Фотограф Бургас
Под звездите

Младото момче беше обвило пръстите си в тези на красивото русокосо момиче. Вървяха безцелно под блестящите като кристалчета звезди, а пълната луна осветяваще пътя им в тази гориста местност, която се намираше сякаш на края на света. Тишината беше леко неловка, но успокояваща.

Прочети още...

Секс на публично място

Това се случи, когато бях на 21 години. Тогава нямах много опит с дамите. В действителност до тогава бях ебал само около шест-седем мацки, три от които само за по една вечер. Последната ми връзка продължи едва два месеца и скоро завърши. Въпреки, че не бях невинен като капка сълза, имах репутация на скромен в града.

Прочети още...

Автомивка

Излизайки навън от колата, Марк погледна към тъмното небе – предвещаваше приближаваща буря. Усети студения бриз и знаеше, че след малко ще започне. Отвъртя капачката на резервоара и се обърна към колонката да види цената на горивото. След това плъзна кредитната си карта в процепа на машината и бързо я дръпна.

Прочети още...

Мръсният моряк

Вие сигурно знаете, че ние жените когато сме в мензис изпитваме силни болки, нямаме настроение, нервни сме, непрекъснато се оплакваме и търсим с кого да се скараме. Повечето от нас предпочитат престоя в къщи и досаждат на околните със своите болки. Но освен това една голяма част от нас изпитват огромна възбуда и горещи вълни.

Прочети още...

Подаръкът

"Не трябва никога да те виждам," –каза тя. "Никой не трябва да те види как идваш или си отиваш. Ясно ли е?"
"Добре. Ще се вмъкна тихо, ще взема подаръка ти и ще си тръгна."
"Добре."

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics