Фотограф Бургас

Шокиращи разкрития

Кремена беше шокирана, когато научи, че три от най-близките й приятелки имат сексуална връзка помежду си. Разбра това от бившия приятел на Мая, който един ден изненадващо се прибрал по-рано вкъщи и ги спипал тричките, вкупом, в леглото си. Мая, разбира се, побързала да му обясни, че ги е довела заради него, за да разнообразели сексуалната си връзка, но той нито за миг не й повярвал,

понеже и преди това вече бил намирал на няколко пъти чуждо, женско бельо в апартамента си, – но едва сега направил връзката. С тяхната връзка обаче, вече било свършено…

Когато я видя, Кремена веднага сподели с Мая какво й бе наговорил нейния бивш, като накрая дори се позасмя смутено.
-Бившите са големи гадняри, нали, способни са да измислят всякакви гнусотии и лъжи, за да те очернят пред другите…
-Той не те е излъгал, мила, истина е.
-Моля?!
-С Мими и Катя се виждаме от време на време…
-Какво искаш да кажеш?
-Това, че трите се “чукаме” – заедно!
Кремена се почувства така, сякаш някой токущо я беше фраснал с мокър парцал по главата! След малко, като се посъвзе, тя също така откровено заяви, че не знае дали би могла да продължи да бъде приятелка с “три лесбийки”, на което пък Мая съобразително контрира, че това е разговор, на който задължително трябва да присъстват и Мими, и Катя, за да могат лично да се защитят. Затова се разбраха да се срещнат отново същата вечер в апартамента на Мая да се доизяснат.


Когато Кремена пристигна, трите вече я очакваха в хола, а вината се четеше в очите им.
-Ние не сме лесбийки – започна Мими – бисексуални сме, като повечето жени. Не вършим нищо лошо, даже напротив. Само да знаеше колко по-различно и… готино е!
В този момент Кремена с ужас почувства опипващия тялото й поглед на приятелката си и побърза да гаврътне питието, което домакинята й наля. Беше водка… След четвъртата чашка се почувства много по-добре, а неспирните оправдания и обяснения на момичетата вече не звучаха толкова смущаващо и нелогично.
-Искаш ли и ти да опиташ, мила, не трябва да се цепиш от колектива, нали знаеш?! – изненада я точно в този момент с предложението си Кати и многозначително разтвори бедра, както бе седнала точно срещу нея.

Под късата си пола Кати не носеше бикини и Кремена с нарастващо вълнение зърна перфектно избръснатата й, късичка цепка надзъртаща дръзко между бедрата й.
-Давай, сестричке, опитай да видиш как е – подкани я и Мая! –Никой никога няма да разбере, заклеваме се… !
После нежно взе ръката й и започна да смуче пръстите й. Кремена почувства как влагата предателски завладява собствените й слабини и цялата настръхна от възбуда. А в следващия момент, без да разбере как се случи, вече ближеше пичката на приятелката си отсреща… !

Мая и Мими веднага се присъединиха към тях, като започнаха да опипват и галят гърдите на Кати.
За Кремена това преживяване беше като да се сбъднат наяве най-дълбоките й и тъмни, сексуални фантазии. И ето че тя вече лежеше полугола само по чорапи с жартиери на дивана, а трите й верни приятелки опсипваха с целувки и ласки тялото й, дарявайки я с невъобразима наслада. Кати още по-широко разтвори бедрата й и прокара език от клитора чак до ануса й. В това време Мая поднесе собствените си, сочни дупки над лицето й и Кремена опита вкуса им. Новоизпечената лесбийка усърдно се стараеше да я излиже така, както това правеше с нея Кати, а сега и Мими. Двете се сменяха между бедрата й, непрекъснато повишавайки нивото на възбудата й. Тогава почувства как нещо далеч по-твърдо проникна в подмокрената й сливка и разбра, че става въпрос за изкуствен пенис, подобен на онзи, който криеше под леглото си у дома. Сега обаче усещането беше далеч по-силно и приятно. Много по-различно беше, когато чужда ръка го направляваше, а Мая се справяше наистина чудесно. Тя го плъзгаше все по-навътре и по-надълбоко в тръпнещата й вагина, разпъвайки я до последно. След това момичетата накараха Кремена да се надигне за момент, докато Мая заеме нейното място и я наместиха върху нея в “69-тка”. Мая разтвори бузките на дупето й с ръце и захапала розовото дилдо с уста, го набута отново в пичката й. Малко след това Кати и Мими пък навряха в зиналото й анусче оня убийствен, червен вибратор, наречен “рибена кост”! Задействаха го и вибрациите му накараха Кремена да закрещи от удоволствие. В това време отдолу Мая неуморно продължаваше да я чука в путката. Кремена никога не се бе подмокряла толкова обилно. Приятелките й я чукаха така сякаш им беше за последно…

-Свършва-ам!!! – изплака с пресипнало гласче тя, неспособна повече да се съпротивлява на прииждащия като огромна приливна вълна оргазъм. Накрая той я заля и удави в екстаз!

-Е, какво, още ли сме приятелки?! – попита я малко по-късно Мая.
-Не знам – лукаво се усмихна Кремена – мисля, че трябва да го обсъдим на още една такава среща… !

Коментари   

foot pain identifier
0 #3 foot pain identifier 01-06-2017 00:13
First off I would like to say great blog! I had a quick question which I'd
like to ask if you don't mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing.
I've had a hard time clearing my mind in getting
my ideas out there. I do enjoy writing however it just seems like the first
10 to 15 minutes are usually wasted just trying to
figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

Feel free to visit my blog post foot
pain identifier: https://kathlenemesina.wordpress.com/2015/06/24/what-causes-hammer-toe-pain/?share=google-plus-1
Цитиране
sandra
0 #2 sandra 02-07-2016 08:41
Бих искал само да използвате тази среда да даде бърз посъветва и да е там, че има затруднения в неговата или нейната връзка да се свържете с Д-Р решение, тъй като той е бил наистина полезно за връзката ми и е в състояние да върне разбити взаимоотношения в рамките на времето ограничение от 24 часа Сега съм щастлив отново. Можете да се свържете с Д-Р разтвор чрез електронната си поща
можете да посетите уебсайта си,
http://drsolution.yolasite.com/
Цитиране
vesko
-1 #1 vesko 09-02-2015 18:40
:lol:
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Real time web analytics, Heat map tracking

Последни коментари

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics