Фотограф Бургас
Тройка с гларус

Отдавна си мисля да ви разкажа някоя от моите истории. Годините вървят случките нарастват, вече не ги и търся, те просто се случват.Ето една от тях...
Живея в голям морски град и вечер след работа с жена ми обичаме да ходим по близките съседни курорти да вечеряме и да се забавляваме.

Прочети още...

Стомана и кадифе

Сред своите приятели и момичетата в агенцията той беше известен с прякора “Стоманения кур”. Истинското му име беше Виктор, но вече почти никой не го наричаше така. Работеше като професионално жиголо в елитна агенция за компаньонки, където си беше изградил репутация на удивителен любовник.

Прочети още...

Съботна вечер

Валя се прибра късно тази вечер. Беше ходила на дискотека, но беше в лошо настроение. Беше се скарала с гаджето си - съвсем неочаквано за нея той я заряза. Харесвал друга. Това по принцип не я разтревожи много- тя беше красиво момиче с кестенява коса, дълги крака, спортно дупе и големи гърди, а обожателите й бяха десетки. И познатите й от квартала, и съучениците й я харесваха.

Прочети още...

Развратната четворка

Стоях на бара и отпивах от коктейла си. Обожавам екзотичните коктейли. Не пропускам възможност да пофлиртувам с барманите в заведенията, когато си избирам поредния коктейл. Доставя ми удоволствие да наблюдавам как опитно примесват съставките и ме поглеждат палаво. Почти винаги ми предлагат коктейл Оргазъм...

Прочети още...

Разменихме си приятелките

Това се случи преди една седмица, бяхме на почивка по морето с моята приятелка и това, което преживяхме, искренно го препоръчвам на всеки, ако може да опита или пробва.

И така, бяхме на готино място и си прекарвахме чудесно. Времето беше малко кофти няколко дни и тогава до късно правехме секс.

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics