Фотограф Бургас

Първото ебане на Мария

Наближаваше изпита по математика в унивирситета, затова компанията решихме заедно да се подготвяме. Докато се уговаряхме, случайно ни чу Мария - едно страхотно парче от нашия група и предложи да се присъедини към нас.

Отидохме в Иван, защото техните ги нямаше. Почнахме ученето, но очите и мислите ми бяха непрекъснато в Мария. Нейните огромни гърди, дългите и бедра, заоблен ханш и страхотно дупе - направо ме влудяваха. Тя забеляза това, а може би не беше дошла заради задачите по математика. И хващайки погледа ми, ми посочи с леко кимване към вратата. Втора покана не чаках, казах че отивам до тоалетната, а всъщност тръгнах към спалнята. Идването на Мария не се забави.

Тя се доближи до мен и без да казва нищо просто почна да ме целува. Аз също не казах нищо, просто свалих блузката и - от там се показаха огромни и стегнати гърди. След това свалих полата и, оставяйки я само по прашка. Продължавах да я целувам, но ръцете ми вместо да опипват това прекрасно тяло треперещи от страст се опитваха да свалят ципа на панталона. Накрая успяха и се подадe огромен кур който вeчe сe бeшe надървил. Зениците на момичето леко се разшириха виждайки 20 сантиметров и доста дебел хуй. Вече не издържах, натиснах я за раменете да клекне в краката ми и поставих кура между циците и.

Те обгърнаха хуя и тя почна да ги движи нагоре-надолу. Чувството беше неописуемо. Възбудих се страшно, а главата на хуя ми стана мораво червена. Хванах я грубо за косата и се опитах да вкарам парчето си в устата и. Мария успя да налапа само главата. Почувствах как езика я обикаляше. Почнах леко да движа хуя, държейки я за косата. Внезапно силно натиснах, главата на кура опря до гърлото и. Тя пребледня, а аз започнах да изхвърлям сперма, пълнейки устата и.

Количеството беше доста и течността почна да се стича по брадичката. Мария почна да преглъща, а част от спермата тя размаза по лицето си. Мъжествеността ми изобщо не беше спаднала. Олигавеният вече хуй продължих да търкам известно време между циците, след което и го начуках и почнах яко да клатя. Въпреки че беше влажна, трудно проникнах. Дори и мен малко ме заболя, нея видимо много повече. Тя изпадна в транс, почна да дращи с нокти гърба ми. Аз така я помпах, че краката и циците и описваха осморки, а главата и се удряше в стената. В този момeнт вратата сe отвори и влязоха Жоро, Пешо и Иван. Те се вцeпeниха и затвориха вратата. Стана сконфузна обстановка. Видях и чаршафите, че са омазани с кръв. Оказа се, че е девствена. Кофти първи имаше Мария, но за сметка на това следващите бяха супер!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Real time web analytics, Heat map tracking

Последни коментари

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics