Фотограф Бургас
Дванайсет желания за Коледа

Диана затвори вратата след себе си. Късата ефирна пола на черната рокля се полюшваше леко около бедрата й, когато тръгна към предложения стол.

“Помолих за среща, за да обсъдим последните изменения по проекта”, тя кръстоса крака и го погледна. Цялата работа беше започнала да й умръзва, но най – вече неговата арогантност.

Прочети още...

Робиня

Беше вечер, а той си седеше на масата в кухнята, бос, само по дънки и тениска, четейки вестник. Аз се размотавах наоколо, не знам с какво точно бях заета, докато Стоян беше напълно погълнат от вестника.
Изведнъж се появи едно невероятно усещане, че трябва да направя едно от онези неща, които адски много ме възбуждаха. Качих се горе в спалнята ни и си облякох една от любимите ми нощнички.

Прочети още...

Да се обичаме по италиански

-Пускам те да ходиш, където искаш с когото искаш, но искам да знам. Всъщност… даже ще ми хареса да те гледам. Какво ще кажеш? Но ако го направиш ти, искам да го направя и аз…- това ми бяха условията за една евентуална изневяра на половинката. По принцип съм готова на тази жертва, но всичко си има цена. Няма да се дам лесно.

Прочети още...

Да, Господарю… Да!

- Идвай, кучко! - каза той заповеднически. Кримсън отиде до него и коленичи. Стегнатите й бедра се разтвориха, докато ръцете й бяха завързани зад гърба й около лактите. Той поклати глава в знак на одобрение. Господарят се наведе над нея и погали лицето й с предната част на пръстите си.

Прочети още...

Хотелска стая


Събуди се от интензивния аромат на секс.

Доволен, с все още затворени очи, той се протегна под чаршафите и вдиша аромата дълбоко. До него лежеше снощното му завоевание.
Леглото им беше разхвърляно и там цареше хаос, а тя спа неподвижно цялата нощ.

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics