Фотограф Бургас
Изнасилиха ме на сливенската гара

Моето не е история, а направо приключение. Пътувах аз към Варна и трябваше да се прекача на влака на гара Карнобат. Тъй като не бях пътувала от малка с влак, много се притеснявах. Всичко беше супер, но за мой късмет, вероято помните обърнатия тир на релсите и спирането на влаковете из цяла България. Точно тогава аз се оказах на път.

Прочети още...

Опияние от вкуса на сперма...

С Александра сме женени от няколко години и сексуалният ни живот е добър, но не и прекрасен. Саша, както обичам да й казвам, е много резервирана и сдържана в леглото. Само на няколко пъти съм успявал да я накарам да се отпусне истински и да му изтърве края. Тя обикновено говореше за секс с мен, слушаше за фантазиите ми и дори ми помагаше с тях понякога, когато искаше.

Прочети още...

Тату-фетиш

Завеската, която отделяше работната кабинка от чакалнята, беше дръпната докрай. Вратата на студиото също беше заключена, но това Гери не го знаеше. В момента младата жена изцяло се беше съсредоточила върху болката и сръчните ръце на Венъма, които сигурно боравеха с машинката за татуировки. Сашо “Венъма” се славеше като един от най-добрите тату-майстори в София и това беше втората татуировка, която Нора си правеше при него.

Прочети още...

Белези

Понякога наистина мразя работата си. Такъв беше случаят и с Франческа. Дойде при мен в клиниката твърдо решена да се оперира. Искаше да отстраня два от белезите останали й след автомобилна катастрофа преди години.
Когато прекрачи прага на кабинета ми, затаих дъх.

Прочети още...

Добре дошъл у дома

Той знаеше колко често Наталия мастурбираше. Знаеше, защото тя му каза. Прошепна му го в ухото докато беше върху нея, но не я чукаше достатъчно здраво. Отговорът му никога не я разочарова.
Обикновено се отдаваше на страстите си в мързеливите дни от уикенда и когато той беше извън къщи. 

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics