Фотограф Бургас
(Б)анално

- Искаш ли да пробваме нещо различно?Нещо по-… ексцентрично? – попита ме изведнъж той.

            - Моля? – заекнах аз.

            - Знам ли.. да експериментираме?

Не, това никога не вещаеше нищо добро с него!

Прочети още...

Анален Дефлоратор

Празниците в фирмата където работех се устройваха винаги с размах.В повечето случаи и без голям повод. Както обикновенно рожденните,именните дни, дори повишенията и уволненията. Както се казва, ако няма повод – ще го измислим.
Знаете как е на такива празнувания : пиене, мезета и танци.

Прочети още...

Наказание след изневяра

Скрит зад една колона във фоайето на собствената си къща, Росен гледаше нагоре към стълбището между първия и втория етаж и не можеше да повярва на очите си. Излегнала се чисто гола, прекрасната му съпруга- знойната блондинка Зина, правеше секс с друга жена. Служебната командировка на Росен бе приключила с два дни по- рано и той се беше прибрал директно вкъщи с надеждата да изненада приятно жена си. Оказа се обаче, че него самия го чака доста неприятна изненада.

Прочети още...

Измамницата

Съпругът ми не обича анален секс и никога не ме е чукал в гъза, въпреки че много пъти съм го молила. Докато бяхме гаджета никога не съм си мислила, че това може да бъде проблем, но откакто сме женени ми липсва нещо.
Преди да срещна съпруга си всеки мъж, с когото излизах ме молеше да му дам задника си.

Прочети още...

Най-накрая пълна

Винаги си бях мечтала за анален секс, дори и когато бях тийнейджърка имах желанието да бъда чукана в дупето. Имаше нещо възбуждащо в това да отдам тялото си напълно на някой мъж, който да ме подлуди от удоволствие. За съжаление минаха години преди да намеря някой, който да си пада по аналния секс.

Прочети още...

Real time web analytics, Heat map tracking

Facebook

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Web Analytics