистралите и после захвърлят в храстите до пътя. Бях си правила 3 скреча предната вечер на едно извратено порно с 5 мъже, които изнасилваха една жена и ѝ го слагах в устата, а после в задника и путката, а накрая обратно.

Прочети още...

Един ден в Училище

Очертаваше се нормален ден в училище, но нещата които щяха да се случат в следващите няколко часа щяха да го превърнат в един от най-инересните дни.

По време на часа както си се чудех как ще издържа тези два часа при класната, за мое голямо учудване получих бележка от Моника (от една съученичка за която и не сам си представял че може да се интересува от мен ).

Прочети още...

Горещи страсти между палави съседи

Една моя комшийка от дония етаж се казва Доника и е студентка по право. Много е красива, с дълга черна коса, пъстри очи, слабичка е и има много секси дупе. Много пъти сме се срещали с нея по стълбите, излизали сме по заведения с общи компании, но освен няколко пламенни погледа не е имало нищо между нас.

Прочети още...

На път

Из гарата се разнесе звучния глас:
"Влакът за Варна заминава от 8-ми коловоз в 20.15 часа".
Пътниците очакваха всеки момент да изсвири локомотива и да потеглят.
Ти...дит и машината се понесе бавно да напуска централна гара.

Прочети още...

На учителската катедра

Ники изненадано зяпаше широко отворени очи, но и с нарастваща възбуда своята невероятно сексапилна съученичка, макар че последния път тя го накара да се чукат тайно на задните седалки в един тролейбус. Вече нищо не би трябвало да го изненадва. Сега двамата се намираха в един от училищните кабинети, в който им предстоеше час.

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics