Фотограф Бургас

Игрички ...

Нощта леко обгръщаше в нежната си прегръдка земята и я целуваше по челото, както майка целува детето си. Като истинска лъвица се бореше за правото на всеки на малко спокойствие и личен живот. Пред блока на Елена се разиграваше живописна сценка, която бързо прерасна в луда оргия. В нея участваха около 4-5 момчета и 3 момичета.

 

Жадни за нови преживявания, те не се свеняха да се разсъбличат и дразнят, колкото и неморално да изглеждаше това. А и може би сега им беше възрастта да се учат. Лятото ги предразполагаше към всякакви лудории и въобще не се притесняваха от нищо. И все пак за да не бъдят видяни те се усамотиха зад блока, където няколко стари разграбени магазина отваряха врати за тях. Очите им святкаха като на млади лъвчета и само чакаха кой ще направи първата крачка. Досега бяха стигнали само до показване на някоя и друга цицка или пишка на някое момче. Но ето, че нещата се разиграха….

Бутилката се врътна бързо и човекът, който я завъртя с лукава усмивка погледна едно от момичетата- Жана. Тя беше слабичко девойче на 18, с дълги кестеняви коси и светло кафеви, почти жълти очи. Всички момчета я харесваха и се опитваха да я свалят, но тя не се даваше току- така. Момчето, което я гледаше пък беше с година по- голямо от нея и с 5-6 см по- високо, мечтаеше си тайно бутилката да се спре на нея, за да я провокира, но отде такъв късмет!
- Жане, да знаеш какви ще ги вършиш сега като ти се падне бутилката!
- О, мене хич не можеш да ме уплашиш! Аз откога си играя на такива неща.

Ефирната й синя рокля се разлюля леко и малките й гърдички почти се показаха, толкова широко и дръзко беше деколтето й. Димитър я погледна с дръзко предизвикателен поглед, сякаш я канеше в прав текст да се изчукат тук и сега, но тя въобще не се смути.
- Няма да ти е толкова лесно, да ти кажа- каза Жана, опитвайки се да скрие леката си възбуда.

Бутилката се спря на друго младо момиче, което се харесваше на Митко- Нина. Тя беше малко по- ниска от Жана, но с по-къса и хубава коса. Очите й бяха светло сини и сякаш блестяха върху тази невероятно мургава кожа, беше с къси розови панталонки и секси потниче, което идеално подчертаваше доста големите й гърди. Митко се подсмихна и каза:
- Нина… Я да те видим сега тебе….Ти показа ли си цицките вече, а?
- Митко, ще те убия….- в този миг тя стана и махна потничето си. Отдолу беше само с прозрачен сутиен, който не скриваше нищо от прекрасните й гърди.
- А сега искам и сутиена- каза Митко предизвикателно и зачака.
- Защо не каза и на другите да си свалят сутиена, а???
- Защото го нямаха скъпа, затова. Хайде сваляй!

Нина малко свенливо откопча сутиенчето си и гърдите й заиграха свободни и игриви пред погледа на вече възбудените момчета. И преди я бяха виждали по голи цици, но на тях винаги им харесваше да я гледат как се съблича.
- Само че тоя път Мите, няма да се чукам с тебе, кура ти е много голям и ме боли, разбра ли?
- Я не се спичай, ще се чукаш и още как, ама сега не сме стихнали дотам още.

Наско се обърна към Митко и му направи знак да му подаде бутилката.
- Жана, на кого искаш да се падне сега, а?- попита малко загадъчно Наско и се огледа и за другите две момичета- Нина и Елена. Елена беше третото момиче в групата, и беше най- малката- току- що бе направила 18 и още не я бяха разпечатали. Затова и все още се държаха малко настрани от нея. Въпреки това и четирите момчета я харесваха много- беше русичка, със зелени очи и адски бяла млечна кожа. Имаше големи перверзни усти, които си бяха винаги червени, а фигурата й беше някакси пухкавичка и невинна. Бутилката се падна точно на нея и тя се попритесни. – Ленче… какво да ти кажем сега на тебе, а???Искаш ли да цункаш приятелчето ми?
- Ще ми бъде много гот- думите сякаш не бяха нейните, с такова желание и страст ги изрече тя.

Наско свали панталонките си и изкара вече надървеният си хуй. Елена го гледаше с учудване и забързо го хвана в ръка и го заоблизва.

- Мммм, знаеш ли, че си много добра в това, Лен…
- Наско, как само ти се падна късмета…- думите излязоха от устата на Николай, който досега не беше въртял бутилката
- О, не се притеснявай и твоя ще дойде… Ама много е яко да ти кажа…

Елена съвсем професионално се беше заела със задачата си и поела в уста главата на кура на Наско, търкаше с ръка ствола и се кефеше допълнително от спусналата се между краката й ръка. Гладката й сливка вече се беше подмокрила и сякаш днес щеше да се случи и тя да стане част от екипа.

Наско подаде бутилката на Николай и той я завъртя с тайното желание да се падне пак на Нина. Николай беше най- големият от групата- почти на 21, и вече беше изчукал доста момичета, но най- голямата му страст беше Нина. Не веднъж е играл и с нея на тази игра, но тя винаги му се опъваше. Винаги му отказва под един или друг предлог. Бутилката спря пред Жана.
- Охо… кой ще ми се врътка днес на кола…
- Така ли си мислиш, нещастник такъв? Много грешиш обаче, да ти кажа пък аз…

Николай само скочи и я бутна на земята. Тя легна и инстинктивно разтвори крака…
- А сега какво ще кажеш, малка кучко?- Николай знаеше какво прави и не се посвени да й бръкне под роклята.
- Ти си голям шибаняк! Ето това ще ти кажа!
- Хич не ми ги разправяй тези…- той й свали набързо гащичките и хуя му се плъзна по стените на тесничкото й влагалище, но това не се хареса на групата.
- Искаме да гледаме!- извикаха всички сякаш в един глас.- на мисионерска не се вижда нишо, Жана стани и му седни на кура!
- Ама че сте, може пък да ми харесва така!
- Така ще си се чукате като сте си у вас, тука ние сме публиката!

Николай стана и Жана се изправи до него. Тогава той легна и хвана кура си в ръка и го мастурбираше леко, докато Жана се дупеше на групата и се правеше на интересна. Най- накрая тя застана с гръб към лежащия и се наниза на члена му, но така показно сякаш си беше професионална порно звезда. Това много се хареса на младежите и те започнаха да аплодират чукащите се. Момичето се движеше бавно като се опитваше да покаже колкото се може по- добре влизащият й пенис, това сякаш я забавляваше. Преди да седне върху него, тя се движеше надолу- нагоре лека като перце и от време на време погалваше с ръка малкото си набъбнало клиторче, което така възбуждаше погледите, че накрая малката Еленка не се сдържа и се хвърли върху него с жаден устрем и го засмука, докато Жана се движеше нагоре- надолу.
- Елено, махай се, не виждаме!- групата пак възропта и бутнаха Елена на страна.
- Боби, твой ред е!- каза Николай, докато пъшкаше, чукайки Жана.
- Вярно, че е мой ред…- момчето врътна бутилката и гъстата му черна коса се разпиля леко по лицето му от вятъра и той я завърза в опашка зад връта си. Той беше 19 годишен, с малко опит в играта, но големи възможности- беше супер готино момче и имаше голям член. Момичетата го харесваха много и всяка си мечтаеше да я оправи не някой друг, а именно той.- Нина, ти си наред!
- Ох, сега с какво ще ме тормозиш пък ти…- свенливостта й му се хареса и той й каза доста открито.
- Сега ще покажем какво е задната прашка, че май не сме го правили отдавна с теб.
- Хайде направете тройка с Жана, че днес не ми е ден…
- О, хич не ми се оправдавай!

Той я хвана леко през кръста и я обърна на задна. Бързо й свали розовите панталонки и вкара няколко пръста във вече доста разширената й путка.
- Така харесва ли ти, кукло?
- Ох, невероятен си, знаеш ли…

Той си разкопча панталона и оттам се подаде кура му, който вече беше придобил размери, подобаващи на такова голямо момче. Нина не чакаше много и той й го вкара докрай в путето. Тя се изкефи гледайки как оправят приятелката й, и заскимтя с кеф. Тийнейджърите вече не знаеха кого да гледат и кого не, и направо започнаха да мастурбират пред тази невероятна гледка. Елена видимо притеснена от всичко, не помръдна въобще, сякаш се страхуваше затова, че е все още девствена… Митко реши да й покаже няколко неща, събаряйки я на земята и започна да я ближе…

Жана вече свършваше за втори път докато Николай я чукаше, а Нина се наслаждаваше да гледа как кура на Нико влизаше в Жана на половин метър от нея и това я докарваше до невероятен екстаз. Бобчо я оправяше усърдно. Елена вече беше достатъчно влажна за голямото й събитие и тогава Митко каза:
- Момчета… хайде спрете се замалко, следва обезчестяването на Лена! Моля за малко тишина!
- Лен, твоя ред ли е?- въпросът беше зададен някакси насмешливо, сякаш Митко беше оправил по същия начин и всички останали момичета, но това не притесни питащия- Нина
- Ами май, че е мой…
- Виж сега какво ще правиш… Аз ще легна под теб, а ти ще легнеш сама върху хуя ми, аз само ще ти го вкарам малко, а ти ще се отпуснеш, става нали?
- Добре…

Митко легна на пода и хуят му щръкна като байрак. Лена вече стоеше голичка над него и всички следяха с нетърпение какво ще стане. Тя се намести над него, той вкара малко главичката в тясното й отворче и тя се опусна леко върху него… Хуят му се плъзна леко по навлажнените стени и въпреки че беше тясна, и на двамата им стана супер готино.
- Ох… готово…. вече и аз съм като вас… Ама е много яко.
- Харесва ли ти?
- И още как!
- Хайде давай сега малко по- бързо… Точно така, ама трябва да си влажна така, че се гали с ръка или някое от момичетата да ти помогне, става… Точно така- думите на Митко малко я успокоиха и тя продължи да се движи леко върху него.
- Много е готино да те яздя, ама кура ти е наистина много голям, малко ме заболя да ти кажа…
- То си е нормално, нали беше девствена! Хайде давай по- бързо…

Момчетата си продължаваха голямото чукане на другите две момичета и хич не се притесяваха. След малко Бобчо започна да се празни върху Нина и Елена се наклони върху нея и започна да ближе топлата сперма.
- Много ти е сладка спермата, Боби!
- Кефи ли те? Да беше казала да свърша в устата ти! Другия път ще съм с теб!

Митко мина зад нея и започна да я чука на задна, когато Николай дойде до Елена и натика в устата й кура си и свърши направо там. Елена си умря от кеф. Момичетата се забавляваха да ги гледат и чакаха Митко да й се изпразни. Но той искаше първо да им покаже как се чука девствено пиче и тогава да се изпразни в путето.
- Вижте момчета, какво е тясното пиче… Много по- яко й се впива хуя в плътта и такова удоволствие доставя, че е направо невероятно!!- той се заклати по- бързо в нея и я обви с ръце и топлата му течност се разля в дебрите на плътта й.- Хареса ли ти Ленче, знам , че ти хареса, нали?
- Да, беше супер, Мите, другия път пак… Но сега трябва да си ходя….
- Чао сладурано! До другия път!

Така групичката се разпръсна и всички тръгнаха към домовете си… в очакване на следващото си пиршество…

Real time web analytics, Heat map tracking

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics