Фотограф Бургас

Анален Дефлоратор

Празниците в фирмата където работех се устройваха винаги с размах.В повечето случаи и без голям повод. Както обикновенно рожденните,именните дни, дори повишенията и уволненията. Както се казва, ако няма повод – ще го измислим.
Знаете как е на такива празнувания : пиене, мезета и танци.


В края на една такава вечер бяхме останали пет: аз, тех.директор (и мой отличен приятел) Сашо, секретарката на шефа Татяна, кадровичката и юристката Оля. Всички бяхме пийнали доста. А кадровичката съвсем се предаде,заспа и я преместихме в нейния кабинет. Останалите продължихме с дискотеката.Аз тънцувах блуз с Татяна. Симпатична девойка. Висока , малко над мен.Но не толкова че да не можем да се целуваме. Същото правеха и останалите двама в другия ъгъл.Татяна се целуваше отлично. А аз пъхнах ръка под горнището и на костюма ( тя беше и с панталон) и напипах гърдите и. Те бяха малки,стегнати и за това вместо сутиен носеше леко боди. Пръстите ми напипаха твърдите и зърна.Само това я накара да простене блажено. Пуснах ръката си надолу към апетитното й дупе, дори през панталона се чувстваше перфектната му форма. Тя не протестира от този жест.
Явно и тя искаше да го направим.
- Но не тук, ела в кабинета на шефа.
Тя тръгна напред а аз се забавих малко за да не заподозрат нещо Сашо и Оля.Но те така бяха увлечени един от друг, вече се целуваха прегърнати на дивана.
Когато влезнах в кабинета на шефа. Татяна стоеше с гръб към вратата пред бюрото на шефа, леко приведена напред и се оглеждаше в огледалото. Приближих се и я прегърнах. Зацелувах шията и. Почувствах покорното и тяло.Дупето и посрещна таза ми. Тя се обърна и отговори на целувките ми.
Тя усети че така ни е неудобно и седна на ниското бюро. Аз разкопчах костюма и, запретнах бодито и започнах да целувам гърдите и. Смъкнах своя панталон и слиповете. После дръпнах ципа на нейните панталони и ги смъкнах заедно с бикините .Нейното:
- Не не трябва – прозвуча като възбуден стон.
И само след секунди краката и лежаха на раменете ми а моя член дълбоко проникваше в плътта и.
Пръстите и разтриваха зърната на моите и нейните гърди. Това ме превъзбуди и с едно неразчетено движение измъкнах члена си от пусито и ,попадайки на отвора на дупето . Бях толкова възбуден чe не разбрах първоначално това и като усетих съпротивата на отвора натиснах силно. Междукрачието и бе силно овлажнено а моя член смазан от нейните сокове, затова проникването в ануса и се оказа доволно просто упражнение. Татяна застена.Този път от болка.И този път:
- Не трябва – звучеше твърде умоляващо.Но и двамата знаехме, че няма връщане назад. С всеки тласък члена ми влизаше все по-навътре. Все пак спрях за момент за да дам възможност на сфинктера и да свикне и да се отпусне. Вече тя свикна с напъна и накрая успях да си го напъхам целия и започнах да я чукам. Мисълта че съм “първият” в девственото и дупе ме въодошевляваше и ми даваше нови сили . Тя също бе възбудена върховно и виждах как пръстите и ровят клитора.
Свърших в нея. Тя също изживя своя оргазъм.
След като се освежихме отидохме да видим какво правят другите двама. Гледката бе невероятна:
Сашо бе седнал на дивана а Оля коленичила пред него му духаше със страст. Оставихме ги сами а ние отидохме в моята квартира да поспим. На сутринта пак го направихме. Този път дупето и го пое без възражения.

Ваня
След няколко месеца които прикарахме заедно, Татяна отиде на работа в чужбина а на нейното място дойде друго момиче – Ваня. Тя беше невисока, слабичка и много симпатична. Още на първото парти на фирмата се харесахме. Започнахме да се целуваме. Усещах младато и тяла с малки стегнати гърдички през тънката материя на роклята и. Тя ме помоли да я придружа до дамската тоалетна на втория етаж . Там бе отдалечено и тъмно. Последвах я. Тя влезна в кабинката и се изпишка . Шумът от стичащата се течност ме възбуди така, че тя като излезе и веднага разбра колко я искам. Веднага се приближи и се целунахме. След това тя приклекна , разкопча панталона ми,дръпна слиповете и започна да ми прави “свирка”. И го правеше добре. Поемаше го целия в гърлото си и обхващаше с език целия ми ствол. Беше ми толкова хубаво ,но трябваше и аз да я зарадвам. Мой ред беше да приклекна пред нея и да целувам срамните и устни. Вагината и бе много приятна , ароматна и с поддържана прическа. Но ми бе крайно неуд!
обно да държа главата си ближейки нагоре, тя усети че не ми е лесно и се обърна с гръб към мен и се надупи. Така ми бе по-лесно а достигах и до аналния и отвор, който бе малък ,розов и уханен. Вече бе добре подмокрена от долу.И тя ме подкани:
- Хайде, давай! Начукай ме!
Аз не чаках подканяне а се изправих ,приведох я напред още малко и веднага почувствах устните и около главата на члена си . Бавно влезнах в нея. Чувствах влажната и и мека плът около члена си.
Започнах да се движа в нея бавно,ритнично и го вкарвах до край. Ваня задиша тежко и заскимтя:
- Да, чукай ме! Аз свършвам! Още!Още!
И тя наистина свърши с вибрации! Но нито на нея ,нито на мен това бе достатъчно.
Спуснах ръката си до члена си и установих,че тя тече яко. Пръстите ми се намокриха с мазната и течност. Потърках с пръста си дупчицата на ануса и после леко вкарах пръста си вътре. Така вкарах и втори пръст.
- Какво правиш?! Хайде ,недей!
Но тя се надупи още повече и разтвори краката си. А аз измъкнах пръстите си и вкарах на тяхно място члена си.

- Ох, в дупето ли? Боли!
Но аз не я чувах а все повече го вкарвах в задния и отвор. Малкото и девствено отворче, бавно се отпускаше и пускаше моя член все по-навътре. Когато го вкарах целия започнах леко да я клатя.
Тя започна отново да пъшка. Този път свършихме заедно. Изстрелях спермата си в тясното и още дупе.Когато го извадих, тя се обърна и го налапа, като ме доведе до още едно страхотно изпразване.
Така започнахма редовно да се срещаме с Ваня. Тя хареса аналния секс и ние редовно го правехме.
Особенно и харесваше докато я чукам в дупето да масажирам пусито и с ръка.
Марина
Този път изпратиха мен на работа в нашия офис в Москва. Преди мен друг колега бе се опитал да разработи това наше представителство в Русия, но се отказал скоро. Когато пристигнах там бе ми оставил много проблеми за разрешаване и една апетитна секретарка – Марина. Тя сякаш бе създадена от порно-филм: гръд четвърти размер, сладка муцунка, блондинка с тънка талия, дълги крака и сладко дупе.Но се справяше с работата. И тъкмо се чудех как се е провалил предишния колега, тя ме заведе на дискотека. Като отидох да е взема от квартирата и и тя излезе от вратата и се топна на седалката ми – зяпнах. Беше с ултра къса пола червено боди а дългите и крака бяха с мрежести чорапи и високи токчета. В дискотеката се развихри в танците и в пиенето.
Когато си я отведох пред квартирата и и тя неприкрито ми намекна ,че е сама в къщи, аз се престраших и най-селски и казах:
- Марина, давай ебаться!
- Хм… Ну давай! – игриво отвърна тя.
Докато се качвахме по стълбите тя залитна, защото бе много подпийнала и аз я прегърнах през талията.
- Какой ты сильный! – дълбоко и мечтателно въздъхна тя. Въпреки че не бе трезва, отключи си , влезнахме в стаята и ръката и веднага се озова на копчетата на моите панталони. Вече бе успяла да разкопчае роклята си и със съвсем леко движение тя се озова на земята. Пищната и гръд се откри на свобода и се заклати подканящо. Когато тя приседна на креслото и седна разкрачена, открих че е без нищо прикриващо от долу.
- Ну что, нравится?
Изправянето и вдървяването на моя член и показа колко ми харесва. Тя съвсем леко ми помогна с сочните си устни и игривия си език.
Вдигнах краката и на раменете си.Влезнах в нея рязко.Нейната гореща и влажна катеричка сякаш ме погълна. Тя застена:
- Давай, еби меня! Сильнее! Выеби мою пизду! Да, я хочу этого!
Започнах яростно да я клатя. Тя вече не се сдържаше в похотливите си викове.
В един момент тя застина напрегната, стисна ме с краката си а ръката и натисна клитора и. Тя свършваше крещяща от удоволствие. Извадих овлажнения си член и по интуиция го наместих пред дупката на ануса и. Натиснах. Члена ми влезе много лесно. Вече овладяла оргазъма си и готова за нови подвизи тя на протестира много-много само ме попита:
- Что это ты делаешь? В задницу меня трахнуть собрался?
- Малышка, а у тебя классная задница, приятно тебя в нее иметь! – и продължих да го натискам навътре. Тя опитно охлаби мускулите на ануса си и разтвори гостоприемно отвора си с ръце. За това и спомогна не малкия и сексуален опит, алкохола и близкия оргазъм. Когато и го наврях целия тя отново зави от страст и двамата отново изпитахме нов оргазъм а аз се изпразних мощно.
Сутринта го направихме отново.
Престоя в Москва ще остане в спомените ми с любовната авантюра с Марина. Правехме го редовно в офиса, у тях или в хотела а веднъж и сред природата. Тя го поемаше с всички дупки с удоволствие.
Когато командировката ми свърши я завещах на колегата си. Те май се сгодили.

Таня
Когато се върнах в София, вече като шеф, заварих нова секретарка –Таня. Тя изглежда бе подочула от предшественичките си за мен а и държеше много на това си работно място, защото се изчука с мен още на третия ден в банята до кабинета ми. Съблече се бързо сама и също сама смъкна панталоните ми , но прилежно ги окачи на закачалката. Направи ме един бърз и много ефективен минет от който аз се надървих максимално. След това се обърна с гръб към мен , наведе се и предложи на езика ми междокрачието си. Беше страшно овлажнена и възбудена. Вкарах и го и тя започна да върти дупето си и да охка блажено. Погалих с палец отворчето на ануса и и леко го вкарах вътре.
- О-о, виж го ти как умее! – възхити се тя.
Аз не чаках повече а измъкнах члена си от влагалището и и го мушнах леко в дупето и. Тя го пое целия. Явно не и беше за първи път и много и харесваше. Заклатихме се и двамата в такт.
- Давай! Още! Силно- крещеше тя в екстаз – Ах, как обичам така! Свършвам…
Двамата свършихме едновременно. Това бе един разтърсващ оргазъм и за двама ни.
Тя остана на работа за да се радваме взаимно на телата си.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Real time web analytics, Heat map tracking

Последни коментари

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics