Фотограф Бургас

Тройка с гларус

Отдавна си мисля да ви разкажа някоя от моите истории. Годините вървят случките нарастват, вече не ги и търся, те просто се случват.Ето една от тях...
Живея в голям морски град и вечер след работа с жена ми обичаме да ходим по близките съседни курорти да вечеряме и да се забавляваме.

Та една такава вечер, топла и приятна, бяхме седнали в една кръчма на брега на морето. Понеже сме с кола аз не пия, но пък жена ми удари два джина напред и стана да танцува. Аз блажено й се наслаждавах. Обича да танцува еротично. Не след дълго до нея се лепна приличен гларус, предполагайки, че е сама. Младокът й се тропаше открито, а жена ми се забавляваше. След малко пуснаха поредният блус и той я покани след блуса. Пепи(жена ми)се върна на масата и през смях сподели за момчето как й се сваля и как й предложил да я заведе в морето да се къпят голи. За нас табута в секса отдавна не съществуват за това й предложих ако желае да останем и да му спретнем една тройка на пича ако е навит. На жена ми й личеше, че е навита да се изчука с хлапето, а и третият джин си каза думата. Тя стана отново да танцува и на следващият блус вече уточняваше нещата...
След танца го доведе да се запознаем. Когато се разбра, че ще оставаме и аз си поръчах питие. Беше приятно момче. Говорихме си глупости и мнoгo се смяхме. Сезона тъкмо започваше и стая наехме много бързо. Когато се качихме горе аз вече бях в настроение. Младежът също. А жена ми беше отдавна на черешата и още с влизането му се хварли на врата и засмука езика му, не давайки му да диша. Аз започнах да се събличам, а тя трескаво сваляше своите и неговите дрехи. Когато успя да остави и него, и себе си чисто голи, се наведе и му го налапа. Владее дълбокото гърло, техника на която я тренирах постоянно. Аз вече я бях захапал за клитора така, както знам, че харесва.


Не след дълго тя и младежа свършиха. Тя му изпи и последната капка сперма, а той падна на леглото. Аз застанах отзад и я подкарах на задна прашка. Младежа бързо започна да се възстановява. Гледката не беше лоша. Жена ми ревеше като хималайска мечка от кеф и аз свърших без време, запалвайки путката й. Седнах на фотьойла изморен, а жена ми вече беше върху младежа. Парчето му не беше лошо, малко по-голям от моя. Жена ми го поемаше целият, видимо много й харесваше. Гледката ме възбуди много. Задникът й е прекрасен с хуй забит в путката. Наведох се и го заоблизвах. Много й хареса. Знаеше какво ще последва и не закъснях. Вкарах й го бавно до дъно в дупето. Усещането за два хуя, които я изпълват до дупка, я завладя. Свърши отраз, но ние тепърва започвахме. Хванах я за циците и я залашках здраво с дълги и бързи тласъци. Момчето отдолу само я придържаше да не ми бяга. Пощуря от кеф.
Свърших й се претърколих на леглото. Жена ми се отпусна върху пича бездиханна, но той не й позволи да си почива – все още не беше свършил, а искаше и той да я чука в гъза. Сложи я да легне по гръб и й вдигна краката нагоре. Беше ми много интересно понеже, както казах, курът му бе по-голям от моят и по-дебел. Постави го на входа и започна бавно да прониква.

Понеже бях свършил преди него там, влезе доста лесно. Жена ми само изпъшка, когато й опря до дъното. Ако има въобще такова. Момчето започна да я чука бързо и с кратки движения. Пепи побесня. Свърши два пъти. Вторият с него. Аз пък се бях надървил отново и й го подадох в устата, където и свърших за сетен път.
Уморени заспахме блажени. На сутринта се събудих от някакъв шум. Погледнах. Пича чукаше жена ми. Тъкмо минаваше в гъза й. Разкърти я, а аз се надървих страшно. Веднага след него й го начуках в дупето. Беше доста разширено и приятно. Свърших бързо и поехме към банята. После два дни жена ми не можеше да си седне на дупето, но страшно й хареса. След седмица се обадихме пак на младежа и си спретнахме нова оргия, но това е друг случай... !

Коментари   

Miteto
0 #6 Miteto 26-10-2016 14:03
Zdraveite Za turseshti sem ili dvoiti treti Chovek Razkreposten bez zadrujki palav i ninfoman za kon:0876377012
Цитиране
2513
0 #5 2513 27-07-2016 11:34
https://web.facebook.com/?stype=lo&jlou=Aff_VUOwe9bCfPrTIReL8fG4YzY4qTpe-wdH0y0_un3wsp8NnZsx-9rVWsLDO9SA2DgU-yf9zaWUH6msBkObyJ5_kiYitpQ6iD7wuvuslQMJGw&smuh=40710&lh=Ac-FpZALWTldkFYq
Цитиране
Иван
0 #4 Иван 15-01-2016 14:14
Цитит от susanjhelms:
Здравейте. За мен е удоволствие да се запознаем. Моето име е Сюзън Хелмс. Аз съм офицер от армията на САЩ. Аз ще искал да се запознае с вас.
Аз съм романтична и забавно да бъдеш с. Аз съм любящ, прочетох вашия профил и наистина ми се иска да покаже интереса ми, аз съм гледам за реални и смислени интимни отношения с любов, страст и романтика.
моля, аз ще се радвам, ако можете да ми изпратите имейл на моя имейл адрес
()
Аз ще ви изпратя моите снимки и ви кажа повече за себе си. Надявам се да чуя от теб скоро.

Сюзън Хелмс

Бот скапан!!!
Цитиране
Stoqn
+2 #3 Stoqn 23-12-2015 23:25
Zdr i as mnogo bix iskal da go napravq s vas qvno ste dosta zabavni i igrivi chesno davi kaja dokato chetex se nadurvix celiq zashtoto si go prestavic mmm :lol:
Цитиране
susanjhelms
0 #2 susanjhelms 24-07-2015 15:27
Здравейте. За мен е удоволствие да се запознаем. Моето име е Сюзън Хелмс. Аз съм офицер от армията на САЩ. Аз ще искал да се запознае с вас.
Аз съм романтична и забавно да бъдеш с. Аз съм любящ, прочетох вашия профил и наистина ми се иска да покаже интереса ми, аз съм гледам за реални и смислени интимни отношения с любов, страст и романтика.
моля, аз ще се радвам, ако можете да ми изпратите имейл на моя имейл адрес
()
Аз ще ви изпратя моите снимки и ви кажа повече за себе си. Надявам се да чуя от теб скоро.

Сюзън Хелмс
Цитиране
cosyo
+3 #1 cosyo 13-02-2014 09:03
strahotno! vse edno sym go prejivyal
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови

Real time web analytics, Heat map tracking

evtinidanki

Последни коментари

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics