Фотограф Бургас
Колега ме еба на коледното парти

Бях на коледно парти, бяхме в мола. Забавлявахме се и пиехме. По едно време се напих и ми стана забавно. Отидох до тоалетната. Отворих вратата на кабината, която беше леко притворена и там видях един колега да лъска. Стана ми гузно и супер бързо затворих и избягах. Отидох на партито и се направих, че нищо не е станало.

Прочети още...

Планинари

Мариян вървеше пред мен. Стегнатият му задник ми действаше… палаво! Беше ми гадже от повече от половин година, но все още не можех да свикна с красивия му вид, който можеше да влуди всеки гей у нас. Имаше тъмно-руса коса и кафяви очи, плочки по корема, твърди зърна, беше добре окосмен навсякъде и обичаше да чука. Какво повече би искал някой?

Прочети още...

Русият фермер

Когато бях на 27 години работех като телефонен техник в Зимбабве на 3-годишен договор.Част от работата ми включваше обиколки по населените места и жилища за проверка на кабелите. В областта, която покривах, имаше главно ферми и малки селца.
Веднъж бях повикан да проверя кабелите в тютюнева ферма на 20 километра от станцията ни.

Прочети още...

Разходка с лодка


Хладният бриз се носеше в морето, а ние имахме идея за риболов. Седнали от двете страни на лодката, аз държах въдицата си в ръце, със стръв пусната в морето, а моят приятел седеше от другата страна. Между нас беше поставена кофата с малките рибки за стръв.
Бяхме в морето вече повече от час и си говорехме за лодките.

Прочети още...

Професорът


Беше гореща лятна нощ през лятото. Срещнах се с познат от училище съвсем случайно по улицата и решихме да се поразходим из града заедно. Бяхме изпушили няколко треви преди да наближим мястото където отивахме. Знаехме, че веднъж стигнем ли там няма да е трудно да намерим някой предлагащ първокласни свирки. Това което не бяхме предвидили е колко беше претъпкано мястото.

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics